🎗 Mustafa Cengiz

Başkanın bu konuda söyledikleri,

Riva ve Florya projeleri devlet ile ortak, burada önce millet kazanmalı sonra da biz. 1 kuruş da olsa 10 lira da olsa milletin kazanacağı FB, BJK her kesimin cebine girecek.

Projeyi biz yapsak dernek statüsünde olduğumuz için vergi den muaf olacaktık, sadece müteahhit vergisini ödeyecekti.

Şu anda anlaşmada %20 pay devletin, %80 bizim ve bu bize haksızlık, anlaşma bizim lehimize iyileştirilmeli ve buna imkan olacağını da düşünüyorum, gerekli adımları atacağız ve sonuç alırsak gelirimiz 500 milyondan 700 milyon seviyesine çıkacak şeklinde.
Evet savundugum nokta bu ama iste aciklamalari dinleyemedigim icin ne dedigini vakif degilim.
Acikladigin ve bilgilendirdigin icin tesekkür ederim.

Riva ve Florya projeleri devlet ile ortak, burada önce millet kazanmalı sonra da biz. 1 kuruş da olsa 10 lira da olsa milletin kazanacağı FB, BJK her kesimin cebine girecek.

Projeyi biz yapsak dernek statüsünde olduğumuz için vergi den muaf olacaktık, sadece müteahhit vergisini ödeyecekti.

Şu anda anlaşmada %20 pay devletin, %80 bizim ve bu bize haksızlık, anlaşma bizim lehimize iyileştirilmeli ve buna imkan olacağını da düşünüyorum, gerekli adımları atacağız ve sonuç alırsak gelirimiz 500 milyondan 700 milyon seviyesine çıkacak şeklinde.[/QUOTE Adnan Korkut ilk paragraf ta ne yazıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi ile ilgili fikirler, bence Mayıs ayına saklanmalı. Şu an ne söylesek, ters köşe olabiliriz çünkü.

Nasıl 500 lira gelir yanlışlık var işte 1500 ile 2000 olması lazım sonlanana kadar
O ilk garanti edilen para

Kurduğu yönetim ve tarzi ile geçer not aldı bence
Çok konuşulmasını yeni ve ilk tecrübesi olduğuna veriyorum

Yönetimi çok iyi.
Biraz araştırınnca ne kadar güçlü kişiler olduğu ortaya çıkıyor.
Özelikle finanzman konusunda ordu var resmen İçerde ve dışında destek olan.

Yaptığı Gomis espiriside güzeldi ama

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Şu anda anlaşmada %20 pay devletin, %80 bizim ve bu bize haksızlık, anlaşma bizim lehimize iyileştirilmeli ve buna imkan olacağını da düşünüyorum, gerekli adımları atacağız ve sonuç alırsak gelirimiz 500 milyondan 700 milyon seviyesine çıkacak şeklinde.[/QUOTE @Adnan Korkut ilk paragraf ta ne yazıyor

ya adam orda devlete hürmet,saygı gösteriyor teveccüh ediyor.önce devlet kazanmalı diyor devlet bizden çok kazanmalı demiyor ulusal değerlere kıymet verdiğini belirtmek için saygısını belirtiyor sadece sen anlamamışsın o cümledeki maksatı. son cümlede zaten biz %80 kazanıyoruz daha fazla kazanmalıyız diyor neresini anlamadın.

Tamam işte zaten olanlar bunlar ve başkan da gayet güzel konuşmuş, bunun dışında mesajım da benim anlamadığımı söylediğim veya başkana yanlış hareket etti dediğim bir nokta var mı varsa nerede ?

ya adam orda devlete hürmet,saygı gösteriyor teveccüh ediyor.önce devlet kazanmalı diyor devlet bizden çok kazanmalı demiyor ulusal değerlere kıymet verdiğini belirtmek için saygısını belirtiyor sadece sen anlamamışsın o cümledeki maksatı. son cümlede zaten biz %80 kazanıyoruz daha fazla kazanmalıyız diyor neresini anlamadın.

2000 yılından bu yana tam 8 farklı başkan yönetmiş.

Aynı sürede Fb 1, Bjk ise 3 başkan. Kimine göre iyi gelebilir ama bence değil. Açık ara en fazla borç bizde, tesis olarak da gerideyiz, Riva-Florya'da gitti.

Başarı olarak bakılırsa evet sorun yok gibi ama diğer konularda eksiğiz. Artık herkesin güveneceği biri en az 6-7 sene yönetmeli.

Ee ben başka birşey mi dedim

Tamam işte zaten olanlar bunlar ve başkan da gayet güzel konuşmuş, bunun dışında mesajım da benim anlamadığımı söylediğim veya başkana yanlış hareket etti dediğim bir nokta var mı varsa nerede ?

Konu şu bence devlet bu şartlarda bile çok kazanıyor diyor
Normal şartlarda ben şahsen bizim kazanmamız gerekiyor
Kendisi belki teveccüh ediyor ama gereklimi bilmiyorum

Maalesef devamlılık yok borcun artma nedeni de budur her yönetim yeni bir planlamaya giriyor

Severiz sevmeyiz ama Adnan Polat döneminde Işın Çelebinin mecbur bırakıldığı planlamalar var güçlü yonetim olamadik o zaman kenetlenemedik yil 2018 fark yine yok bence borç yükü çok fazla gelen projelere ihalelere hemen imza çakılıyor çünkü başkanın dediği gibi hergun ödeme var sıcak para yok ileri vadeye planli yayılmamis

2000 yılından bu yana tam 8 farklı başkan yönetmiş.

Aynı sürede Fb 1, Bjk ise 3 başkan. Kimine göre iyi gelebilir ama bence değil. Açık ara en fazla borç bizde, tesis olarak da gerideyiz, Riva-Florya'da gitti.

Başarı olarak bakılırsa evet sorun yok gibi ama diğer konularda eksiğiz. Artık herkesin güveneceği biri en az 6-7 sene yönetmeli.

Borç-alacak farkı en kötü Bjk,1.7 Milyar TL.Bizim 1 milyar,Fb'nin de 1 milyar civarı.

-“Başkanım mali tabloyu alabildiniz mi?”
-“Hayır, maalesef alamadık! 3 aylık Mali bilanço da açıklanmadı, bunu da yarın devir teslim töreninde inşallah Dursun Özbek gelirse soracağız..”

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok mütevazi, beyefendi, samimi biri. helal olsun . dinledikçe keyif alıyorum. ekibi iyi olduğu için güzel işler çıkaracağına inanıyorum inşallah

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt