🎗 Mustafa Cengiz

Büyük Başkan yazalım bari yanlış konuya yazdım daha demin

Son düzenleme:
cengis baskanın sol yanındaki arkdaş potansiyel mikser şükrü.
DUO5EfRXUAUJkt5.jpg

başkanlık garanti olduğu anlarda eli havada kalan abiyse bu tabi eğer

Giresunlu skandalından sonra Mustafa Başkan fark yaratacaktır. Oturması, kalkması, giyinmesi, kuşanması ve konuşmasıyla Galatasaray'a yakışan bir insan. Diğerinin adını bile anmak istemiyorum. Allah yolunu açık etsin. Zor zamanda elini taşın altına koyan bu adama güvenin.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

f5e90cee66fb429b9708953b9abc968b.jpg

Şu alttaki "Hangi banka destek verirse 100 milyonluk reklamı olacak" kısmı benim için çok değerli

Ne kadar doğrudur bilemem tabi ama Mustafa Başkan Galatasaray markasını kullanarak çözmek istiyor finans konusunu çok çok doğru da yapıyor bu işin öyle otel yapıp kiralayım elimde avcumda ne varsa satayımla olmayacağını çok iyi biliyor ...

f5e90cee66fb429b9708953b9abc968b.jpg

Şu alttaki "Hangi banka destek verirse 100 milyonluk reklamı olacak" kısmı benim için çok değerli

Ne kadar doğrudur bilemem tabi ama Mustafa Başkan Galatasaray markasını kullanarak çözmek istiyor finans konusunu çok çok doğru da yapıyor bu işin öyle otel yapıp kiralayım elimde avcumda ne varsa satayımla olmayacağını çok iyi biliyor ...
Oteli kiralarsa ne düşünürsün

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıklamaları, yaklaşımı gerçekten Dursun'dan sonra çok farklı. Alacağım bir şey yoktu ama yarın mutlaka bir şeyler alacağım Store'lardan.

Başkan çok kibar çok etkileyici bir insan.Geçen sene aynı masada yemek yeme şansını bulmuştum ama büyük bir davetti konuşma fırsatım olmamıştı keşke tanışsaymışım :(

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umarim ndiayenin yerini doldurursun, para lazim diye durmadan oyuncu satacaksak isimiz var

Olmadı bu iş başkan kusura bakma.

baskani cekemeyen anten takabilir

Anten veya çanak sizde kalsın ben badou ndiayeyi istiyorum.

Geri
Üst Alt