🎗 Mustafa Cengiz

Yönetim Kurulu'nun en kıdemli üyesi Celal Açar'ın istifa ettiği söyleniyor.

Umarım yönetim içinde ciddi çatlaklar çıkmaz. Yönetim içi çekişmeleri tolere edecek durumda değil şu an bu kulüp.

Oyuncu satmayami geldiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Menemenci baskan. Paran yoksa ne geliyorsun bilader.

Sampiyon olacağız diyip oyuncu satarsan adamı çiğ çiğ yerler

Fatih Terim, ben Selçuk'tan faydalanırım siz satın demiştir. Abdurrahim de zaten Türk hastası.

Velhasıl takıma senelerdir hasretini çektiğimiz hız ve tempoyu kazandıran oyuncuyu sattık. İlk defa bu yıl takımın orta sahası az çok bişeye benzedi derken hemen geri gittik.

Hayırlısı..

keşke gelmeselerdi hiç.dakika 1,gol 1.önce transfer yapmıyoruz dediler,sonra ndiaye.siz de gidersiniz...

Kafaniz mi iyi? Ndiaye gitmek istiyor
Dalgasına yazdım yorumu da, ilk andan çuvalladı yönetim ama.

Burak Elmas dünkü açıklamayı yapıyorsa akşamına bu olay olmamalı hadi oldu resmi siteden açıklama yapılmamalı.

Dün yöneticiler çok konuşuyor dedim diye ne alaka diyenler vardı işte alaka bu, tutarsızlık güvensizlik getirir.

Dalgasına yazdım yorumu da, ilk andan çuvalladı yönetim ama.

Burak Elmas dünkü açıklamayı yapıyorsa akşamına bu olay olmamalı hadi oldu resmi siteden açıklama yapılmamalı.

Dün yöneticiler çok konuşuyor dedim diye ne alaka diyenler vardı işte alaka bu, tutarsızlık güvensizlik getirir.

Elmas bunu elimiz güclensin diye demistir. Pazarlikta Ipler bizde olsun diye. Habgi aptal öyle bir aciklama yazdirdiysa artik

Dursunu aratmaz inşallah.30 milyonluk camiaya başkan olmak için elini cebine atacaksın..

Mustafa Cengiz: "Hangi banka, hangi finans kurumu bize 10 gün içinde ciddi bir destek verirse ben o kurumun adını 30 milyona yayacağım. O banka 100 milyon TL ile yapamayacağı reklamı yapmış olacak. Kim ki bize el verirse biz ona müthiş eller veririz"

5 gün önce seçimi kazandığında ulan Dursun bu sene güzel kadro kurdu , milyonlarca liralık teminatın altında imzası var ya futbolculara maaş ödenemezse ya bu yeni gelen yönetimde bunu finansmanı yaratamayıp birde soyguncu çıkarsa ne olacak dedik diye bizi dursun'un yatak arkadaşı vs deyip aynı seviyede cevap verince banlayan karaktersizler adamsa bu başkanın arkasında durmaya devam etsin..

Son düzenleme:
mustafa cengiz: "hangi banka, hangi finans kurumu bize 10 gün içinde ciddi bir destek verirse ben o kurumun adını 30 milyona yayacağım. O banka 100 milyon tl ile yapamayacağı reklamı yapmış olacak. Kim ki bize el verirse biz ona müthiş eller veririz"

5 gün önce seçimi kazandığında ulan dursun bu sene güzel kadro kurdu , milyonlarca liralık teminatın altında imzası var ya futbolculara maaş ödenemezse ya bu yeni gelen yönetimde bunu finansmanı yaratamayıp birde soyguncu çıkarsa ne olacak dedik diye bizi dursun'un yatak arkadaşı vs sözlerle tahrik edip sonra aynı cevabı verince banlayan buradaki bazı karaktersiz forum yöneticileri bunla birlikte gidip stadın önünde el açıp dilensin...adamsanız 5 gün önce verdiğiniz desteğin hep arkasında durun.
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
:d:d:d:d:d:d:d:d:d
:d:d:d:d:d:d:d
:d:d:d:d:d
:d:d:d
:d

.....
482c7c30edade6c264bb611278a8d4df.jpg

Gelmiş yine tipini sevdiğim.

sent via GSC
Kardesjm senin sorunun ne ? Sanane insanların düşüncesinden, senle aynı düşünmek zorunda mı insanlar? Senin düşünüklerin hep doğru mu , benmerkezcilik safhasını geçemedin mi. Insanları itham eden laflar söyleme ama sende suç yok . Normal insanlara artistlik yapan birkaç kişinin senin gibilerini görmemesi sorun

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt