🎗 Mustafa Cengiz

Şu taraftar ihtiraslarıyla olaylara bakmayı bırakalım artık.Harbiden enkaz devraldı adamlar.

Orası işin en kolay tarafı. Çıkıp söyleyecek adam lazım deseydin haklısın derdim. Zamanında Fatih Terim bile sezon sonu konuşacam demişti ama konuşmadı.

Bu tip iddialarin hukuki sorumlulugu var . Aklina estigi gibi konusamazsin , fakat eger kanit belge varsa da konusulamiyorsa o halde hak veririm sana

onemli olan yazili kanit olmasi

Bu tip iddialarin hukuki sorumlulugu var . Aklina estigi gibi konusamazsin , fakat eger kanit belge varsa da konusulamiyorsa o halde hak veririm sana

onemli olan yazili kanit olmasi

Ben burda birileri çıkıp mahalle kahvesindeki gibi atıp tutsun demiyorum. Kaldı ki işin ne boyutlara vardığı bir kısmıyla çeşitli belgeler halinde basına kadar düştü.

Dursun Özbek seçildiğinde, Ünal Aysal yönetiminin yediği her haltı uluslararası bir firmaya inceletmedi mi? inceletti. Açıklayacaktı, niye açıklamadı?

Bugün ise mevcut yönetim aynı vaatlerde bulunuyor, çıkıp açıklayabilecekler mi göreceğiz.

İnceleme sonunda daha önce hiçbir halt çıktığını görmedik ama birde işin farklı boyutu var mesela Badou olayında bonservisinin 12'ye alındığını ispatlasalar spkdan ceza yiyecek takım muhtemelen iki ucu boklu değnek

Bu yönetimi geçici olarak gördüğüm için bir yorum yapmak istemiyorum. Görüntü o ki enkaz devraldılar. 4 aydır maaşların ödenmemesi durumu bunu gösteriyor. O yüzden eleştiri getirmek istemiyorum sadece geçici olarak 6 aylığına şu işi idare etmeyi başarsınlar başka bir beklentim yok. N'Diaye konusunda da bu yönetimi suçlu görmüyorum.

DVA7L3qWsAAmn4M.jpg

Başkanımız Mustafa Cengiz, Bursa BB maçı öncesi bayan voleybol takımımızı kaldığı otelde ziyaret etti ve karşılaşma öncesi başarılar diledi.

amJELI.jpg

N7sLkH.jpg

yRmrjY.jpg

Maddi sorunların dağ gibi olduğu konuşuluyor ?

Mustafa Cengiz: Ferhat gibi dağları deleceğiz.

abv juve

Mustafa Cengiz: Galatasaray, Dünya yıldızlarını almak zorundadır ama 3 günde Superman bulacağız demek anlamsız olur.

abv juve

yeni takım kuracakmıs anadoludan kurarlar ft ile bırlıkte

Futbolcular kulubte menemen yıyor bu baskandan sonra yok mu zengin bi baskan

Duruma göre ya Cengiz Bey ya da

images_400x400.jpg

olacak. Karar kendisinin.

Geri
Üst Alt