🎗 Mustafa Cengiz

Futbolcular kulubte menemen yıyor bu baskandan sonra yok mu zengin bi baskan

Zengini gördük neler açtı başımıza. Kurtulun etiket sevdasından hocam. Adamı tanımıyoruz. Başımızda başkan. Bir bakalım neler yapacak. Ondan sonra eleştirelim. Dursun Özbek haininden kurtarmış olması bile saygı duymaya yeter!

Zengini gördük neler açtı başımıza. Kurtulun etiket sevdasından hocam. Adamı tanımıyoruz. Başımızda başkan. Bir bakalım neler yapacak. Ondan sonra eleştirelim. Dursun Özbek haininden kurtarmış olması bile saygı duymaya yeter!
Tamam reis sinirlenme

DVLUPI8XcAUc9FB.jpg

DVLTlg5X4AAW_Vv.jpg

DVLT1ORXcAE98lR.jpg

DVLUb9WW4AAucl4.jpg
Kadro bu olursa gömüştürürüz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elimizdeki tek hücumcu ön liberoyu 16 milyon euroya satmak tarihi bir hataydı. Sorry

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milan Başkanı David Han Li, Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesinde Mustafa Cengiz'le bir araya geldi.

DV2rInyWkAEJE1h.jpg:large

Tarihin en kötü en başarısız başkanı olacak izleyin. Geldi boş konuştu takımı batırdı

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ndiayenin yerine topçu almamak dahice bir fikirdi kimin emegi varsa tebrik ederim. :hat:

Milan Başkanı David Han Li, Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesinde Mustafa Cengiz'le bir araya geldi.

DV2rInyWkAEJE1h.jpg:large
Kesin şöyle demiştir;

Biz zamanında terimi kovduk ve önümüz açıldı.
Sizde bir an evvel tekmeyi basın.

Nerdesin ey kebapçı?
Gel de bizi şu gazci heriften kurtar!

takimi sat, sonra Galatasaray taraftari olmak istemiyorsan olma

Ulan çık da 2 kelime et şu hakemlerle ilgili. Sen nasıl başkansın?
En az dursun kadar çapsız bu da. Daha önce de dedim, yine söylüyorum.
Bunu dedim diye zamanında bana sövenler, 3-4 hafta sonra benden daha fazla bu şahsa sövecek tipler ama boşverin canıııım. 1 haftalık başkan eleştirilir mi? (!)

Geri
Üst Alt