🎗 Mustafa Cengiz

Başkan Mustafa Cengiz'in görevde kalması halinde devreye sokacağı kriterler

1-G.Saray’da her oyuncu vergisini kendi ödeyecek
2-Ev kirası masrafları karşılanmayacak
3- Koşulsuz, şartsız gerçekleşen bonuslar tarih olacak
4- Araç, yakıt, uçak vs masraflar karşılanmayacak

5-Sözleşmeleri TL üzerinden olacak yerli oyunculara her yıl TEFE-TÜFE oranlarına göre artış yapılacak. Yabancı futbolcularda kur sabitlenip sigortalanacak.
Galatasaray sözleşme imzalayacağı oyuncuya net bir para ödeyecek. Başarı gelmesi halinde prim dağıtacak. (Hürriyet)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ev kirası olayını taçspor ile yabancı sporcular için çözülecek minvalinde yazmıştım hem burada hem de diğer mecralarda ama vergi ödemesini kimse kabul etmez zira kanun gereği işveren çalışanı adına stopajı devlete yatırır bu devletin kolay tahsilat yapması mükellef sayısını düşürmesi için VUK'un yıllar yılı uygulandığı teamülü ki devlet adamı olan mustafa başkan bunu atlamaz kesinlikle gazetecilerin yanlış duyumudur.

Diğer maddeler de yerli yerinde ki 3.madde geçen sene uygulanmaya başlamıştı. Tefe-tüfe artimetik ortalaması ise zaten yargıtay içtihadında dikkate alınan unsur olarak özellikle kira sözleşmeleri açısından tüm avukatların son birkaç senede bildiği bir durum ki arabulucuk müessesi tahsis edildiğinden bu konu sıcak bir başlık...

Uefaya yaptığımız sunum tam not almış o bizim men yememiz için belge gönderenlerin hepsinin

Bu Alemin Tek Kralı

2 gün önce yazmıştım zaten üstat okan böke ile geçen hafta içi mustafa başkanın ön görüşme yapıp müspet geçtiğini üstüne son ödemeleri yapmak için haftasonu türkiyeye dönüldüğünü ve pazartesi yeniden isviçreye gidildiğini...müsterih olun dedikçe kızıyorsunuz ama :) hürmetler...

2 gün önce yazmıştım zaten üstat okan böke ile geçen hafta içi mustafa başkanın ön görüşme yapıp müspet geçtiğini üstüne son ödemeleri yapmak için haftasonu türkiyeye dönüldüğünü ve pazartesi yeniden isviçreye gidildiğini...müsterih olun dedikçe kızıyorsunuz ama :) hürmetler...
Ben kızmıyorum ben bunları bircaydir söylüyorum faruk süren başlığında görürsün uefa başlığında da

Bu Alemin Tek Kralı

20 Ocak kongresi hakkında detaylı bilgi verir misiniz,öncesi sonrası kongre anı,Dursun Özbek neler yaptı,Mustafa Cengiz neler yaptı.Çok merak uyandırıcı bir süreçti.

Mustafa Başkanım tam gaddar çıktı var ya ;)
. -Vergiyi oyuncu ödeyecek
-Ev kiraları karşılanmayacak
-Koşulsuz prim olmayacak
-Yerlilere Türk Lirası, yabancılara sabit kur ile ödeme yapılacak
-Yol masrafları karşılanmayacak. (Hürriyet)

[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Taraftarımız bilinçli ve centilmendir. Bu konuda kızmaz, rakiplerine saygı gösterir. Tek başıma mücadele edip devamlı şampiyon oluyorsam, o yarışmanın anlamı yoktur. Güçlü rakipleriniz varsa, güçlüsünüzdür. Güçlü rakip olsun, en üstte Galatasaray olsun."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Rakiplerimize de yardımcı olun. Türk futboluna izin verin, destek verin, hatalarını tolere edin dedim. Hepsi şaşırdı ve 'Biz yıllarca Türkiye’den rakiplerini şikayet edenler gördük.' dediler. Şaşırdılar ve neredeyse sandalyeden düşeceklerdi."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "UEFA’ya şunu söyledim: 'Türkiye’de son 10 yılda 30’u aşkın stat, 405 spor salonu yapıldı. Futbol, Türkiye’de din gibi. Bu sizin istediğiniz bir durum. Bize ceza verirseniz, futbolu öldürürsünüz. Sadece G.Saray’ı değil, F.Bahçe ve Beşiktaş’ı da kollamaya çalışın."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Komitenin başındaki Andrea Traverso’nun, sunumları 15 dakika dinleyip çıktığı bilgisini aldık. Ancak bizimkinde 2.5 saat kaldı! UEFA 3 şey istedi: 1-Samimi olun, 2-Şeffaf olun, 3-Doğruları söyleyin. Sunum için "İlk kez böyle bir prezantasyon aldık" dediler."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Biz her şeye hazırlıklıyız. Bir tek men cezasına hazırlıklı değiliz. Onu istemiyoruz. Bunun olması UEFA’ya da zarar verir. Çünkü UEFA’nın amacı, futbolu geliştirmek ve büyütmek. Biz doğru rakamları verdik."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Potansiyelimizle en iyi durum, en kötü durum ve mevcut durum şeklinde projeksiyonlar hazırladık. En kötü duruma göre sunumu yapacağız. UEFA samimiyetimize inanmalı. Durumu olduğu gibi sergiledik."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Mali olarak UEFA'ya söyleyecek sözümüz yok. Şunu söyledik: Size geçmişi değil, doğruları söyleyeceğiz. Sizi kandırmaya gelmedik. Hayali rakamlarla yola çıkmadık. UEFA da zaten her şeyi biliyor."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "UEFA'dan ceza beklemiyor. UEFA'da amaç Galatasaray’ı cezalandırmak değil, yardımcı olmak. İnanın UEFA’daki hava bu. Cezalandırayım düşüncesi yok."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Abdurrahim Albayrak'ı 25 yıl önce Ali Sami Yen’den tanırım. Önlü arkalı otururduk. Fakat inanın şu 2 ayda onu hiç tanımadığımı anladım. Camiada birçok kişi onu eleştiriyordu. Şimdi tam tersi... Ben böyle yürekten ve fedakar bir Galatasaraylı görmedim."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Çalışma sistemi açısından bulduğum tablo hiç hoşuma gitmedi. Fakat maalesef düzgün işleyen bir sistem bulamadım. Galatasaray dev bir dünya kulübü oldu ancak mevcut sistemler eski hâlâ Dernekler Kanunu."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Kulüpte her şey kayıt altında olacak. Çünkü yakın zamanda evraklar kayboldu. Böyle bir durum yaşanmaması için Galatasaray’ın kozmik odasını kuracağız."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Fatih hoca gibi işine aşık insan az gördüm. Florya, evi. 24 saat orada yaşıyor. Biz Florya’nın yönetimini Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak’a bıraktık. Çok da memnunuz."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Futbolcular vergilerini kendileri ödeyecek. Kendi evini bulur, istediği arabayı alır. Yabancıların sözleşmelerini sabitleyeceğiz. Türk futbolcuya enflasyon oranına göre zam yapacağız. Futbolcu kabul etmezse etmesin! Ben de açıklarım ‘Bu adam bunu yapmıyor’ diye."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Mayıs'ta %100 adayım. Benim ismim üzerimde konsensüs sağlanırsa mutlu olurum. Galatasaray Genel Kurulu akıllıdır, neyin ne olduğunu bilir. Biz, Mustafa Cengiz ve yönetimi olarak burada isek, bilin ki, yanlış gidişe tepki olarak buradayız."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Allah'tan bir mani olmazsa Kadıköy'e gideceğim. Umarım galibiyet dileğimiz gerçekleşir. Bazı rakiplerimiz Galatasaray'ı yenmeyi, şampiyonluğa tercih ediyor. Bu da bize gurur veriyor."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Riva ve Florya'dan alınan 508 M TL avans gibi kullanıldı. Eski yönetimce 340 M TL olarak kırdırıldı ve harcandı. Eski tas, eski hamam olayına döndük. Biz bu kafayla; yüksek transfer harcamaları ve israfla gidersek Galatasaray'ın iki yakası bir araya gelmez."

[/FONT]
[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: "Şubelere 9, 7 ve 4 aylık ödemeler yapılmadı. Ertelenmiş. Neden böyle yapıldı anlamadım. Bize de sürpriz oldu."[/FONT]

Güzel konuşmalar ne kadarını uygular göreceğiz

Sunum için "İlk kez böyle bir prezantasyon aldık" dediler."

Ulan Dursun bir de bize sunumdan çok etkilendiler diyordun

Bu adam olacak gibi. Dur bakalim ne cikacak Uefa tarafindan.

Uefa görüşmesinin altından kalkabilir ise Mayıs 'da ki seçimde eli bayağı güçlenir

Umarım UEFA ile görüşmelerden yüzünün akıyla çıkar. Galatasarayın hem buna hem de iyi bir Başkan ve yönetimine ihtiyacı var.

Son düzenleme:
UEFA görüşmesi için baya hazırlık yaptığı konuşuluyordu zaten bunca zamandır ortalıkta gözükmediğinden tüm zamanını buna harcamıştır bu UEFA görüşmesinden sonra daha güzel demeçlerini görebiliriz çünkü genel olarak finansal projeler için uğraşacağını düşünüyorum.

Baskan twitter uzerinden ceza almadigimizi aciklicak.

Hayirli olsun.

Bravo başkanım

Başkanımız Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcımız Dinç Üner ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever’i makamında ziyaret ederek Türk Silahlı Kuvvetleri’ne desteklerini iletti.

Ben askeri anılardan kaçmaya çalıştıkça daha çok karşıma çıkıyor bu nedir yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UEFA görüşmesi için baya hazırlık yaptığı konuşuluyordu zaten bunca zamandır ortalıkta gözükmediğinden tüm zamanını buna harcamıştır bu UEFA görüşmesinden sonra daha güzel demeçlerini görebiliriz çünkü genel olarak finansal projeler için uğraşacağını düşünüyorum.
Dursun Özbek gibi üçkağıtçı bir adam da değil. Gerçekleri kıvırmadan çat çat söylüyor. Tam aradığımız başkana nihayet kavuştuk. Duygun dede ve otelciden sonra ilaç gibi geldi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt