🎗 Mustafa Cengiz

“Galatasaray'a verilen Kemerburgaz Arazisi hem mera hem de maden ruhsatına sahip, üstelik üzerinde işgalci var. Başkan Mustafa Cengiz Bakanlık ve Belediye ziyaretlerinin bu arsadaki sorunların çözülmesi ile ilgili olduğunu Divan'da açıkladı.

Ayrıca Başkan, Sancaktepe'den 2000 dönümlük bir arsa alamak istediklerini ve tüm olimpik branşları buraya taşıyarak dev bir kampüs inşa edeceklerinin müjdesini verdi.”

Divandaki açıklamalarını çok beğendim. Bakanlıklarla ve belediyelerle yaptığı görüşmelerin sebeplerini anlattı. Kampüs ve teknokent projeside çok iyi.

Ayrıca 4 başkan adayı arasında taraftardan bahseden tek başkan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Başkan 'ın sonuna kadar destekçisiyiz. Burada bile çoğunuz inanmazken o inandı ve Dursun Özbek 'ten kurtardı bizi

Fatih Terim ile yola devam edeceği de kesin bence bu sürede hiç macera aramaya gerek yok o mevkiye yakışan birisi Mustafa Başkan ...

Mustafa Başkan 'ın sonuna kadar destekçisiyiz. Burada bile çoğunuz inanmazken o inandı ve Dursun Özbek 'ten kurtardı bizi

Fatih Terim ile yola devam edeceği de kesin bence bu sürede hiç macera aramaya gerek yok o mevkiye yakışan birisi Mustafa Başkan ...
Açıkladı zaten. Fatih hoca sonuna kadar birlikte oluruz diye.
O ayrılmak istese bile buna zor izin veririz diye ekledi üstelik.

* Bir tane delikanlı çıkmadı baskın seçime karşı ama bu adam o cesareti gösterdi ve sorumluluk aldı
* Takımın ana düşüşünün sebebi olan maaş sıkıntısını ve haliyle oyunculardaki isteksizliği bu adamın gelişiyle aştığımıza inanıyorum , Nagatomoyu bile ne zorluklarla aldığımızı açıklamıştı.
* Öyle abartılı söylemlerini hiç duymadım ve realist bir profil çiziyor.
* Borçlara çözüm ve gelirlere bir düzen getirmiş gibi duruyor.
* Taraftarı bütünleştirecek sarı Cuma gibi organizasyonlarda başrol oynadı

Ve bunların etkisiyle hocamızın büyük katkısıyla alacağımız bir şampiyonlukla beraber bu adam o koltuğu sonuna kadar hak etmektedir

Mustafa Cengiz: "Hoca, 'Ben bıraktım' diyene kadar ki ona da zor izin veririz, onunla devam edeceğiz."

Şimdiye kadar iyi gidiyor ama temkinli olmakta fayda var :)

Yöneticilere güvenim sıfır Türkiye'de.

Kemerburgaz konusunda çok dürüst konuştu Divanda. Maliyetin daha yüksek olacağını düşünüyorum oradaki arazi yapısından dolayı şimdiden hazırlık olun dedi.

Seçilmeyecek olmasının nedeni iyi olması ve kulübü düşünmesi zaten dursun gibi çalıp , çırpsaydı el üstünde tutulur arkasında destek olurdu rahat seçilirdi.

Her ne kadar mecburiyetten liseye gülücük dağıtsa da bu adam çok halktan. Yarın CL kazansa bile lise damarı bu adamı devirir gibi hissediyorum

Aziz - Ali seciminden daha kritik bir secim

Mustafa Cengiz demek kurtulus demek

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

keşke seçilse ama bu liseli dinazorlar seçmez

uefadan men cezası gelmeyecek diyorlar gstv de . helal olsun başkan

Geri
Üst Alt