Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: "Her gün TV'lerde çıkıp ağlıyorsun"

Yalı cocugu çok yüzsüz bir adam yarın görün bakın saldıracak yine bize ve başkana feto meto girer kesin
Çünkü herif kendisini dokunulmaz zannediyor o yüzden böyle rahat

Melo’yu davet edelim ne dersin

Tam sahaya inip maçı iptal ettirecek tip ve ortam yok mu şu an?

5c8dd2c645d2a06b40b1613b.jpg

raw_inonu39de-taraftarlar-sahaya-indi_031520704.jpg

olayl__ma__1_797423265.jpg

Başkan müthiş konuşmuş bravo. Bazı renktaşlarım neden konuştu diyor neden konuşmasın? Herifler taraftarlarını sokağa dökmekle tehdit ediyorlar ayrıca derbi öncesi algı yaratmaya çalışıyorlar.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Susması gerektiği yerde sustuğunda konuşmuyor diyenler esas konuşması gereken sonuç getirecek yerde muazzam konuştuğunda neden konuştu diyorlar :) Aynı adamların olması da ilginç galiba niyet farklı :)

İçinde gezdirmis başkan edep sınırları içinde. Dursun'dan sonra su adam lutuf transfer yapmayı öğrense yetecek salak salak istifaya davet etmek zaten arkasında bekleyen sırtlanlar gün doğurmamak gerek yeni liseli Özbek kardeşlerine vermek için kulübü aç köpek gibi bekliyorlar zaten

İçinde gezdirmis başkan edep sınırları içinde. Dursun'dan sonra su adam lutuf transfer yapmayı öğrense yetecek salak salak istifaya davet etmek zaten arkasında bekleyen sırtlanlar gün doğurmamak gerek yeni liseli Özbek kardeşlerine vermek için kulübü aç köpek gibi bekliyorlar zaten
Transfer yönetimin işi değil zaten olamazda sağlam bir yönetici direktör vs alorsin ozaman alırsın ayrıca oyuncuda satabilirsin
Ben emin oldum başkan istiyor bu tarz birini ama hoca istemiyor malum hoca üstünde kimse olsun istemez

bence koç siyasete girmek için burdan başladı
Yavaş gelsin Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu :) dün kimse yokkken tamam da şimdi kimden fırsat bulacakmış :)

Yav artık kabul edin bu adamın öyle bir planı yok adam mal yönetemiyor yanıldınız cahil kabul edin. Zankayı alıp tüm devre oynatıp adamı sattılar faletteyi alıp oynatamıyorlar. Sadıkı, serdarı, ramiyi aldılar stoperde sürekli hata yapan orta saha jailsonlarla gustavolarla oynuyorlar solbek yok bir tane bile sağ kanat, sağbekle maça çıkıyorlar solbekte ???

Bu ne bana bunu anlat sana hak vereyim :) üstat

Transfer yönetimin işi değil zaten olamazda sağlam bir yönetici direktör vs alorsin ozaman alırsın ayrıca oyuncuda satabilirsin
Ben emin oldum başkan istiyor bu tarz birini ama hoca istemiyor malum hoca üstünde kimse olsun istemez
Valla tamam güçler ayrılığı olsun okey de bir başkan da koca takım sezona forvetsiz girerken hesap sorup, iş çözsün o kadar da değil. İlla isim vermesinden, tutup getirmesinden bahsetmiyorum zaten de bu bir skandal ve eksiklik neredeyse kapatıp o işi çözecek ki başkan olsun yoksa önüme geldi mali şartlar uydu imzaladım veya imzalamadim çok da bir iş değil.

Kadıköy'e tahrik için gideriz umarım. İki su filan atarlar bizimkilere, yarıda bırakmak lazım o maçı.

Arda'lı, Keita'lı maci hatirlayalim. Mac daha baslamadan o.ç. ları nasil da saldirmislardi bizimkilere. Sonra mac icinde yapmadiklari pislik kalmadi en sonunda Keita Carlos'un gozunun ortasina yapistirdiydi. Bu heriflere o statta Avrupa maci degilse hic bir sey olmaz. Yag gibi uste cikmayi bilirler ama.

Aysal gibi Cengiz gibi akıllı adam bi başka oluyor.

Şimdi bir de Dursunu düşünsene

sent via GSC
Şimdi akıllı mı oldu Cengiz :) Ya boş boş konuşma 2 senedir adama demediğini bırakmadın şimdi gelip günü kurtarmaya çalışma yanına bir de aysal gibi diye eklemiş :) Bir numaralı Mustafa Cengiz karşıtısın sen bu forumda galiba milleti aptal sanıyorsun herhalde ;) Engelini tekrar koyuyorum baş baş

Kadiköy öncesi sakin kalmamiz gerekiyor

Gerginlik onlarin isine gelir,Biz sakin sekilde isimize bakalim gerisi gelecek zaten

Arda'lı, Keita'lı maci hatirlayalim. Mac daha baslamadan o.ç. ları nasil da saldirmislardi bizimkilere. Sonra mac icinde yapmadiklari pislik kalmadi en sonunda Keita Carlos'un gozunun ortasina yapistirdiydi. Bu heriflere o statta Avrupa maci degilse hic bir sey olmaz. Yag gibi uste cikmayi bilirler ama.

Fatih Terim'den sonra değişti o iş, hasan ve fatih hocamız kadıköy'ü fethedecektir.

Şimdi akıllı mı oldu Cengiz :) Ya boş boş konuşma 2 senedir adama demediğini bırakmadın şimdi gelip günü kurtarmaya çalışma yanına bir de aysal gibi diye eklemiş :) Bir numaralı Mustafa Cengiz karşıtısın sen bu forumda galiba milleti aptal sanıyorsun herhalde ;) Engelini tekrar koyuyorum baş baş

Salak misin sen yav.

Yine kasiniyorsun bu aralar. Yine ezik ezik hareketler, kac yasinda adamsin ama cocuk gibisin gercekten. Milleti aptal sanmiyorum ama senin kesinlikle aptal oldugunu düsünüyorum sayende.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt