Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Doğru zamanı kollamak diye bir şey var üstatBaşgan fena adam. Ali Koç'a baya soktu soktu çıkardı.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru zamanı kollamak diye bir şey var üstatBaşgan fena adam. Ali Koç'a baya soktu soktu çıkardı.
Devlet terbiyesi görmüş adam yalı çocuğu gibi şımarık zenginlerden değil ya üstadDoğru zamanı kollamak diye bir şey var üstat![]()
Esas tam zamanı zira arkamız kalabalıklaşır şimdi vur kaç taktiği bak erman hoca ne diyor?bence bizim ateşe odun atmamıza gerek yok.
dikkatleri üzerimize çekmeyelim.
Melo’yu davet edelim ne dersin
İşte başkanla alay edenler görsün bekledi bekledi tam domalmışken arkadan tekmeyi indirdi. Edeceğin laf işe yarayacak üstat öbür türlü havlamış olursun zırt pırterman çok iyi vuruyor suan cengo baskanın laflarıyla koça
Susması gerektiği yerde sustuğunda konuşmuyor diyenler esas konuşması gereken sonuç getirecek yerde muazzam konuştuğunda neden konuştu diyorlarBaşkan müthiş konuşmuş bravo. Bazı renktaşlarım neden konuştu diyor neden konuşmasın? Herifler taraftarlarını sokağa dökmekle tehdit ediyorlar ayrıca derbi öncesi algı yaratmaya çalışıyorlar.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer yönetimin işi değil zaten olamazda sağlam bir yönetici direktör vs alorsin ozaman alırsın ayrıca oyuncuda satabilirsinİçinde gezdirmis başkan edep sınırları içinde. Dursun'dan sonra su adam lutuf transfer yapmayı öğrense yetecek salak salak istifaya davet etmek zaten arkasında bekleyen sırtlanlar gün doğurmamak gerek yeni liseli Özbek kardeşlerine vermek için kulübü aç köpek gibi bekliyorlar zaten
Yavaş gelsin Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlubence koç siyasete girmek için burdan başladı
emiştik üstatHiç böyle beklemezdim başkanı helal olsun Konuşmayı hocaya bırakmayın siz muhattap olun bundan sonra hatta mümkünse apo da konuşmasın
Valla tamam güçler ayrılığı olsun okey de bir başkan da koca takım sezona forvetsiz girerken hesap sorup, iş çözsün o kadar da değil. İlla isim vermesinden, tutup getirmesinden bahsetmiyorum zaten de bu bir skandal ve eksiklik neredeyse kapatıp o işi çözecek ki başkan olsun yoksa önüme geldi mali şartlar uydu imzaladım veya imzalamadim çok da bir iş değil.Transfer yönetimin işi değil zaten olamazda sağlam bir yönetici direktör vs alorsin ozaman alırsın ayrıca oyuncuda satabilirsin
Ben emin oldum başkan istiyor bu tarz birini ama hoca istemiyor malum hoca üstünde kimse olsun istemez
Kadıköy'e tahrik için gideriz umarım. İki su filan atarlar bizimkilere, yarıda bırakmak lazım o maçı.
Şimdi akıllı mı oldu CengizAysal gibi Cengiz gibi akıllı adam bi başka oluyor.
Şimdi bir de Dursunu düşünsene
sent via GSC
Arda'lı, Keita'lı maci hatirlayalim. Mac daha baslamadan o.ç. ları nasil da saldirmislardi bizimkilere. Sonra mac icinde yapmadiklari pislik kalmadi en sonunda Keita Carlos'un gozunun ortasina yapistirdiydi. Bu heriflere o statta Avrupa maci degilse hic bir sey olmaz. Yag gibi uste cikmayi bilirler ama.
Şimdi akıllı mı oldu CengizYa boş boş konuşma 2 senedir adama demediğini bırakmadın şimdi gelip günü kurtarmaya çalışma yanına bir de aysal gibi diye eklemiş
Bir numaralı Mustafa Cengiz karşıtısın sen bu forumda galiba milleti aptal sanıyorsun herhalde
Engelini tekrar koyuyorum baş baş