Mustafa Cengiz’den Derbi Açıklamaları!

Sinan bilgin geçen seneye gidip fıratı savundun.bu yıl daha 2 ay önce Trabzona 4-0 kaybettiğimiz maçta skor 2-0 ken belhandayı atan kimdi. Orda sarı diye geçiştirse bizde beraberliği yakalıyacağız belki. Yada bu maçta kırmızıyı verse alpere 35 dk 10 kişi kalacak şikeciler 5-6 atıp eğlence yapardık kümeye diye. Şu penaltıyı kurala göre konuşma hedefi tamamen feneri farktan kurtarmaktı. Kırmızıyı çalmama sebebi de bu. Nasıl Galatasaraylısın burda azılı bir GS düşmanını savunma derdine düşmüşsün. Ndiaye ye bile laf etmişsin. Şu cezalarda Ndiaye 5 maç alırsa kına yakarsın artık. Tarafsız bir kurul olsa soldado 5 jailson 6 Ndiaye 2 maç alır. Ama sana göre Ndiaye 5 diğerleri 2 maç dersin. Yazık

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye'nin cezasında tahrik indirimi olacaktır.3 verirlerse 2 ye iner ki geçen sene quaresmanın yaptıklarının yanında hafif kalıyor şunlar

Sinan bilgin geçen seneye gidip fıratı savundun.bu yıl daha 2 ay önce Trabzona 4-0 kaybettiğimiz maçta skor 2-0 ken belhandayı atan kimdi. Orda sarı diye geçiştirse bizde beraberliği yakalıyacağız belki. Yada bu maçta kırmızıyı verse alpere 35 dk 10 kişi kalacak şikeciler 5-6 atıp eğlence yapardık kümeye diye. Şu penaltıyı kurala göre konuşma hedefi tamamen feneri farktan kurtarmaktı. Kırmızıyı çalmama sebebi de bu. Nasıl Galatasaraylısın burda azılı bir GS düşmanını savunma derdine düşmüşsün. Ndiaye ye bile laf etmişsin. Şu cezalarda Ndiaye 5 maç alırsa kına yakarsın artık. Tarafsız bir kurul olsa soldado 5 jailson 6 Ndiaye 2 maç alır. Ama sana göre Ndiaye 5 diğerleri 2 maç dersin. Yazık

kafa attigi sebebiyle ceza alacagi yazilip cizildigi icin soyledim , soldado jailson ve ndiaye asil sorumlulardir. belhanda iyi yirtmis

trabzon macinda belhandanin hareketi sari mi ? pes

Lan nasıl bir başkansın!? Kimin altı sıfır psikozu var? Biz hiç öyle bir şeye takılmıyoruz. Birileri dürtsün şunu, ağzından çıkanı kulağı duymuyor.

Eee bende onu diyorum işte belhandaya kırmızı verdin Alper'e neden sarı? pes!!!! Fener yalakası olmasa verir kartı nesepsizleri fark atar gönderirdik bunu adı gibi bildiği için kurtardı takımını. Serdar ın penaltı pozisyonunu izlememesi bile art niyetin ispatı daha neyin savunması. Maç sonu fatih hoca az bile dedi anasını ... yaptı maçın it

Mantiksiz bir aciklama yok

Herkesin beklentisi buydu 2-0da

Dusunceleriniz dile getirilince utaniyorsaniz elbette ki cekinceniz vardir

Eee bende onu diyorum işte belhandaya kırmızı verdin Alper'e neden sarı? pes!!!! Fener yalakası olmasa verir kartı nesepsizleri fark atar gönderirdik bunu adı gibi bildiği için kurtardı takımını. Serdar ın penaltı pozisyonunu izlememesi bile art niyetin ispatı daha neyin savunması. Maç sonu fatih hoca az bile dedi anasını ... yaptı maçın it

Ayni Trabzon macinda Trabzonlu bir oyuncuya kirmizi vermesi gereken pozisyonda ya hic kart vermedi ya da sari kart ile gecistirdi tam hatirlamiyorum.

fb yalakasi lafina itiraz etmedim , GS dusmani dendigi icin devreye girdim , cunku degil .. alper in pozisyonu da net kirmizi , serdar a penalti ben gormedim

bu arada o iki pozisyonda esas tescilli GS dusmani ali palabiyik bas rolde , penaltiyi soyluyorsan bu 2 pozisyonu da soyleyeceksin ... serdar in pozisyonunu izlememesi konusunda ise hatalisin , hakem kendi kendine pozisyon izleyemiyor , iceriden git bir bak denmeden gitmesi protokole aykiri

o yuzden oklari ali palabiyik a yonlendirin

Tekrar okudum da altina imzami atarim

Terimin sacma sapan aciklamalarina tepki vermeyip burada baskani linc etmeye calismak da ayri bir kafa.

Ayip yahu.

Benim icin su nokta defolup gitmesi icin yeterli.

Mustafa Cengiz: "Taraftarlardan çok fazla mesaj geliyor. İçimde bulunduğumuz konum her zaman her şeyi söylemene engel oluyor. Biz sessiz kalınca bizi pısırık sanıyorlar."

Korkuyorsa o koltukta oturmasin.

Objektif olacağim diye bokunu cikaran uyeler var. Fener iyi de kotude olsa bizden istedigini aliyor dogru ama bu macta o penaltiya kadar asiri rezildiler bizim kaleye yaklasamiyodu adamlar Firat bi penalti ileadamlari kendilerine getirdi bu kadar net

Iyi niyetli ama beceriksiz. Schalke deplasmanına forvetsiz gidiyoruz. 6 tane forvet var diyordu utanmadan, hepsini toplasan gomisin tek bacağı eder mi?

Keşke Ozan Korkut secilseymis, ikinci bir Özhan Canaydın vakasına hiç gerek yoktu.

Geri
Üst Alt