Mustafa Cengiz'den Rıza Kocaoğlu Açıklaması

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Ligin son haftasında Göztepe’yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyon olan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in stat çıkışında ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yaşadığı diyalog tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

5327183.webp

Oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun başkan Mustafa Cengiz’in İzmir’deki Göztepe maçı sonrası yaptığı basın açıklaması sırasındaki ilginç hareketleri dikkat çekmiş ve Galatasaray taraftarından tepki görmüştü.Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz şampiyonluğun ardından İzmir'de basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğu sırada oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yaşadığı diyaloğu anlattı. Kocaoğlu ile devre arasında tanıştıklarını söyleyen Mustafa Cengiz, Galatasaray taraftarına çağrıda bulundu.

Başkan Cengiz konuyla ilgili gelen soru üzerine; "Arkadaşla devre arasında tanışmıştık, kötü niyetle yaptığına inanmıyorum. Bu yaşımda 'Trolleme' diye bir terim öğrendim, bu konuda taraftarımıza başkanlığa olan saygısı ve tepkisiyle alakalı çok teşekkür ederim. Taraftarımızdan rica ediyorum. Rıza Bey'i mazur görsünler, bir şey yapmadı." ifadelerini kullandı.

Yeniçağ

Kafası güzeldi galiba.Akıllı adamın yapacağı iş değil.Terbiyesizlik yaptığı

Arkadaslar bu tipi ust tribunde amigoluk yaparken gordum macta , devre arasinda dusme tehlikeleri ile asagi indi , 30 cm mesafemden gecti , ya bir sorunu var ya da haplanmis filandi , cok ifadesiz bir yuzu vardi iyi degildi

Birileri ile resim cektirip konustu tekrar cikti yukari

Başkan beyefendiliğini bozmadı hiç.Rıza'nın yaptığı hadsizlik.

şu terbiyesizliği başka bir takımın başkanına yapsa orada yerin dibine gömerdi adamın kariyeri filan biterdi yani bizim başkan hala bu terbiyesizi koruyor cidden çok iyi karakterli bir başkanımız var.

Gözleri faldır faldır konuşuyordu günahını almak istemem ama haplanmış olabilir.

sent via GSC

Zaten narkotik tarafından gözaltına alınmamış mıydı bu herif?

Can emin ol santimlerle yanimdan gecti ve ayni fikre kapildim . Yani donuk ve ifadesizliginden soyluyorum

Rıza içkici zaten, muht. başka şeylerde kullanıyordur.​

Baskan muazzam beyefendi bir adam. Her seferinde dogru konusuyor. 3 yil daha vermeyecek olan yol alsin.

Başkan bir ara öyle bir baktı ki öpecek sandım. Elini pisliğe bulayacaktı neredeyse.

Içki işi değil o net çakmış hapı

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

başkan harbiden ADAM ya. böyle bir beyefendilik olamaz.

Birde sanatci olacak , hapli hapsiz sen öyle sacma konusma yapamasin, sonucta ekmek parani sanatci olarak kazaniyorsun. böyle hareketle her kapi kapanir sana , biri 4 yil 2 ay hapis yer birde böyle cikar sacma sapan konusuyor. bu sanatcilar iyice zivanadan cikmis

Geri
Üst Alt