Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.526
- 55.750
- 4.478
Yarin kac gibi aciklanir? 17-18?Sen yat sabaha güzel bir gün olacak...Hürmetler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin kac gibi aciklanir? 17-18?Sen yat sabaha güzel bir gün olacak...Hürmetler...
Mustafa Cengiz: "Bazı eski başkanların sponsorluk sözlerini gündeme getireceğim. Bazı verilen sözler var. Bunları unutmadık."
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat ceza kısmı hariç zaten beklenen aylar önce yazdıklarımız...Ceza olmaz...Uefa kadro sınırı da olmaz ama maaş sınır olacak...Üstümüzü cikarip doggy becerselerdi bizi bari
Bilemiyorum ama piyasalar kapandıktan sonra açıklamak daha mantıklı gibi zira mevzu tamamen sportif aş ile alakalıYarin kac gibi aciklanir? 17-18?
TAMER RENKTAŞ SİRKECİ'YE GELDİK İNEBİLİRSİN HÜRMETLER...4 yıl boyunca her yıl 10M lik (+) bütçe ( yaparsan yolun açılır manasındaki ) şartı güzel (???) Dışardan bakanda seni çıkmazdan kurtarmaya teşvik etmek sanabilir bunu..
Ama dikkat çekn konu daha en baştan bu işe başlatırken bu kadar sıkıntı ile yola çıkartıp, daha ilk seneden tökezletmenin altyapısını hazırlayarak; bizdeki eskiden kalma '' Düşenin üstünde tepinmeye çalışmak '' ile aynı sonuca çıkıyor gibi..
Resmen eline kırık baston tutuşturup da ayağa kalmanı isteyen sabotör yardımcılar örneği.
Benim anladığım bu ... Yazılanlar doğruysa...
Sanmıyorum hiç duymadım öyle bir şey...6 milyon meselesi doğru mu?
Sanmıyorum hiç duymadım öyle bir şey...
Cevabım aynı üstat bugün çıktı bu hiç duymadım ve tamamen mantıksız...hiç sanmıyorum...Ceza gelse bile 6 milyon olur mu sence? Bana fazla geldi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar usülsüzlük yaptı biz borç...Borç yapana borç cezası mı kesilir...Bilip bilmeden post atmayın...UEFA City'te 40 milyon avro ceza vermis, PSG'e 40 milyon ceza vermis, sizler 6milyon begenmiyorsunuz? 6 milyon ise opup basimiza koyalim tsk edelim, pilav gunune davet edelim.
Kesilen ceza kriteri genelde kulübün sezon boyunca dönen varlık büyüklüğüne göre belirleniyor.UEFA City'te 40 milyon avro ceza vermis, PSG'e 40 milyon ceza vermis, sizler 6milyon begenmiyorsunuz? 6 milyon ise opup basimiza koyalim tsk edelim, pilav gunune davet edelim.
UEFA City'te 40 milyon avro ceza vermis, PSG'e 40 milyon ceza vermis, sizler 6milyon begenmiyorsunuz? 6 milyon ise opup basimiza koyalim tsk edelim, pilav gunune davet edelim.
Bu sadece garanti ücret toplamı mı?Fenerliler...Bu arada güncelledim üstat halihazırda 42 milyon euro imişiz...
Para cezası filan yok...
6 milyon euro kesmişler
Fenerin elenmesini bekleyip zarar etmemeye bakacağız.