Mustafa Cengiz'in Ali Koç'a Cevabı: "İnsanı hayvandan ayıran edeptir"

Bu Burhan Kuzumudur oglakmidir nedir ikide bir pervasizca hadsizce açiklamalar yapiyor.
Insanlarin sabriyla, sinir uçlariyla oynamaya basladilar artik. Topunuzun abv!!

Konuşş. Ceza verirlerse çık daha ağır konuş. Ceza ile beni susturamayacaksın mesajı ver.

Bu klübün haklarını korumak için ceza alan adamı sırtımda taşırım.
Yeterki bu şerefsiz karaktersizlere gereken cevaplar verilsin.

Şampiyon olmamıza rağmen eğerki Galatasaray birşeylerden şikayetçiyse oturup düşüneceksin.

Eskiden beri tanıdığım tüm Galatasaray başkan ve yöneticileri hiç beğenmem ve sevmem.

Ama diğer klüplere baktığımızda fairplaye daha çok önem veren ,sürekli kavgadan uzak kalmaya çalışan her zaman Galatasaray başkan ve yöneticileri olmuştur.

Taraftar olarakda diğer iki klübe göre çok ciddi daha dürüst bir tarafara sahibiz.
Yahu bu adamlar göstere göstere kendi oyuncularından çıkan taç kararına,olmayan faule tepki verecek kadar şerefsiz bir taraftara sahipler.Çok şükür bütün maçları seyrediyoruz.

Biraz Objektif olayım diyorumHani acaba kendi kendime soruyorum çok fanatikcemi düşünüyorum diye ama çoğu zaman haklıyız be kardeşim.
Evet lehimizede hakem hataları oluyor fakat alehimize olanlara bakıyorum arada ciddi fark var.

Bu var bunların foyasını ortaya çıkardı.geçen sene var olmasaydı bunlar küme düşme hattında olmazdı.bence var bizim açımızdan çok iyi oldu.

Allahıma şükürler olsun iyiki Galatasaraylıyım.

Geri
Üst Alt