Mustafa Cengiz'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme!

Geçmiş olsun başkan taraftar olarak yanındayız herzaman Allah güç ve kuvvet versin☹️

Geçmiş olsun başkan inşallah iyilesirsin

Yeni ve hırsız olmayan bir başkan adayına ihtiyacimiz var artık

Devletin piyonu yağlı sürat gibiler ise kulüpten def edilmeli

Uzucu

Fatih terime ceza verilince herkes ayaga kalkiyor ben 100 gun cezaliydim kimse konusmuyor bile demisti

Aynisi oluyor

Umarim olmez

Ligler başlarsa takım reaksiyon veripte şampiyon olursak Mustafa başkana armağan edilmeli kupada fenerli nihata monte edilmeli

Büyük Başkan hayirlisiyla sağlığına kavuşacaktır. Gecmis olsun.

O ne lan ne kanseri nereden çıktı bu Allah kahretsin bir dizi operasyon derken ne operasyonu ameliyat falan mı kaçıncı evrede inşallah metastaz falan yapmamıştır yayılmamıştır başka yerlere çok üzüldüm Küba'da bunun aşısı falan var deniyordu para var sonuçta tıbbın tüm imkanları kullanılsın Mustafa Cengiz başkanım diğer taraftan emekli olsun dinlensin kalan ömrünü huzurlu geçirsin Galatasaray başkanlığı maalesef çok stresy bir iş diğer takımlardan ziyade kendi içindekilerle uğraşmak çok yıprattı adamı

Allah şifa versin, bir an önce sağlığına kavuşur umarım.

Geçmiş olsun başkanım. Allah şifa versin.

başkanıma büyük geçmiş olsun şifalar dilerim iyileşecektir inşallah.

iyi işler yapmış bir Başkan kesinlikle. Ama sağlık her şeyden önce gelir. Şehir dışında sakin bir yere yerleşip tedavisine bakması lazım. Kanserin altta yatan en önemli sebeplerinden birisi “gerilimi“ hayatından çıkarması lazım.

fotodan anlaşılıyor zaten hastalık ciddi mi bilemem ama ciddi bi kilo kaybı var adamda

iyi işler yapmış bir Başkan kesinlikle. Ama sağlık her şeyden önce gelir. Şehir dışında sakin bir yere yerleşip tedavisine bakması lazım. Kanserin altta yatan en önemli sebeplerinden birisi “gerilimi“ hayatından çıkarması lazım.
90lı yıllarda alp yalmana cok benzetiyorum cengiz başkanı dürüstlük ve namus konusunda alp yalmadan sonra gelen en dürüst adam

hastalıgı cıkmasa bile bırakmalıydı bence yeni ve daha atak bir başkan lazım bize

Geri
Üst Alt