Mustafa Cengiz'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme!

Geçmiş olsun başkan,en kısa sürede iyileşirsin inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

90lı yıllarda alp yalmana cok benzetiyorum cengiz başkanı dürüstlük ve namus konusunda alp yalmadan sonra gelen en dürüst adam

hastalıgı cıkmasa bile bırakmalıydı bence yeni ve daha atak bir başkan lazım bize

gerçekten sempatik güven veren bir adam. A. Yalman’da sürekli kulübün finansal durumunu düşünen bir başkandı

Ben kendisi için diyorum yani. Ben olsam öyle yapardım. Yoksa Dursun tekrar gelir diye korkmuyor değilim.

Seviyoruz başkanı umarım kanserle ilgili iddialar doğru değildir rahatsızlığı neyse de atlatır.

Geçmiş olsun başkanım İnşallah en kısa sürede iyileşir

Kimi çok sevdiysek hep onlarla sınandık bu renkler altında.

Rabbim şifa versin, çok üzüldüm yaw

Kanser de olmayabilir. Benzer şikayetlerle başvuran eniştemin bağırsağından kitle çıkardılar. Test yapıldı kanser çıkmadı bir ayda normal hayatına döndü.

Kanser de olmayabilir. Benzer şikayetlerle başvuran eniştemin bağırsağından kitle çıkardılar. Test yapıldı kanser çıkmadı bir ayda normal hayatına döndü.
kilo kaybı varsa vaziyet kötü demektir ama umarım başarılı bir operasyon geçirir başkanımız ve hızla toparlar.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecmis olsun Baskan.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

kilo kaybı varsa vaziyet kötü demektir ama umarım başarılı bir operasyon geçirir başkanımız ve hızla toparlar.

Zaten tıpta her operasyon başırlı diye adlandırılmıyor mu her nedense

bi keresinde “ameliyat çok başarılı geçti, ama maalesef hastamızı kaybettik” demildiğini hatırlıyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

En kısa sürede iyi haberlerini alırız inşallah.

Mide tümör olayı gerçek mi ?

Sağlık heyet açık açık konuşsa keşke..

@ertansuzgun: Galatasaray Başkanı sayın Mustafa Cengiz, maalesef mide kanseri.

3. evrede olduğu için de baya ilerlemiş. Acil kemoterapiye alındı.

Durumu oldukça ciddi.

Şu günlerin hatrına Allah şifa versin.

Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun Başkan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahım korusun çok çok üzüldüm yahu. Babamız gibi sevmişiz şaka maka.

Fevkalade başarılı buluyorum seni başkanım, hem aldığın kupalar için hem de yavaş yavaş mali durumu düzelttiğin için.
Allah acil şifa versin.

Geri
Üst Alt