Mustafa Cengiz’in Yönetiminde Adnan Öztürk İddiası!

Adnan Öztürk'ün yöneticiliği iyidir,Burak Elmas,Naci Cansun gibi isimler heyecanlandırıyor..Ayrıca Florya'da neşe kaynağı Abdurrahim Albayrak var...umarım güzel ve tek bir liste çıkarırlar

Bu ozan korkut kimdir necidir 1-2 gündür yaziliyor

Ayrica Burak elmas kayinpederinin onayini almadan girmez,noldu da Faruk süren fikir degistirdi

Önce bu geldi (Güvenilir birisi)

Elmas simdi bunu yazmis

Is bitmis h.o. :D

Burak Elmas, Dursun Özbek'in listesinde olmaz dedik zaten akıl var mantık var adam karısından olur...Ulan bana Burak Elmas'ı da savundurdunuz ya :) Ayrıca Adnan Öztürk de listeye filan girmez...

Kongredeki guc odaklari, listeler falan nasil olacak ongorun/duyumlarin ne ustad?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

genelin aksine adnan öztürkü severim.
şimdilik

Burak Elmas, Dursun Özbek'in listesinde olmaz dedik zaten akıl var mantık var adam karısından olur...Ulan bana Burak Elmas'ı da savundurdunuz ya :) Ayrıca Adnan Öztürk de listeye filan girmez...

Öztürk kacar zaten. Sence böyle genc + Cengiz Baskanin yönetimi nasil olur? Kopuklar olmaz mi? Yoksa önümüz daha da acik mi olur

burak elmas kendini ne sanıyor da mustafa başkan için mecburiyet v.s ifadeler kullanıyor. Utanmasan dursunla işbirliği yapacaktın burak bırak gaz işleri.

Kongredeki guc odaklari, listeler falan nasil olacak ongorun/duyumlarin ne ustad?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat şampiyon olmasaydık çok değişik şeyler olurdu da zaten son saatlerdeyiz fatinoğlu dışında aday çıksa da seçimi kazanamaz...Geçen seçim bir istisnaydı zira duayenler sandığı tarihte ilk kez genel seçimin aksine sonuç verdi...Bir daha olmaz Mustafa Başkan tam bir süre görev alır ve süresini de tamamlar...

Ben de üstat elimden geldiğince yazarım çok kafalı adamdır...Bize layık bir başkan olurdu eğer taraftarın sevdiği gibi yılışık bir adam olaydı...Hürmetler...
teşekkürler reis hürmetler bizden...

burak elmas kendini ne sanıyor da mustafa başkan için mecburiyet v.s ifadeler kullanıyor. Utanmasan dursunla işbirliği yapacaktın burak bırak gaz işleri.
Üstat her zaman derim birinin kart viziti damatlıksa, murat ülker veli nimeti ise ve en büyük galatasaraylılığı manchester unitedı havaalanında elinde meşaleyle karşılamaksa bir cacık olmaz o kişiden ama adamın günahını almaya da gerek yok zira şeytan fısıldasa da kayın babasını satamazdı...Sıkar...

Öztürk kacar zaten. Sence böyle genc + Cengiz Baskanin yönetimi nasil olur? Kopuklar olmaz mi? Yoksa önümüz daha da acik mi olur
Olur üstat şimdi zaten muhalefetin aday çıkarmasına neden olan kişi istifa eden Celal Açar'dır perde arkasından çok ciddi çalışma yaptı...Divan Başkanı da kendi adamları oldu Eşref Bey dursun başkanı destekliyor...İrfan Başkan'ı taraftar pek sevmediğinden ve Eşref Beyi de pek tanımadığından taraftar ne olduğunu pek anlamadı ama camiadan duyumlar diye yazdım...

Bana o zaman tek bir itiraz yapıldı; Burak Elmas neden o zaman Eşref Hamamcıoğlu'nun seçilmesini destekledi dendi...Şimdi de bakıyorum aynı kişiler Burak Elmas'ın Dursun Özbek listesine girmesinden korkuyorlardı...Galatasaray Dehlizdir renktaşlar bu böyle biline yıllardır takip ederim daha iyi bir tanımı yoktur...

Olur üstat şimdi zaten muhalefetin aday çıkarmasına neden olan kişi istifa eden Celal Açar'dır perde arkasından çok ciddi çalışma yaptı...Divan Başkanı da kendi adamları oldu Eşref Bey dursun başkanı destekliyor...İrfan Başkan'ı taraftar pek sevmediğinden ve Eşref Beyi de pek tanımadığından taraftar ne olduğunu pek anlamadı ama camiadan duyumlar diye yazdım...

Bana o zaman tek bir itiraz yapıldı; Burak Elmas neden o zaman Eşref Hamamcıoğlu'nun seçilmesini destekledi dendi...Şimdi de bakıyorum aynı kişiler Burak Elmas'ın Dursun Özbek listesine girmesinden korkuyorlardı...Galatasaray Dehlizdir renktaşlar bu böyle biline yıllardır takip ederim daha iyi bir tanımı yoktur...
koyan koyana resmen

Valla Dursun değil de kim olursa olsun modundayim. Hem yonetemiyordu, hem de ugursuzdu. Ne güzel genel kuruldan genel kurula görüyorduk o yağlı suratını. Bir daha başkan olursa taraftarlığımı askıya alırım.

Ozan Korkut kim tanımıyorum ama övenlerini gördüm. Mustafa Cengiz ile birlessinler sayılan isimler doğruysa zaten Dursun aday olmaya bile cesaret edemez. Cengiz'den sonra Burak Elmas ya da güvenilir biriyse Ozan Korkut devralsin başkanlığı. Fatih Hoca da 5 yıl takımda kalsın en az 3 yıl şampiyon olur zaten. Cl gelirleri, stat her yıl dolu, şampiyonluk gelirleri derken borcu sürdürülebilir hale çekeriz. 5 yılda da hoca altyapıdan birkaç yetenek çıkarsa, yardımcılarından birini yetiştirip sonunda antrenörlüğü ona bıraksa, çok şey mi istiyoruz be.

Geri
Üst Alt