Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oynadığı futbol tarzından ne kadar nefret etsem de insani yönden severim Burak' ı; pek kimseye ciddi bir yanlış yaptığını hatırlamıyorum, yakından tanıyan herkes de mütevazılığını ve efendiliğini öve öve bitiremez. Fazlaca duygusal bir yapısı var, taraftarla arayı düzeltemeyeceğini anladığı için bu fırsatı değerlendirmek istedi diye düşünüyorum; yoksa burada el üstünde tutuluyor olsa gitmek istemezdi herhalde...
Takım formatını bozan oyun anlayışıyla pek çoğumuzu futboldan soğutmuş olsa da iki şampiyonluktaki, hele UCL de çeyrek finale çıkmamızdaki katkılarını inkar etmek olmaz...Gidişi de güzel oldu, Allah yolunu açık etsin...Orada göstereceği iyi performansla kadim kankasını da kallavi bir bonservis bedeliyle yanına aldırabilirse kendisine sevgim bir kat daha artar! ...
Herkes öyle diyorda Ersan Avusturya pasaportlu dolayısıyla sınıra takılmıyor ama Burak Asya dan sayılıyor ve takımda en fazla 3 Asya'lı oynayabilir Çin'de
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.