Mustafa Denizli: "Galatasaray büyüklüğünü kaybetmek üzere"

Yahu buda futboldan anlamiyor sirf laf kalabaligi yapiyor.Tarik Camdal potansiyelli oyuncu Gokhan Gonulun geldigi ilk senesi gibi biraz zaman lazim Takimimizda sistem yok herkes ne yapacagini bilmiyor sistemin olmadigi surece hic biri iyi oynayamaz.Mustafa hoca bunlari soylesene He birde Musleraya Kötü kaleci diyen sen degil miydin?

Son düzenleme:
Cüs lan 1 senede mi kaybediliyormus büyüklük. Bu da bunadi iyice.

Şerefsiz basın halen Selçuk ve Burak'a yapılan ıslık olayı yanlış diyor

Melo taraftara 3'lü çektirdiği için suçluymuş

Bu argümanlar bile esasında ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor

öyle bir durum yok, her büyük külüp zorlu bir zamana girer, manchester united hala büyük takim degilmi?

14 sene şampiyonluk görmemiş büyüklük kaybetmemis simdi mi kaybetcek tırrik.

Baştan sona haklı.

Büyüklük kelimesi abartılı olmuş.

sayın mustafa denizli, Galatasaray o kadar büyük ki 2 maçta küçülemez. sen aldığın maaşın nerden geldiğine bak, sen küçülmekten kork

Yarın bir gün gelirse Tarık'ı 11'de oynatmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Tam hırto ya. Gel bize de bir CL'de sıfır çektir. Gerçi ulan 1 puan almıştık Anderlecht'ten ama yine de onu da başarır bu müneccim.

Lan mal herif Galatasaray Türkiyenin en büyük kulübüdür.

Büyüklüğünü kaybeden bir kulüp varsa o da beşiktaştır onu konuşsana gerizekalı. 3 büyük diye tutturmuşsunuz beşiktaşın ne büyüklüğü var önce onu konuş.

Denizli sen git afganistanda takım çalıştır, büyüklük falan seni aşar hadi babus.

7 yabancıyı sahaya sürüp takımını hükmen malup eden adamın söylediklerini dikkate almamak gerek

Orta sahanın en iyi oyuncusu Melo siyasi ve şike lobisi ile devre dışı bırakıldı. Galatasaray şike lobisi ve siyasi güç ile güçsüzleştirildi, Mustafa Denizli delikanlısysa bunlardan bahsetsin.

Bu tip söylemler çok doğal. Amaçlarına ulaşıyorlar.

haklı olduğu noktalar var ama galatasarayın büyüklüğü kıytırık takıma aldığı bir mağlubiyetle zarar görmez bunu en iyi kendisinin bilmesi lazım xamaxtan 3 yiyip 5 atan takımın başındaydı ancak futbolcuların vasat olması konusunda yüzde 100 haklı zaten bizde hep yanlış transferler yaptık diye yırtındık

taş gibi iner varken yedeğini yabancı aldık hemde mafya töre varken gittik yasini aldık doumbia beklerken gittik pandev'i aldık tek olcanla tarık hamlesi doğru oldu olcanıda kadro dışı bıraktılar takım kanat doluya(!) bu kadar dandik oyuncu almamıza rağmen maliyet düşük olacağına tam tersi kaliteli oyuncu bonservisleri ödedik şimdi parada yok oyuncu kadrosuda rezalet 3 4 sene karanlık gibi beyler

ultraslan yarin uclu cektirir mesale yakar hersey tamam en buyuk biziz futbol rezil yapilan harcamalar ondan 100 kere daha rezil ve adamin yuzune baka baka hersey tamam biz bir aileyiz en buyuk biziz vs vs... cok berbat bir diziden ote bir durum.... emegi gecen herkese en renkli kufurumu sunar galatasaray formami askiya verdim... bakiyorum da en acemi, fakir, taraftarsiz, kaynaksiz kulupler bile cikardiklari ilk 11 sahaya top oynamak icin caba gosterir.. ayip be. Taraftarsan isini yap... maca da gitme, o bitmis tezahuratlari soyletme, rakiplere de kufur etme.. cunku dusman icimizdedir.

M.Denizli'nin bir acıklama yapmasına gerek yok, görünen köy klavuz istemiyor;

Balıkesir gibi bir takım seni tale almıyorsa, sen su anda büyüklügünü kaybetmissin zaten.

Siz rakip futbolcu olsanız Galatasaray'dan korkarmıydınız ? Ben dünkü 11'den zerre korkmazdım. Zaten Balıkesir savunması bizim hücum hattı ile resmen tsk gecti..

Kalite lazım kalite.. Söyle Elmander gibi rakip defansları dövecek en az 2 tane forvet lazım..Orta sahaya 1 melo yetmez, 3 melo lazım... Yani rakip senin kadrona baktıgı zaman endiselenmeli, Gs'den puan almak mucize demeli..

Su anda bize karsı maca cıkacak her takım 3 puanı düsünür, dedigim gibi artık kimse bizde korkmuyor.

Balikesir en kolay macini bize karsi oynadi acin oyuncularin konusmalarina bakin. Ayrica artik yenilgiler kolay hazmedilir olmus. Kimse sallamiyor herkes rahat, eskiden olsa ortalik ayaga kalkardi.

Geri
Üst Alt