Mustafa Denizli İmza Töreni Canlı Yayın

Denizli maç esnasında kalpten gitmez inşallah.Adam zorla yaşıyor gibi :asd:

Mustafa denizli kisaca diyor ki. Gecmisteki hocalara tesekkurler. Onlarin biraktigi takimi daha iyi yerlere tasimak istiyorum. Bu yonetimin mal oldugunu biliyorum ama takimdaki potansiyeli goruyorum o yuzden geldim diyor. Dun hamzaya yapilan bugun banada yapilabilir bunun farkindayim demeye getiriyor. Bence

Beni olumsuzlukla karsi karsiya birakacak bir sorun yok diyor..

Hicbir futbolcuyla ilgili olumlu/olumsuz onyargim yok diyor.. Yerlilere umut, yabancilara guvence..

Bu adam algi isini iyi biliyor.

Hiçbir futbolcuma karsı bir önyargım yok diyor.Yorumcuyken yaptigim aciklamalar farklıdır,hocalık farklıdır diyor.Bütün futbolcularım benim icin degerlidir diyor.

MMustafa Denizli: Bugüne kadar yaptığım yorumlar pencerenin öte tarafından yapılan yorumlardır

bunu demesi iyi oldu hele Jose icin

Neyse en azından cahil bir adam yok takımın başında. Aklı başında adam.

Sneijder'i sordular israrla icine girmedi mevzunun, etrafindan dolasti gecti gitti.

Dursun konusmasa verimli basin toplantisi aslinda

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'i sordular israrla icine girmedi mevzunun, etrafindan dolasti gecti gitti.

sporcu psikolojisinden özellikle kaybedilen maç sonrası halinden çok iyi anlarım dedi. dünkü konusmaların bı sıkıntı olacak mı sizin için gibilerinden bi soru vardı düne kadar konusulanların benin için önemi yok dünden sonra olacaklar beni ilgilendirir gibilerinden bişeyler söyledi.

pekte etrafında dolaşmadı hacım ne diyecektiki adam başka

Dursun ne anlatıyor ya

Forvet alacak mı onu sorun ona göre ümitleneyim.

sporcu psikolojisinden özellikle kaybedilen maç sonrası halinden çok iyi anlarım dedi. dünkü konusmaların bı sıkıntı olacak mı sizin için gibilerinden bi soru vardı düne kadar konusulanların benin için önemi yok dünden sonra olacaklar beni ilgilendirir gibilerinden bişeyler söyledi.

pekte etrafında dolaşmadı hacım ne diyecektiki adam başka

Ben bunlari yazdiktan sonra konuya geri donup soyledi bunlari :)

Kim "ben bu kadroyla başarılı olurum" egosuna kapılırsa sonu hüsran olur.

galatasaray türkiyedir ulan yeter slogan atma yeter

Geri
Üst Alt