Mustafa Denizli, İran Ligi'ne Geri Döndü

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Mustafa Denizli, İran Ligi'ne geri döndü ve Tractor Sazi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

48644

Tanıdığım en büyük işkolik M.Denizli. Adamın bir dakika boşu yok hemen bir yere kapak atıyor.

mustafa denizlinin teknik direktörlük kariyeri bjkyi sampiyon yaptiktan sonra bitmisti. doymadi daha kendini rezil etmeye.

Teknik Traktör yakıştığını bulmuş.

D884ZHqX4AABx04.jpg

Hocamızın Traktörü şaha kaldıracağından şüphemiz yok

Ben de anlamıyorum heis. Normalde bu herifin Çeşme'deki yazlığından adımını atmaması lazım Marttan Ekim sonuna kadar.. Hala her işe atlıyor. Kızlarına mı para yetiştiremiyor nedir?

Bende öyle düşündüm sonra aklima feldkamp, heynckes felan geldi, iş sevgisi olsa gerek, para icin yaptıgnı düşünmüyorum

Bende öyle düşündüm sonra aklima feldkamp, heynckes felan geldi, iş sevgisi olsa gerek, para icin yaptıgnı düşünmüyorum

İddialı takımlarda görev alsa diyeceğim ki Fatih Terim'in ve hatta son yıllarda Şenol Güneş'in gölgesinde kaldığı için kompleks yapıyor tekrar bir şeyleri ispat derdine giriyor ama saçma sapan takımlara gidiyor. Parası varsa, başarı hedefi yoksa, sadece iş sevgisi için, çalışmış olmak için Kasımpaşa gibi bir takımda veya İran'da niye çalışır ki insan? Bana garip geliyor.

Geri
Üst Alt