Mustafa Denizli Konuştu

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray'a teknik direktör olacak mı? Ünal Aysal ile görüştü mü? Teklif gelirse kabul eder mi? Kısacası Mustafa Denizli Galatasaray'ın başına tekrar geçecek mi?

İşte bütün bunları Mustafa Denizli'ye sorduk. Çünkü ismi artık tüm medyada Galatasaray için "Tek çare" olarak geçiyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Ünal Aysal ile yediği yemekten sonra ilişkileri nasıl gitmişti? Denizli 3puan.com'a konuştu. İşte anlattıkları:

"Ünal bey ile geçtiğimiz senenin sonunda Fatih'n ayrılışının ardından yemek yedik. Uzun uzun konuştuk. O günkü şartlar gereği beraber çalışamadık. Bugünlerde herkes beni arayıp Galatasaray'ın başına geçip geçmeyeceğimi soruyor. Ama bu soruyu Galatasaray'a sormak gerekiylor. Benim açımdan cevap verilebilecek bir durum değil.

Ben Galatasaray'da Mustafa Denizli oldum. Galatasaray'da çalışırken de Beşiktaş sempatizanı olduğumu söylemiştim. Ama benim yuvam Galatasaray'dır. Çünkü beni ben yapan iki yer var bu hayatta. Biri Altay, biri Galatasaray.. Yaşadıklarımız unutulmaz. Bana kattıkları inanılmaz. Galatasaray çok büyük bir camia. Orada hem benim geçirdiğim süre, hem de Galatasaray'ın benimle geçirdiği süreç çok keyifliydi. Tekrarı olur mu? Herkes arayıp soruyor. Ama şu anda gerçekten bunu cevap vermem doğru değil."

Keşke direkt yok deseydin de şu mübarek günde hayırla yad etseydik seni hoca.

Denizli'nin olacagı bu kadar belliyken neden bekletildi bu kadar?Denizli'nin oynattıgı futbolu begenmem ama anlasılan yeni hocamız olacak.Hayırlı olsun.

Galatasaray'a teknik direktör olacak mı? Ünal Aysal ile görüştü mü? Teklif gelirse kabul eder mi? Kısacası Mustafa Denizli Galatasaray'ın başına tekrar geçecek mi?

Keşke direkt yok deseydin de şu mübarek günde hayırla yad etseydik seni hoca.

bjkdeki gibi ilk 11de 8 tane defansif oyuncu çıkartmayacaksan gel çıkartacaksan bizi yorma sn. denizli

gelmicek olsa direk hayir derdi hayirlisi olsun bakalim ne olur

şenol güneş olsa neysede Denizli artık bitmiş Feldkamp gelsin bari

Lucescu: Shakarda 1 yil daha kalacagim = veto

Tuchel: Dinlenmek istiyorum = veto

Klinsman: Amerikada yasamak istiyorum = veto

Löw: Türkiyeyi su an düsünmüyorum = veto

Heynckes: Emekli oldum = veto

Bunlari unutalim

en büyük adaylar:

Hikmet Karaman: 4.yildizi takarim

Moyes: Seve seve gelirim

Denizli: Galatasaray yuvam

Adam teklif ederlerse uçarak gelirim demişim özetle.

Denizli gelirse nasıl bir kadro olur acaba?

...........muslera

Veysel...semih...chedju..telles

Hamit...selçuk....melo....Olcan

.....sneijder....burak

buna benzer heralde

Sen sus lan Denizli...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SHPPW7RzMQI[/media]

Geri
Üst Alt