- 31 Ağustos 2010
- 10.404
- 47
- 353
Eski halini beğeniyolardır ama ben fosil sevmiyorumaçıklamaya gel. bi de bu adamı forumda beğenenler vardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski halini beğeniyolardır ama ben fosil sevmiyorumaçıklamaya gel. bi de bu adamı forumda beğenenler vardı.
Seninde beynin küçük. Biz bir şey diyor muyuz.
Türk futboluna 10,5 numara tanımını getiren dahi.
tabata'yı denizli mi yoksa yönetim mi almıstı ?
Eski halini beğeniyolardır ama ben fosil sevmiyorum
Hamza için deli savunma yapanlar var niye gönderildi çok iyiydi gibisinden Vizyon çok önemli taktik önemli Unai Emery tarzı ne yaptığını bilen hoca lazım nasıl oynattığını bildiğimiz saygı duyduğumuz.Bu tanıma sadece Favre uyuyor şu anda TD adaylarımızdan.Denizliye çaıkca güvenmiyorum yarın bırakır ve taktik diye bişey yok.Bence eski halini de bilmiyor bi çoğu. Kimi getirirsen getir destekleyen,inanan bi grup taraftarımız var maalesef.
[FONT=proxima_nova_ltsemibold]Denizli, 3 aydır türlü kulüplerin futbolcularıyla yakın temasta bulunduklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:[/FONT]
[FONT=proxima_nova_ltsemibold]''Transferler istediğiniz doğrultuda gelişmiyor. Bazı oyuncuların gelmek istememesi, bazılarının fiyatlarının yüksek olması isteklerimizi yerine getirmiyor. Kulüp bu transferi yaparken oluşan hava bu paraların peşin ödendiği şeklindeydi. Beşiktaş, bu transferleri planlı ve uzun vadeye yayarak yapıyor. Bu paralar 3 yıllık periyotta ödenecek. Tabata en azından Türkiye liginde oynayan ve atmosferi bilen bir oyuncu. Hücum etkinliğinde çok önemli roller üstelenecek bir oyuncu.''[/FONT]
Denizli Gsda seni hic unutmayacagiz Hakan kardesO an türk ligi ile iliskimi kesmis olurum.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Türk ligi ve forumun ayni anlama geldigi söylenemez SS kardes. Sulandirmayalim. Asıl bu B.kun icinden nasil cikarsiniz onu düsünün.Denizli Gsda seni hic unutmayacagiz Hakan kardes
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi