Mustafa Denizli, Phillip Cocu’yu Unuttu

Sarper sadece teknik taktik değil, o konuda da şahsi fikrim iyi bir hoca olmadığı yönünde ama mesela kurulan takım. Kendi kurdu ise sıkıntı, kurulurken söz sahibi olamadı ise daha da büyük sıkıntı.

Takımı kuran Comolli.Burada işler çok farklı yürüyor.Hollanda'da muhtemelen her kulübün Fener'de olduğu gibi sportif direktörü falan var,onlar oyuncuları alıyor antrenör de oynatıyor.Riekerink de aynıydı bu da.O yüzden yönetime baskıcı olmamaları normal diye düşünüyorum.

Mustafa Denizli'nin bahsettiğiniz başarıları 20-30 yıl önce olduğu için şu anda Fatih Terim-Şenol Güneş seviyesinde olmadığı çok açık

Lazio kadrosu net rezalet zaten orda birakmaliydi takım çalıştırmayı

Cocu içinse Fb yönetimi taraftar isteği olduğu için Aykut kocaman ile devam edemedi ama Cocu'nun da benzer tarzda olduğunu bilmiyorlar mıydı ?

Hollandalı bir gazeteci gelmeden önce Cocu'yu degerlendirmisti defansif -kontrollü oynattığı vs herşey biliniyordu zaten onu da geçtim yakin dönemde Frank De Bour örneği var Hollanda ligindeki TD performansıni ortaya koyan

Fb 'de yönetim sorunu var hedef yanlış koyulmuş arada kalınmış 12-13 Samet Aybaba'li Bjk gibi bir sezona girseler kiralik oyuncular(Slimani-Benzia-Ayew)+gençler şeklinde yapılanmaya devam etseler hiç Harun-Jailson-Frey falan bonservisi işlere girmeseler başka olurdu beklenti yükselttiler.

Türkiye'nin en büyük sorunu bu şampiyonluk dışında her sonuç başarısızlık olarak görülüyor yapılanma -süreç vs kabul edilmiyor.

hafif sisli 1 havada geleydin be üstat.

Takımı kuran Comolli.Burada işler çok farklı yürüyor.Hollanda'da muhtemelen her kulübün Fener'de olduğu gibi sportif direktörü falan var,onlar oyuncuları alıyor antrenör de oynatıyor.Riekerink de aynıydı bu da.O yüzden yönetime baskıcı olmamaları normal diye düşünüyorum.

Oooo kamk yener miyiz bugun?

Sarper sadece teknik taktik değil, o konuda da şahsi fikrim iyi bir hoca olmadığı yönünde ama mesela kurulan takım. Kendi kurdu ise sıkıntı, kurulurken söz sahibi olamadı ise daha da büyük sıkıntı.

Comolokko kurdu kadroyu bomba Cocu'da kaldı.

1.Fatih Terim
2.Mustafa Denizli

hocalık kariyerlerine baktıgın zaman durum budur ancak bir çok kişi nedense 2ye filozofu yazar halbuki bu adam şampiyonlar liginde yarı final oynamış tek türk teknik direktör.
senol güneş trabzonla şampiyonluk olmus bir td

dünya kupasında da yari final oynattı ve oynattigi futbol da denizli'nin oynattigi futboldan güzel

hatta güneş bursa ile de şampiyon olmadı mi? en azından şampiyonluk potasına girdi

ben günes'i 2. ye yazarım

Senolun trabzonda şampiyonluğu yok. 10 11 sezonu icin gayri resmi var bana gore o ayrı.
Bursayi sampiyon yapan ertuğrul saglam.

Geri
Üst Alt