Mustafa Denizli: "Sen kimsin Melo?"

Mustafa denizli kim oluyor ki haddini aşacak şekilde sen kimsin diye sorguluyor.Başkan mı ? Teknik direktör mü ? yönetici mi ? Birde takımın başına getirmek isteyenler var.Böyle yandaş medyada konuşupta Galatasaray teknik direktörlüğü yapacak öyle mi eksik kalsın bir zahmet.

Buda gelince selcuk burakı basımızın üzerine cıkaracak belli.Hiç istemiyordum ama en iyi aday ersun gibi duruyor şu aşamada.

Galatasaray taraftarı maalesef mal.

Geçen seneden beri yapılan aşağı çekme planları ve Melo kampanyalarına karşı kimse bir şey yapamadı.

Asil siz kimsiniz ulan? Size ne Galatasaray'in iç islerinden? Bu herife çare diyenler var birde. gelse ilk Meloyu halledecek herhalde.

mmmına yaa bi derdimiz buydu anasını satıyım, kaptan varken bunlar denmezmiş falan filan sanki takım da kaptan varda melo söylemedi.

melo bu kızdığımız arkadaşlardan farklı performans gösterip iyi olsaydı dediklerine katılırdım. lakin şu anda melo dan da memnun değilim. önce kendine bak, sen kimsin gibi söylemler çok haksız değil bu durumda.

Şu takıma türk hoca asla ve asla gelmesin.
Görüyoruz zihniyeti uzak dursunlar mümkünse.

Ahh ulan ahh Bielsa ve Tuchel gibi fırsatları kaçırdık.
İnşallah sonunda düzgün birini buluruz.

melo bu kızdığımız arkadaşlardan farklı performans gösterip iyi olsaydı dediklerine katılırdım. lakin şu anda melo dan da memnun değilim. önce kendine bak, sen kimsin gibi söylemler çok haksız değil bu durumda.
Melo 1 maç kötü olabilir ama Selçuk&Burak panpalar 1.5 senedir yatıyorlar.
Eleştirilecek en son kişi melo

Hamit dobra konusurken iyi helal olsun, Melo diyince kaptan misin mi oldu

Her turk hoca ayni degil ama denizlinin hocamiz olmasini istemem

Lan adam 2 dakika kenara geldi direk golü yedik. Oyundan çıktı haşamat olduk. Bu adam da olmasa her maç patatese dönecez resmen. Ne demek sen kimsin? Esas sen kimsin Mustafa? İran takımlarında orta sıralarda fink atan taş devri zihniyetinde adamlar Melo'ya sallıyor, hayret bir şey ya.

Melo'nun formsuz dönemleri olabilir ama bu hep adi üstünde sadece formsuzluk. Yani anlican sonra yine toparliyor ve müthis performans gösteriyor. Ayrica gecen sene kankalarin yatislari zirve yaptigi sezonda takimin en iyisiydi nankör olmayalim. Son 2 senede Melosuz kazandigimiz mac yok. Bugun de yoktu Melo fark yedik.
Selcuk ve Buragin kötü dönemleri formsuzluktan cikmis adeta, istikrarli bir sekilde takimin icine ediyorlar. Tabii dokunulmaz hisserlerse kendilerini mıçarlar senin agzina. Su kankalari kesmeyene yaziklar olsun!!

Geri
Üst Alt