Mustafa Denizli: "Sen kimsin Melo?"

rezalet bu gelse burakla selçuk'u kral yapar melo sneijder kadro dışı bırakır düşman şeyine aman gelmesin

Buda maçta göre göre Meloyu görüyor.İnsan biraz Selçuka Buraka sallar nasıl adamsın sen.

Sahadaki en değerli 3 oyuncu Melo-Şino -Nando ,
sonuçlarda hırsından kendini sıkan , en fazla üzülen adamlar kim Melo-Şino-Nando ,
Melo'nun saha kenarındaki üzüntüsünü ,
Şino'nun saha içindeki çaresizliğini , 2 goldeki üzüntü ve isyanını ,
Nando'nun eğer elinde silah olsaydı vuracak sinirini bu halini .....
Kim bunlar biri Brezilyalı diğeri Uruguaylı diğeri Hollandalı ,
ne zorları var bu şekilde kendilerini yırtmaya üzmeye , pro takılırlar olursa olur olmazsa olmaz neden demiyorlar ,
bu şekilde en son hangi yerliyi gördünüz bu klüpte kaç sene olmuştur ,

Evet Melo suçlu , adam zülfiyare dokundurdu medyadaki köpeklerin tasmaları gevşedi azdılar , ama burada bile sallayan olunca Melo neyine senin konuşmak al paranı salla başını !

Buda gelince selcuk burakı basımızın üzerine cıkaracak belli.Hiç istemiyordum ama en iyi aday ersun gibi duruyor şu aşamada.

Selcuk´u Trabzon´a aldiran zaten Ersun, ayni sekilde Burak´da Manisaspor zamanlarinda oynuyordu diye hatirliyorum...

Selcuk´u Trabzon´a aldiran zaten Ersun, ayni sekilde Burak´da Manisaspor zamanlarinda oynuyordu diye hatirliyorum...

Aldırması önemli değil.Ersun en azından formayı hakeden kişilere veren bir mantaliteye sahip.Burak ve selcuku bu halde kesinlikle oynatacaıgını düşünmüyorum.

Aldırması önemli değil.Ersun en azından formayı hakeden kişilere veren bir mantaliteye sahip.Burak ve selcuku bu halde kesinlikle oynatacaıgını düşünmüyorum.

Tamamda yillardir bu iki oyuncu ile calisti ve zaman zaman basarili oldu ve her teknik adamin güvendigi adamlar vardir. Takimda ilk olarak danisacagi isimler de Burak ve Selcuk olur. Yani Ersun gelecekte, bunlari kadro disi birakacak diye düsünüyorsan, yaniliyorsun. Önceden kimsenin begenmedigi Caner´de Ersun Yanal´in gelmesi ile Fenerbahce´de bir ivme kazandi, bana göre Ersun hoca bunlari kesmes, ama performanslari yükselebilir.

03032013003743-105128.JPG

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kadro dışı bırakır demedim zaten.Yedek oturtur.Bu performanslarıyla 11 baslatırsa suanki durumumuzdan pek bır farkı olmaz çünkü.Kendi ayagına sıkacak kadar aptal biri değildir ersun.Ha yükseltirse performanslarını oynatır ama ben yükseleceğine ıhtımal vermiyorum.

Kadro dışı bırakır demedim zaten.Yedek oturtur.Bu performanslarıyla 11 baslatırsa suanki durumumuzdan pek bır farkı olmaz çünkü.Kendi ayagına sıkacak kadar aptal biri değildir ersun.Ha yükseltirse performanslarını oynatır ama ben yükseleceğine ıhtımal vermiyorum.

Bunu Mancini, sonra Prandelli icin de diyorduk bastan. Pozitif düsünmeni begendim, ama birde ikisi ile gönül bagi olan bir hoca asla yem etmez diye düsünüyorum. Gerekirse birlikte batar... Bunlari kesebilecek tek isim Abdullah Avci, yoksa hep bos hayal olur. Ama oda gelip Umut Bulut´u Sag kanat oynatir gibi geliyor. Malesef bu konu ile ilgili bende iflas ettim.

Ohhhhh bu aciklamalar cok iyi olmus!! Artik bu bunak'in gelme ihtimali 0

Kaptanimiz mi var!? Kaptan ne sahada görevini yapiyor ne saha disinda!! Melo >>> Selcuk benim icin! Hem futbolcu hem insan olarak

Sahadaki en değerli 3 oyuncu Melo-Şino -Nando ,
sonuçlarda hırsından kendini sıkan , en fazla üzülen adamlar kim Melo-Şino-Nando ,
Melo'nun saha kenarındaki üzüntüsünü ,
Şino'nun saha içindeki çaresizliğini , 2 goldeki üzüntü ve isyanını ,
Nando'nun eğer elinde silah olsaydı vuracak sinirini bu halini .....
Kim bunlar biri Brezilyalı diğeri Uruguaylı diğeri Hollandalı ,
ne zorları var bu şekilde kendilerini yırtmaya üzmeye , pro takılırlar olursa olur olmazsa olmaz neden demiyorlar ,
bu şekilde en son hangi yerliyi gördünüz bu klüpte kaç sene olmuştur ,

Evet Melo suçlu , adam zülfiyare dokundurdu medyadaki köpeklerin tasmaları gevşedi azdılar , ama burada bile sallayan olunca Melo neyine senin konuşmak al paranı salla başını !

Irkcilik bunlarda üst düzeyde! Yabancilarin takimi daha cok sahiplenmesini hazmedemiyorlar.

Irkci yabanci sinirina lanet olsun

Yabancilar isini layikiyla yapmayi kendine borç biliyor. Taraftar tarafindan sevilmek istiyorlar. Saygi görüyorlar.

Yerliler, özelliklede o ikili ne futbol ne taraftar umurlarinda degil. Tepki gösterince magdur edebiyati yapip sinsice ortaligi karistiriyorlar. Medya bunlara bilerek destek veriyor. 10 sene dalga geçtikleri Sabriyi bile bize kullandilar.

Bunu Mancini, sonra Prandelli icin de diyorduk bastan. Pozitif düsünmeni begendim, ama birde ikisi ile gönül bagi olan bir hoca asla yem etmez diye düsünüyorum. Gerekirse birlikte batar... Bunlari kesebilecek tek isim Abdullah Avci, yoksa hep bos hayal olur. Ama oda gelip Umut Bulut´u Sag kanat oynatir gibi geliyor. Malesef bu konu ile ilgili bende iflas ettim.

Bu hafta herşey netleşir zaten.Artık benimde beynim durdu.Kim gelecekse gelsin ama bir an önce gelsin şu adam gitsin başımızdan baskada bisey istemiyorum şuan için.

hocam çok yanlış konuştun melo az bile konuştu ayrıca meloyu gönderecek teknik adam yada yönetim olamaz sıkar !!!!

Ulan takımın en iyisi melo ama bizim taraftar bile adamı eleştiriyor kolay bir şekilde bunlar tabi yerden yere vurur.
Sadece geldiği 2.sezon kamp yapmadığı için devre arasına kadar kötüydü melo. Ondan sonra hiç bir zaman üst üste kötü maç oynadığını görmedim.
Arsenal maçında stoper oynatıldı ve kötü oynadı ama bu onun suçu değil.
Dortmund maçında ise çok gerilerde oynatılmasına rağmen bence bizim adımıza sahanın en iyisiydi ve başkaldıran tek oyuncuydu o gün.
Melo-Şino-Bruma gibi oyuncuları ne olursa olsun harcatmamalıyız.

Tamamda yillardir bu iki oyuncu ile calisti ve zaman zaman basarili oldu ve her teknik adamin güvendigi adamlar vardir. Takimda ilk olarak danisacagi isimler de Burak ve Selcuk olur. Yani Ersun gelecekte, bunlari kadro disi birakacak diye düsünüyorsan, yaniliyorsun. Önceden kimsenin begenmedigi Caner´de Ersun Yanal´in gelmesi ile Fenerbahce´de bir ivme kazandi, bana göre Ersun hoca bunlari kesmes, ama performanslari yükselebilir.

03032013003743-105128.JPG

Canerin yeteneği vardı zaten ersun yanal o yeteneği parlattı.Yanındakine pas atmaktan aciz burak 30undan sonra ne yapacak allah aşkına.Adam kankisiyle yedi bitirdi takımı

Gün doğdu tabi hepinize. Sen kimsin asıl? Sana mı soracak futbolcu nasıl konuşacağını? Sanane lan Galatasaray'ın iç meselesinden?

herkes dalga geciyor yemin ederim

Geri
Üst Alt