Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
rezalet bu gelse burakla selçuk'u kral yapar melo sneijder kadro dışı bırakır düşman şeyine aman gelmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda gelince selcuk burakı basımızın üzerine cıkaracak belli.Hiç istemiyordum ama en iyi aday ersun gibi duruyor şu aşamada.
Selcuk´u Trabzon´a aldiran zaten Ersun, ayni sekilde Burak´da Manisaspor zamanlarinda oynuyordu diye hatirliyorum...
Aldırması önemli değil.Ersun en azından formayı hakeden kişilere veren bir mantaliteye sahip.Burak ve selcuku bu halde kesinlikle oynatacaıgını düşünmüyorum.
Kadro dışı bırakır demedim zaten.Yedek oturtur.Bu performanslarıyla 11 baslatırsa suanki durumumuzdan pek bır farkı olmaz çünkü.Kendi ayagına sıkacak kadar aptal biri değildir ersun.Ha yükseltirse performanslarını oynatır ama ben yükseleceğine ıhtımal vermiyorum.
Sahadaki en değerli 3 oyuncu Melo-Şino -Nando ,
sonuçlarda hırsından kendini sıkan , en fazla üzülen adamlar kim Melo-Şino-Nando ,
Melo'nun saha kenarındaki üzüntüsünü ,
Şino'nun saha içindeki çaresizliğini , 2 goldeki üzüntü ve isyanını ,
Nando'nun eğer elinde silah olsaydı vuracak sinirini bu halini .....
Kim bunlar biri Brezilyalı diğeri Uruguaylı diğeri Hollandalı ,
ne zorları var bu şekilde kendilerini yırtmaya üzmeye , pro takılırlar olursa olur olmazsa olmaz neden demiyorlar ,
bu şekilde en son hangi yerliyi gördünüz bu klüpte kaç sene olmuştur ,
Evet Melo suçlu , adam zülfiyare dokundurdu medyadaki köpeklerin tasmaları gevşedi azdılar , ama burada bile sallayan olunca Melo neyine senin konuşmak al paranı salla başını !
Bunu Mancini, sonra Prandelli icin de diyorduk bastan. Pozitif düsünmeni begendim, ama birde ikisi ile gönül bagi olan bir hoca asla yem etmez diye düsünüyorum. Gerekirse birlikte batar... Bunlari kesebilecek tek isim Abdullah Avci, yoksa hep bos hayal olur. Ama oda gelip Umut Bulut´u Sag kanat oynatir gibi geliyor. Malesef bu konu ile ilgili bende iflas ettim.
Tamamda yillardir bu iki oyuncu ile calisti ve zaman zaman basarili oldu ve her teknik adamin güvendigi adamlar vardir. Takimda ilk olarak danisacagi isimler de Burak ve Selcuk olur. Yani Ersun gelecekte, bunlari kadro disi birakacak diye düsünüyorsan, yaniliyorsun. Önceden kimsenin begenmedigi Caner´de Ersun Yanal´in gelmesi ile Fenerbahce´de bir ivme kazandi, bana göre Ersun hoca bunlari kesmes, ama performanslari yükselebilir.
![]()