Mustafa Denizli: "Yarın Başkanımızla görüşüp kararımı vereceğim"

İstifa ederse hemen yabancı td için TT yapmalıyız. Adminler bence son dakika yapalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslan News ‏@Aslanews
-Taraftar: "Denizli rezil ettin bizi" diye bağırdı...
Mustafa Denizli: "Bu taraftara ben söylenenin dışında çok şey yaşattım. Çok üzüldüm."

Acikcasi söylemek gerekirse ben Dursun'un Denizli den sonra kimi getirmeyi düsündügünü ne duymak ne de bilmek istemiyorum.

Yeni bir facia'ya hazir olun. Sene sonuna kadar Sneijder & Muslera takimin basina gecsin.

Sneijder etrafinda kimleri istiyorsa onlar oynasin, Muslera da önünde kimleri istiyorsa onlar. Gelecek adamin bir faydasi dokunmaz bu bok gibi takima.

Şu durumda Mourinho olsa yine arkasında durulmaz. -ki Chelsea'de durulmadıda.

Denizli "isterseniz ayrılırım" desin, anında kabul eder Dursun. Şuan Dursun'un amacı tazminat vs. ödememek.

Dursun ikna edicek kadar embesil değil. Denizli bitmiştir. GGWP

bD247V.jpg

bi ihtimal dursun istifayı kabul etmez tüm beklentileride kadro dışı bırakılacak oyuncular ile karşılamaya çalışırlar.

dibin dibini boyladık.artık zirvelerde dolaşırız herhalde.

Dursunda totosunun derdinde şuan.Yarın istifasını verir bunak.Okanı filan getirirsen yanlız sokağa çıkma Dursun, taraftar limette.Son şansın dolmuşçu.

Birakip gitse Dursun da bir sezonda 3 ayri hocayla calisan ilk Baskanlardan biri olabilir bizde :red:

Geri
Üst Alt