- 6 Eylül 2014
- 94.052
- 64.840
- 4.608
Kicimiz legen oldu lan istifa et artik
Bu geldi geleli golde atamiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kicimiz legen oldu lan istifa et artik
Adam kaç sene futbol oynamış, gol kralı olmuş. Teknik direktörlüğü Derwall gibi bir ustadan öğrenmiş, üç büyük takımı da çalıştırmış, şampiyonluklar yaşamış, milli takımda başarılı olduğu dönemler olmuş, herhalde futbolu benden iyi biliyordur, bir bildiği vardır diye düşünüyorum, sonra sahada Umut' u görüp çıldırıyorum. Yaşlandı herhalde diyorum, beyin eskisi gibi çalışmıyor diyorum, sonra aklıma Kalli geliyor, 74 yaşında şampiyon yaptı takımı, bu işin yaşla ilgisi yok diyorum.
Bu akşam istifa etse yönetim gene gereksiz birini göreve getirecek bundan da eminim. En iyisi bir süre Galatasaray ile arama mesafe koymak.
Bu açıklama doğru mu?Parçala Aslanım @ParcalaAslanim 1 Min.Vor 1 MinuteÜbersetzung anzeigen
Sneijder'in menajeri Giudo Albers: "Mustafa Denizli Galatasaray ayarında bir hoca değil."
Parçala Aslanım @ParcalaAslanim 25 Sek.vor 25 SekundenÜbersetzung anzeigen
Giudo Albers: "Sneijder'e sözleşmesi uzatılırken verilen lig ve Avrupa için iddialı bir kadro kuracağız sözü tutulmadı."
Bu açıklama doğru mu?