Adam kaç sene futbol oynamış, gol kralı olmuş. Teknik direktörlüğü Derwall gibi bir ustadan öğrenmiş, üç büyük takımı da çalıştırmış, şampiyonluklar yaşamış, milli takımda başarılı olduğu dönemler olmuş, herhalde futbolu benden iyi biliyordur, bir bildiği vardır diye düşünüyorum, sonra sahada Umut' u görüp çıldırıyorum. Yaşlandı herhalde diyorum, beyin eskisi gibi çalışmıyor diyorum, sonra aklıma Kalli geliyor, 74 yaşında şampiyon yaptı takımı, bu işin yaşla ilgisi yok diyorum.

Bu akşam istifa etse yönetim gene gereksiz birini göreve getirecek bundan da eminim. En iyisi bir süre Galatasaray ile arama mesafe koymak.

Evlenip gidiyorsun tabi mazeret lazim.:asd22:

Mac sonu adamligini gorecegiz, bakalim ne anlatacaksin.

Öl artik be adam öl, mezarin hazir seni bekliyor. Yasitlarin hepsi öldü gitti öbür tarafa. Sen de git orda tavla oynarsin onlarla. Öl artik.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

12321424_1210155175696631_8738001178160951794_n.png

6 dk.6 dakika önce Marseille, France
#DursunÖzbekİstifa
#MustafaDenizliİstifa

4 Galibiyet
5 Beraberlik
5 Mağlubiyet

Ama ligi tanıyooorr yeaaaa. 26. haftada lideriz olooooom bakın görüüün. :hat:

Sizin gibi futbol cahili taraftarlar yüzünden başımıza geliyor bu tipler

80 ve 90 yılların taktiği kullanan ihtiyar.

Hamza evlatçı, bu ise defans fetişçisi çıktı

Donk-Selcuk yerine böyle oynasa çok mu zor olacak

---------Emre---------------------José------------
---------------------Chedjou------------------------

Senin kariyerine s karım onun bunun çocuğu sen mi önemlisi galatasaray mı ulan başak allahın bunağı sen kendini çok zeki mi zannediyorsun bu laflarla gerizekalıları kandırırsın sen

Kimsin ulan sen kimsin bir tutturmuş Kariyer morinho musun buna herif türkiye şampiyonluğundan başka ne başarım var ?

Geri
Üst Alt