Kürkçü dükkanına dönmüş

[FONT=&quot]TRTSpor'un bu sezon Stadyum programı kadrosu: Ersin Düzen, Mustafa Denizli ve Ali Gültiken. İlk program 12 Ağustos Cumartesi akşam. [/FONT]@trtspor

Ordan şimdi bol keseden atarlar...
Sahaya çık dersin 3 milyon dolar ister ve bir halt yapamaz.
Bir futbolcu bunun zamanında ileri gidemedi
Sinanı bile bu yaktı.

P9 Gscimbom Mobile

Ya biri bir resim bir şey atsın. Şu ibonun gifi Hipnoz ediyor adamı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya biri bir resim bir şey atsın. Şu ibonun gifi Hipnoz ediyor adamı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12661429f67ace635574f925997db7e6.jpg

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı o malum dönemden dolayı suçlamalı mıyız suçlamamalı mıyız kararsızım. Elindeki kadro berbattı, kim gelse başarısız olurdu sanki. Ama kendisinde de iş kalmadığı kesin

Yabanci siniri hakkinda hiyarca aciklamalarda bulunmus.

Son düzenleme:
Sarper Yıldırım Katilir misin bu tespite?

Mustafa Denizli: "Teknik adam dediğin, kaos ortamlarında ortaya çıkar ve camiayı rahatlatan isim olur. Tudor, bu manada tecrübeli bir isim değildi." (TRT Spor)

Kara bulut dediğiniz, benim için hafif bir sis dediğinde camiamız epey rahatlamıştı doğrusu.

@Sarper Yıldırım Katilir misin bu tespite?

Mustafa Denizli: "Teknik adam dediğin, kaos ortamlarında ortaya çıkar ve camiayı rahatlatan isim olur. Tudor, bu manada tecrübeli bir isim değildi." (TRT Spor)
Tudor'un tek kusuru bu olsaydı keşke :red: O vakit camiayı rahatlatmasına gerek olmazdı. En azından bu sene için...

Tudor'un tek kusuru bu olsaydı keşke :red: O vakit camiayı rahatlatmasına gerek olmazdı. En azından bu sene için...

Yalnız o açıklamaya göre Denizli de td değil, farkında olmadan ben td değilim demiş. Üzücü bir durum diye değerlendirmekteyim, katılır mısın ümmet dostu ?

Yalnız o açıklamaya göre Denizli de td değil, farkında olmadan ben td değilim demiş. Üzücü bir durum diye değerlendirmekteyim, katılır mısın ümmet dostu ?
Kısmen katılabilirim. Son gelişinde tecrübe ettiğimiz Mustafa Denizli artık miadı dolmuş bir hocaydı lakin genel anlamda söyleyemem. 3-0 mağlup dönülen Xamax deplasmanından sonra biz bunları Ali Sami Yen'de 5-0 yeneceğiz deyip tam da 5-0 yenip çeyrek finale çıkan bir hocadır Mustafa Denizli :) Yani Denizli'ye o lafı etmek o kadar kolay değil.

Artık yaşı itibari ile saat akşam dokuz oldu mu sütünü içip yatması gereken bir insan kendisi ve dolayısı ile miadı dolmuş, zamanı geçmiş bir futbol adamıdır. Hoca değildir demek ise ayıp olur.

Kısmen katılabilirim. Son gelişinde tecrübe ettiğimiz Mustafa Denizli artık miadı dolmuş bir hocaydı lakin genel anlamda söyleyemem. 3-0 mağlup dönülen Xamax deplasmanından sonra biz bunları Ali Sami Yen'de 5-0 yeneceğiz deyip tam da 5-0 yenip çeyrek finale çıkan bir hocadır Mustafa Denizli :) Yani Denizli'ye o lafı etmek o kadar kolay değil.

Artık yaşı itibari ile saat akşam dokuz oldu mu sütünü içip yatması gereken bir insan kendisi ve dolayısı ile miadı dolmuş, zamanı geçmiş bir futbol adamıdır. Hoca değildir demek ise ayıp olur.

Kendi demiş, ben öyle bir şey demedim.

Kendi demiş, ben öyle bir şey demedim.
Bence kendisine bir şey dememiş. Sen öyle anlamak istemişsin :D Son geldiğinde zaten var olan bir kaos ortamı vardı. O kaos ortamını kendisi yaratmadı. Ha kendisi de o kaos ortamından çıkamadı. Yaşı ve zamanı geçmiş bir hoca olması nedeni ile çıkması da pek mümkün değildi. Abuk sabuk işler yaptı. Galatasaray ne 25 sene önceki Galatasaray'dı, Mustafa Denizli ne 25 sene önceki Mustafa Denizli idi. O devir biteli çok oldu. Bir umut belki bir şeyler yapar demiştik ama olmadı.

Lakin bu adam üç büyük kulübü de şampiyon yapmış bir adam. Bunu da göz ardı etmemek lazım.

Geri
Üst Alt