Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
Türkiyenin en şanslı adamıdır. Sırıtmaktan başak bir şey bilmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle dedi zaten. Aciklamalarini iyi dinlersen alti cizilecek mesajlar verdiYa bu da Hamza gibi konuşmaya başlamış. Çık adam gibi radikal kararlar alıcam, oynamayan oyuncuyu kadroya almam de bu kadar basit. Bak bakalım nasıl oynuyorlar. Bursa maçını alamazsa onun da işi zor.
Dinlemedim, yazılanları okudum. Eğer öyle dediyse iyi.Oyle dedi zaten. Aciklamalarini iyi dinlersen alti cizilecek mesajlar verdi
Şahsen bu seneyi saymazsak, en az 1,5 sene veriyorum. Sonrası Allah'a kalmış. Sözleşme sonuna kadar inşallah toplarlayabilir biraz.kusura bakmayin da 24 saat içinde mucize bekleyen mallar bu Kulübün taraftar profilini oluşturdugu müddetçe daha çok Hamza'lar gelir ve gider... Biraz sabirli olun, ondan sonra linç edin adami linç edecekseniz. Adam daha yeni takimin başina geldi. Hanzonun biraktigi leş takimini tamir etmek öyle 2-3 günde olacak iş degil. Emek ister. Sabir ister. Istikrar ister. Biraz süre taniyalim.
Destek zamani goktas reis saflarimiza katil derhal,cok hoca harcamadik mi artik istikrar zamaniZaman taninmasina taninir o sorun degilde Ben Sabri'nin 11 oynamasi için zaman tanimiyorum. Sabri öbür maçta 11 oynarsa dalarim sana hoca
Destek zamani goktas reis saflarimiza katil derhal,cok hoca harcamadik mi artik istikrar zamani
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaman taninmasina taninir o sorun degilde Ben Sabri'nin 11 oynamasi için zaman tanimiyorum. Sabri öbür maçta 11 oynarsa dalarim sana hoca
tarik vitaminsizi antrenmanlarda gosterirse kendini dusunebilir belkideSabri denen hiyari oynatmasin Destegimi alir renktaş.
Evet Tarık oynasın Olcan oynasın Koray oynasin ama bu spastik oynamasınDenayer sakat kg cezalı kim oynasın? Tarık mi