Denizlinin aciklamalarina gore devre arasina kadar ne kadar az puan kaybedersek kardir, 2.devre transferler yapip bomba gibi donecegiz. Bence en makulu bu

Takımda hırs yok ,özgüven yerlerde ,giren de çıkanda aynı Sinan giriyor biraz hırs bekliyorsun oda yok yürüyor sahada, Wesley Poldi dışında takımın genelinde bir boşvermişlik hakim. Allah yardımcısı olsun ama çok zor işi

Denizli'ye kizmayin. Hamza denen o 3 kupali hiyara kizin.

Umut'u oyuna almaması sinyal mi acaba göreceğiz.

kusura bakmayin da 24 saat içinde mucize bekleyen mallar bu Kulübün taraftar profilini oluşturdugu müddetçe daha çok Hamza'lar gelir ve gider... Biraz sabirli olun, ondan sonra linç edin adami linç edecekseniz. Adam daha yeni takimin başina geldi. Hanzonun biraktigi leş takimini tamir etmek öyle 2-3 günde olacak iş degil. Emek ister. Sabir ister. Istikrar ister. Biraz süre taniyalim.

Takım paparayı yemiş.

Selçuk yine dağıttı Hamza gittikten sonra. Semih berbat, Chedjou'yu övenleri hayretler içinde izliyorum defansta tam bir el bombası. Hakan sol bek de hiç bir halt yiyemez zaten. Gol attı ama çok fena geldiler.

Sabri tam bir küfürlük oyun oynuyor.

Sabri-berbat
Semih-bitik & berbat
Hakan-düşüşte
Chedjou-berbat
Selçuk-düşüşte
Burak-bitik (gol atıyor sadece)
Podolski-bitik (gol atıyor sadece)
Yasin- (belli ki karı kız peşinde, hiç bir halt yemiyor)

Muslera bile düşüşte. Sneijder dışında sahada kazanmak isteyen adam yoktu. Bir de Denizli istedi haliyle.

Transfer istedigi belli.Eksik bolgeler konusunda bizimle hemfikir.Daha ilk maci elestirmek mumkun degil

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünkü maçta eleştirilcek son kişilerden umutu almaması iyi darısı Sabri Semih'e

kusura bakmayin da 24 saat içinde mucize bekleyen mallar bu Kulübün taraftar profilini oluşturdugu müddetçe daha çok Hamza'lar gelir ve gider... Biraz sabirli olun, ondan sonra linç edin adami linç edecekseniz. Adam daha yeni takimin başina geldi. Hanzonun biraktigi leş takimini tamir etmek öyle 2-3 günde olacak iş degil. Emek ister. Sabir ister. Istikrar ister. Biraz süre taniyalim.
Şahsen bu seneyi saymazsak, en az 1,5 sene veriyorum. Sonrası Allah'a kalmış. Sözleşme sonuna kadar inşallah toplarlayabilir biraz.

Bence kötü konusmamis. Umarim Denizli devre arasina kadar fazla geriye düsmez ve gereken transferler yapilir. Ama böyle yönetim varken zor gibi.

Son düzenleme:
Zaman taninmasina taninir o sorun degilde Ben Sabri'nin 11 oynamasi için zaman tanimiyorum. Sabri öbür maçta 11 oynarsa dalarim sana hoca

Zaman taninmasina taninir o sorun degilde Ben Sabri'nin 11 oynamasi için zaman tanimiyorum. Sabri öbür maçta 11 oynarsa dalarim sana hoca
Destek zamani goktas reis saflarimiza katil derhal,cok hoca harcamadik mi artik istikrar zamani

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum bursa macında sabri oynatılmamalı yasinde aynı sekılde hakan baltada stoper olmalı sol bekde olmuyor.Bunları görmüstür insallah

Geri
Üst Alt