Sözleşmeyi kapmış ruhsuz ordusu ile sıçrama yapmak imkansız.
Savunma oyuncuları için ayrı bir antrenman yaptırması lazım. İnanılmaz rahat orta açtırıyorlar, ceza sahası içindeki savunmacılar da topu izliyor sadece. Hani Mancini döneminde bir ara denen alan savunması gibi bir şey de değil bu. Ayaklar geriye gidiliyor sanki geride durmaları icap ediyormuşcasına ancak devamı yok.

Hücum ve ortasahanın toparlanabilmesi için önce transfer yapılmalı. Ortasahada sertliğe ihtiyaç var. Gerekirse Poldi'yi kenarda oturtacak türden adam eksiltip dikine gidebilen kanat ve/ya forvet oyuncusu şart. Burak da yetersiz, önde top tutacak yeri geldiğinde gol atmasını bilecek bir forvete daha ihtiyacımız var. Telles kalsaydı yetersiz performansına rağmen idare eder derdik savunma için. Sabri yerine Semih sağ bek oynasın. Mümkünse transferler ön tarafa yapılsın, savunmaya baskı azalınca özellikle ligde bu denli sıkıntı yaşamayız.

denizli hocam sana saygım sonsuz !! ancaaaaakkk eğer bu evlatları kadro dışı bırakmazsan transfer yaptırmazsan çok iyi bir forvet orta saha stoper sağ bek aldırmazsan emin ol galatasaraya geldiğne pişman eder seni bu evlatlar !! mancini prandelli bu evlatların kaprisi yüzünden resmen rezil oldular sende olursun !! aman gözünü seveyim dikkatli ol !!!

Bi td dusunun adam yok diye sabri'yi oynatiyor
Dusunun yani adam yok yerine diye adam olmayani oynatiyor

su asamada kimse sampiyonluk beklemiyor ama en azından birkaç radikal karar ile taraftarın gönlü alınabilir.

sabri-yasin-olcan-umut-tarık gibi adamları bırak kadro dısı hocam, neyi bekliyon artık ??

arena'da bircok oyuncu yerin dibine sokulmalı, öyle bir protesto olmalı ki bu kulübe gelecek futbolcu, benim yeteneklerim Gs seviyesinin altında dolayısıyla teklifinizi kabul edemem diyecek..

kadro tercihini tartışmayın bence,burak yerine emre girse ya da yasini 2. yarılarda da oynatsa bu takımdan cacık olmaz,takım ciddi anlamda çok kötü,hocanın yapacağı şey devre arasına takımı en az zararla atmaktı ki zaten bu sezonu çöpe atmış durumdaydık.Kasımpaşa,Beşiktaş maçlarında puan kaybedilebilir mesele Osmanlıspor,Mersin gibi maçlarda puan kaybedilmesini eleştirmek lazım,şuanki durumda en az suçlu mustafa denizlidir eleştirilmesi gereken son kişidir

Temizlik yap temizlik. Yapamayacaksan sen de defol. Sabri, semih, burak, umut gibi malların yerine paftan adam koy bu taraftar razi. Görün artık bunu.

ayrıca ben burak gibi oyuncuların ersun yanal getirilmediği için böyle yaptıklarına inanmaya başladım,Mustafa hoca takımı düşünmeyen kendini düşünen bu şahsiyetleri sepetleyecektir,sepetlemelidir

--------------------------------muslera---------------------------------

----denayer--------------chedjou-----------hakan---------carole--------

----jose--------------selçuk----------------bilal-----------emre---------

-----------------------------------sneijder------------------------------

----------------------------------podolski-------------------------------

cenk

koray

tarık

yasin

sinan

hamit

kevin

ligin geri kalanına böyle devam et. umut-sabri-burak-semih-olcan-jem'i kadro dışı bırak.neşter vuracaksan böyle neşter vuracaksın.

Hoca'nin işi çok zor.Bana gore şampiyonluk şansımız hala var.Sadece doğru yönetim lazım.Yerlilerin 1-2 si hariç tamamı mutlaka gönderilmelidir . Transfere ciddi bir miktar harcanmalidir.Ama bu olay sene sonu olur ancak .Ara transferde futbolcu bulmak çok zor.Bulsak bile değerinin çok üstünde ücreti oluyor.Takım öyle bi hale geldiki idare edicek futbolcu yok.Ara transfer dönemi çok ama çok stresli gecicek.Yönetim dislerimizi siktiricak.Adını bile duymadığımız futbolcular gelecektir günü kurtarmalık.Sonra işler gene kötü gidecektir .Taraftar yönetimi istifaya çağıracaktir.Bi şekilde yönetim değişir . Su da var.İyi bir yönetici adayı yok GS'da.Gelenler yancilarina yediriyor bizim paralarimizi.İyi bir GS'li işadamı lazım bize.

-Tapatalk-

Sade laftasın hocam..Hiçbir icraat yok..Takım hamzalı dönemden bariz daha kötü.. umutla burak denen 2 soysuzu bir an önce kadro dışı bırakman dileğiyle..

isminin dedikodularının çıktığı gün söyledim,denizliden gram fayda alamaz Galatasaray kendisi safi laf ebesidir,radikal olarak hiç bir şeyi değiştiremez,sürekliliği olan başarısı yokdur.. boşuna kasmayın gençler bir dürülülü denizliyi çok uzun zamandan beri biliyoruz,kendisi safi para ve zaman israfıdır,batmakda olan galatasaraya vurulan bir başka darbedir.

Yapacakları belli, devre arası 1 tane iyi forvet 1 tane de iyi ön libero aldıracak yönetime. Gross kesin gidiyorsa da 1 tane sağ bek aldırmalı. Zaten bunları yaptıramayacaksa orada durmasının hiç anlamı yok.

Saha içinde de bazı değişiklikler yapacak. Stoper ikilisi sakatlık, ceza falan olmadıkça Chedjou-Denayer olacak. Yasin Öztekin denen anadolu topçusu ilk 11'de oynatılmayacak. Lukas Podolski sağ açık değil sol açık oynayacak. Sağda Emre Çolak oynayabilir, imkan varsa Bruma da geri dönebilir. Bütün bunlar yapılırsa bu takım bir seri yakalar her türlü. Gerisi rakiplerin puan kayıplarına bakar. Ben hala çok umutsuz değilim, belki şampiyon olamayız ama yarıştan kopmayız yukarıda dediklerim yapılırsa

Daha imzayı attığı gün demiştim

Denizli'nin bize verebileceği hiçbir şey yok

Yaptığı açıklamalar ile zaten 90'larda kaldığını tescilledi

İşin acı tarafı da bu adamdan medet umanlar var halen

Yazık tek kelime ile yazık...

Hocam Gemi Batıyor leşler daha agır basıyor adam gbi adamlardan .. ya bu gemiyi batmadan leşleri gemiden Atacaksın Yada bu gemide Sen de batacaksın artık .. baska care kalmadı 2 yarı o leşleri kadroya alma Takımda bile tutma Adam gibi yıldız alın artık .. kac senedir şampiyon oluyoruz 4 senede 1 defa olamadık o 4 sene içerisinde her şampiyonlukta Yıldız Transferi Yapsaydınız En kötü dün eziktaş karsısına cl ligi gelirleriyle 4-5 yıldız daha olcaktı tatkımda sneıjder muslera Harica ama yıldız yok malsf takımda ve oynamayan leşler terini son damlasına kadar akıtan adam gibi adamların emeginide harcıyor yeter artık kovusn su pzvkleri !

bu emekliden bize fayda gelmez diye kac kez dedik, ama burdaki romantiklere bunu anlatamadik. xamax, derwall, falan... gecti artik o kafa yapisi. bi uyanin...

keske daum'u alsak. zamanında stoch icin 3.sınıf bir futbolcu demesi bile tüm yerlilerden daha üst düzey bir hoca oldugunu gösteriyor.

The-Fuck-Outta-Here-Trash-Can-Meme.jpg

Hocam bjk maçında en büyük hatan bjk gibi hızlı top oynayan bir takima Orta sahanin ortasina Selçuk-Chedyou gibi ağır "develeri" koymandı. O Chedyou ki bize bir macta pas hataları ile 4 gol yedirmiştir. Selçuk un da sadece havası var. Selçuk-Chedyou ikilisi yerine Emre-Denayeri oynatsaydın kesinlikle kontrolü ele alıp kaliteli ayaklar Sneijder. Podolski nın sutlari ile farkli yenerdik, çünki bjk de kaleci krizi var. Geriye yaslanarak bu krizi kullanamadin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt