Bu adam Acun yavşağının düzenlediği veteranlar turnuvasının teknik traktörü bile olamazdı ama Türkiye'nin en büyük takımının başına geçti. Bakın bu bir dramdır!

dünkü kadroyu gördüğümde 1 gol bulup maçı soğutup 1 0 maçı alacaz diye ümitllenmiştim denizli kolay gol yeme hastalığımızı bu şekilde engelleyecek diye düşünmüştüm golü de bulduk ama o kadar mental olarak fizik olarak bitmişiz ki en güvenilir oyuncular bile sahada ruh gibiydi !! 5 tane stoperle rakip takıma kafa vurduruyorsak söylenecek fazla söz yok !

artık dayanamıyorum bu herifi Carole sana naptı sormalı dün mükemmel oynadı ve çıkarıyosun.

2 forvetle başlamaliydi

Lazio saygidan dolayi fazla hücum etmedi ama biraz tempolu oynasaydi 3-4 gol yemiş olurduk

Galatasarayi kimlere teslim ettik

Aynen hatta sahanın en iyisiydi.Adam gitti olcanı aldı.Olcanı aldıktan sonra adamlar daha fazla gelmeye başladı üstümüze
Lolcan yaa adam göbek reis benim beklentim yok ondan zaten bi iyi oynuyo sonra 3 hafta kötü ama donk ve selçuğu oyunda tutana ne demeli bilal var yedekte adam ısrarla almıyo rodriguez zaten at yarışı oynamaya başlar sıkıntıdan

Lolcan yaa adam göbek reis benim beklentim yok ondan zaten bi iyi oynuyo sonra 3 hafta kötü ama donk ve selçuğu oyunda tutana ne demeli bilal var yedekte adam ısrarla almıyo rodriguez zaten at yarışı oynamaya başlar sıkıntıdan

Ben donku veya selçuğu almasını beklerdim.Adam gitti sahanın en iyilerinden birini çıkardı.Dünkü maçta ha 1-1 berabere kalmışın ha 1-0 veya 2-0 yenilmişin farkeden birşey yok.Orta sahayı 90 dk Allaha emanet bıraktı.Her gelen yerli td belli bir oyuncuya kafayı takarak geliyor.İyi oynasa da farketmiyor onlar için.

Maça başladığı 11 e birşey demiyorum ama oyuna niye müdahele etmiyorsun be adam,Donk Selçuk dökülüyor bunu herkes görürken sen niye izliyorsun,Bilal ne etti sana topu ileri taşıyamadık doğru düzgün,ancak ezbere değişikler,takılmış bir Olcana,Emreç ile Carole'u zaten silmiş, herkese eşit ve adaletli yaklasmayacaksan o koltukta işin yok,seni çeşmede emeklilik hayatına dönmeye devam edelim derhal.

Maça başladığı 11 e birşey demiyorum ama oyuna niye müdahele etmiyorsun be adam,Donk Selçuk dökülüyor bunu herkes görürken sen niye izliyorsun,Bilal ne etti sana topu ileri taşıyamadık doğru düzgün,ancak ezbere değişikler,takılmış bir Olcana,Emreç ile Carole'u zaten silmiş, herkese eşit ve adaletli yaklasmayacaksan o koltukta işin yok,seni çeşmede emeklilik hayatına dönmeye devam edelim derhal.

Keşke şansal kankisiyle devam edip feneri yalamaya devam edeydi.Allah cezasını versin bu yönetimin nerde vasıfsız hepsini başımıza bela ettiler.

mustafa artık emekli ikramiyenide aldıgına göre git artık sizin gibi tdler 90larda kaldı 8 defans oyuncusu ile oynamak nedir allah aşkına zaten bu takımın defansı kötü herkes bunu biliyo 3 ligdeki topcular bile gol atar bizim oynıcamız hücüm futbolu hemde kendi sahamızda sende yaş 70 iş bitmiş

en azından terim karşıtlarının akıllarındaki şüphe gitmistir.

terim türk futbolunun acık ara en büyük hocasıdır.

diğerleri terim'in ancak çırağı olur.

Keşke şansal kankisiyle devam edip feneri yalamaya devam edeydi.Allah cezasını versin bu yönetimin nerde vasıfsız hepsini başımıza bela ettiler.
keşke kalsaydı tipine hal ve hareketlerinde de uyuz oluyorum garip bir adam hiç uymuyo bizim takıma mancini karizmasına bak bide buna bak

Tazminat peşinden koşan yaşlı bunak.

Biraz gururlu ol ve hemen görevi bırak

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Carole'a kafayı takmış budamacı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Basima her türlü bela ünlü teknik direktör
Seciminden, yerli düsmanligindan, diger yanda sülül gibi yapisan lobi yerlilerini destekleyenler, üstüne yabancı komisyon cöplerine balik hafizali gibi tarafarin her sezon göklere cikarip kanmasindan geliyor. Olcan, Yasin, Sabri, Emre, Sinan her zaman as futbolcu olmalilar, bunlar kendilerini ispatlamis isimler. Su anda fb bjk yi tasiyanda yerliler, bize uefa kupasini getirende. Ruh cok önemli birsey. Aldigimiz yabancilarda Sneijder gibi ruhlu olmali. Misimovic gibi gamsiz değil.

Geri
Üst Alt