oyle tabi.

valla çok acayip endişelerim var. Bu adamın en büyük özelliği kim ne düşünüyorsa tersini yapıyor.

acayip acayip kadrolar çıkaracaktır.

doğru olan devre arasına kadar hamza ile devam edip bu sırada yapılandırmacı bir td ile anlaşmaktı.

devre arası olduğu gün de hamzayı kovup onu takımın başına getirmekti. Bu sayede zaman da vermiş olacaktık adama.

ama hamzayı hemen kovunca başkan olan yönetim özürlü şahıs, mecburen denizli oldu tabi.

ben mustafa denizliden sonra ortada takım diye bişey kaldığını hiç görmedim. yaşlı-tecrübeli adamlarla oynayıp günü kurtarır ve "benden sonra tufan" der. fenerde böyle oldu, bjk de öyle oldu. O günü kurtardı ve ondan sonra takımlar komple takım yenileme maliyetine girdi.

bir tek ilk senesinde bizde yapamadı çünkü zaten derwallin kurduğu kadro idi. Ondan sonra da zaten Kalli Reis toparladıydı kadroyu.

6 yıldır takım çalıştırmayan hocaya hangi büyük kulüp takım emanet etmiş ki bugüne kadar ?

Bu saatten sonra şampiyon olmamız için normal olmayan şeylerin olması lazım bana göre.

Hasan Sas ne ya, umarim dogru degildir

Komedi resmen, bir de bu adamı istemiyorlardı. Dua edin şu haldeki takımı aldı. Bakalım o bile toparlayabilecek mi. Dursun'a Mourinho kaçar abi bu adam, buyur rezillikleri sahada. Adamın değerini bir türlü anlayamadınız. Geçin biz Galatasarayız entrikalarını. Getir Bielsa, Favre veya hadi Tuchel'i, adamları 3 ay sonra teneke bağlayarak kovmazsak..
Zorla skor taraftarı olduk. Proje izlemek istiyorsanız dışarıda takımlar belli. Galatasaray ve Türkiye hiçbir zaman proje odaklı başarılar sağlayamayacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Degil denizli mourinho gelse bu kadro ile hic birsey yapamaz, yetersiz dedimiz bir iki oyuncu ilk 11 de oynamayinca onlari bile mumla arar oluyorsun cünkü yedekler onlardan bile kat kat daha kötüsü. bu sezon sampiyonluk = galatasaray tarhinin en büyük mucizelerinden biri demek

İşin çok zor. Allah yardımcın olsun.

Elinde nerden baksan 20 tane çöp var.İşin zor umarım bir şeyler yaparsın hocam.

hacı sen rahatsızmısın trtde rahat mı battı sana ?
bu takımı nasıl adam edecen sen ?

Adama korkak diyosunuz da aldığı takıma bak :D
Valla deli cesareti

Galatasaray'ı kabul etmişmiş. Geçin bu işleri. Hayatının son volesini Galatasaray'da vurup gidecek. Başarılı olursa namı yürüyecek, olamazsa milyon euroları cebe atacak. Kapıda yatarlar Galatasaray beni alsın diye Türk hocaların hepsi. Yok lütfetmiş de gelmiş.

Ümit bağlanılan adam da Hamza'ya her konuşmasında destek veren, Sabri, Umut hayranı biri. TV'de her konuşmada bunu dillendiren biri. Telles, Cehdjou'ya takmıştı mesela bir aralar. Ama bir kez olsun Semih, Sabri, Yasin'e laf etmez.

Kısacası Dursun'a yakışan bir hoca! Çünkü Hamza'nın laciverti ve yaşlısı.

Dursun ile beraber defolup gidene kadar maçları 2 bin kişi izler. Lig TV'ler kapanır çok açık.

Sabri semih umut jem ve bilali hemen devre arası gönder tarihe geç

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen bu takimi bu sene ilk 3'e sok, ben baska bir sey istemiyorum.

4. yıldızı o andavallara taktırmayalım ilk ikiyi zorla olmadı üçüncülüğe de razıyız. Sabri, Umut , Jem paul , Bilal bunlar ve türevlerinden takımı kurtar. Sonra istifa et. Yemin ediyorum 3-4 ay sonra davulla zurnayla zorla getirtiriz geri.

Isın zor hocam bu takıma dısıplın sart selcuk sneıjder podolski ve musleraya dokunma dıgerlerıne ne yaparsan yap adam et şunları.Iyıce salmıslar top falan oynamıyorlar.

Hoca yine iyisin ha deplasmandaki Fener maçı da geçti. Yoksa o maça da gitmezdin karşıya korkudan. Hasta ayağına yatar rapor alırdın ama gerek kalmadı.

Geri
Üst Alt