Mustafa Denizli: "Bazen mükemmel işler yaptık ama bunu geniş zamana yayamazsak çok fazla övgüye değer olmuyor."
Mustafa Denizli: "Takım bugün fizik kapasitesini aştı. Var olanın üzerindeydi. Düşündüğümün ve beklediğimin üzerindeydi."
Mustafa Denizli: "Bugün 5-0 da kazansak, kazanamasak da bizim asgari, önümüzde 2 haftaya ihtiyacımız var."
Mustafa Denizli: "Bu daha başlangıç, takımın da bizim ve başlangıcımız. 15-20 gün sonra çok daha sağlıklı konuşuruz."
Mustafa Denizli: "Çocuklardan istediklerimin ne kadarını yaptılar yapamadılar daha iyi değerlendiririz."
Mustafa Denizli: "Rakibe fazla pozisyon verdik ama bunlar doğaldır yediğinden fazla attığın sürece."
Mustafa Denizli: "Final paslarımız yerini bulmadı bugün ama son bölümde fizik gücün ortaya çıktığı anda skoru bulmak önemliydi."
Mustafa Denizli: "Kendine güvenmeyen futbolcunun ne verdiği pas, ne attığı şut, ne tuttuğu top verimli olur."
Mustafa Denizli: "Sabri'ye teşekkür ediyorum. Dün kulübü memnun edecek bir anlaşma sağlandı."
Mustafa Denizli: "Sabri bu kulübün parçası. Sevgili taraftarımız oradan buradan duyacakları asılsız şeylere kulak asmasınlar."

Gayet güzel konuşmuş.

Umutu oynatmaması bılal yerıne jose yı oynatması olumlu ama sabrı ve balta beklerı degıstırmesı lazım tarık a sag bekde sans verılmelı sol bekde carole veya olcan oynamalı yasın son maclarda kotu yerıne emre colak oynayabılır.Devre arası yaptıgı transferler onemlı ben gelmesını destekledım ama yanlıslar yaparsa elestırırız tabıki.

Terim inadi var bunda da. Bursaspor muhtemel kadrosunda yine ayni fantezi defansta ısrar ediyor. Hakan sakatlanir artik gidisle. Orta sahada Selçuk Rodrigez kagnilari oynuyor. Takimi kivilcimlayacak Olcan ve Yasini yedek birakiyor. Tazminattan vazgecmemis olsa simdiden kötü seyler aklima gelebilirdi.

Burak&Selcuk tan vazgecemeyecegini Trt yorumlarindan anlamaliydik. Semih için Chedyou-Hakan ikilisini bozuyor, Olcan iyedek birakiyor.

:melo::melo::melo::melo:

hocamiz gayet güzel konusuyor herseyin farkinda

Hamza'ya göre yaptigi tek degisiklik rakibi alan savunmasi ile degil de adam adama savunma ile karsiliyor.

Alan savunmasi icin melo,mehmet topal gibi kesici bir oyuncu lazim o yuzden hoca'nin adam adama savunmasi tutabilir

Carole ve Jason sakat ilk yarı muhtemelen yok bu adamlar. Kimi koyarsan koy eksik olacağı için Sabri ve Balta üzerinden eleştirmek biraz yersiz. Sezonun başında sağ bek sabri ile tarık yeterli, solda Olcan Carole var diyeni eleştirelim.

Bu da Podolski'yi sağ açık sanıyor sanırım. Bi de Hakan Balta'nın bu yaştan sonra stoperden başka bir pozisyonda oynayamayacağını bilmesi lazım

denizli zaten maç sonu açıkça söyledi elindeki futbolculara göre taktik belirlenir dedi yani elim kolum bağlı devre arasına kadar bu çöplerle idare etmek zorundayım demek istedi ve skora aldanmayın yine aptalca hatalarımız devam ediyor dedi !! ben denizliden umutluyum ne evlatkolik olur ne yabancı hayranı ikisinin arasında bir orta yol bulacaktır ve devre arası 2 yabancı oyuncu mutlaka aldıracaktır rahat olun !! yeter ki şu kargaları ister şansa ister bala mutlaka yenelim !!

Son düzenleme:
Mustafa DEnizli Şampiyon yap bizi!

Canım dedem benim. Allah'ın izniyle önce Astana'yı geç, sonra da Şenol Güneş'in eline monte et. Aylardır değiştirmediğim avatarımı Mustafa Denizli avatarı yapacağım.

Avatar kullanmayan ben bile seni yerlestirdim Mustafa dede!

hamza dan sonra inanilmaz iyi geldin bana! (bilerek kücük H, cünkü saygi duymuyorum buna)

Iyi ki gelmissin :hat:

Maçı pek dikkatli izleyemedim ama bizin daha önceki maçlarda sorununuz golü attıktan sonra stoperlerin kendi ceza sahamıza kadar geri çekilmeleriydi. Bursaspor maçında golden sonra Burak ve stoperler arasındaki mesafeyi daralttık gibi. Zaten bizim oyun yapımız oyunu geride kabul etmeye müsait değil. 2-3 senedir neden böyle oynuyoruz anlamış değilim.

Bu bakış hoşuma gitti.

55b974ea48be4cbb9151a832bcc52c82.jpeg

Kendine gel hoca semih stoper de yapamiyor sol bekteki hakan ligin en kötü sol beki.

Adamin asabini bozma.

Mustafa Denizli'den Semih'e; ''Bu forma senindir Semih.İyi de oynasan, kötü de oynasan bu forma bundan sonra sana emanet.''

böyle demiş mi demişse durum vahim ki vahim

Geri
Üst Alt