forvet orta saha stoper sağ bek bunları aldırıcan aldıramazsan sen de özbek kardeşler de sene sonu yolcusunuz

Carrillo
Cisse
Muhammet
Mbia

sunlarin icinden ikisi getir o zaman hoca diyecegim sana.

Bugün pazar-ı aşktır muhtaç olan candan geçer
Aşığı sadık olanlar lebbi gülabdan geçer
Düşmüşüm cem hanesine ben ağlarım zar-ı zar
Aşka düşen merdaneler hırkayla tacdan geçer
Bir imrahi görse eğer ol sinemin dağını
Ötüşür şeyda bülbüller görse hüsnün bağını
Yüz yaşında ruhban görse gerdanının ağını
İncili suya bırakır vaz gelir hacdan geçer

Yeni hoca gelmeden önce genel olarak istenen şeyler neydi?

Umut oynamasın, Ortasahaya transfer yapılana kadar alternatif oluşturulsun, Sabri,Umut,Bilal gibiler kadrodan çıksın,

Denizli gelirken bazıları neden ağlıyordu?

11 yerli ile çıkacak Umut,Sabri,Bilal vazgeçilmez olur vs şeklinde ağlıyordu.

Umut Hamza'dan sonra forma yüzü göremiyor, Bilal oynamıyor pek düşünülmüyor son maçta sonradan oyuna girdi, Selçuk'un yanına arayış içerisinde Emre,Jose denendi çözüm aranıyor, Sabri ile uzayacak sözleşmesi iptal edildi. Sağlam olan bütün yabancılar oynuyor,

Başarılı olur olmaz, şampiyon yapar yapmaz onu bilemem ama adam en azından kısa vadede beklenenleri yapıyor. Şimdi 11 yerli ile çıkacak diye ağlayanlara bakıyorum çıkıp hocam yanılmışız sizin hakkınızda diyeceklerine Semih, Hakan, Sabri'ye takmış Denayer ve Carole dönünce muhtemelen onların yerine oynayacak. Ama bizimkiler bu sefer Selçuk ile Burak niye oynuyor diye ağlar :D

Mustafa Denizli: "Semih tabloyu kısaca özetledi. İki takımın da amacı yola devam etmek. Bu yola devam etmek için şartlar çok net ortada."
Mustafa Denizli: "Galatasaray bir sezonu Avrupasız geçiremez."
Mustafa Denizli: "Gruplar belli olduğunda kimse Astana'nın bu puan barajına ulaşacağını tahmin edemezdi. Evinde güçlü ekiplere kaybetmedi"
Mustafa Denizli: "Futbolcuların bireysel hata yapma ihtimali her zaman mümkündür, bu pozisyon hatası değil bireysel hatadır."
Mustafa Denizli: "Semih'in grafiği son haftalarda hızla yükseliyor. Bizim için önemli olan pozisyon hatası yapmamak."
Mustafa Denizli: "İlk gün mesleğe başladığım heyecanı bugün de yaşıyorum. Oyuncularımla birlikte daha da gelişmeye çalışıyoruz.
Mustafa Denizli: "Hakan ve Selçuk dün bizimle çalışamadılar. İkisinin de ciddi sayılabilecek sorunları var."
Mustafa Denizli: "Hakan'ın sakatlığına ek olarak ciddi bir soğuk algınlığı problemi var, üç kez serum verildi."
Mustafa Denizli: "Yarın sağlık ekibiyle ilgili karar vereceğiz. Şu an Selçuk ve Hakan'ın yanlarından geliyorum, bugün bir şey diyemem."
Mustafa Denizli: "Şampiyonlar Ligi'nde belki de ilk kez bir takım bir şehre 10 gün önceden gelip çalışıyor."
Mustafa Denizli: "Bu da tur atlamak için onların ne kadar istekli olduklarının göstergesi."
Mustafa Denizli: "Avrupa ve Süper Lig birbirinin ayrılmaz parçası. Avrupa'ya açılmanın ilk başlangıç noktası burası."
Mustafa Denizli: "İkisini de gözardı etmemiz mümkün değil. Şu an önceliğimiz Avrupa, sonra lig."
Mustafa Denizli: "Bir insanın hedefi hep büyük olmalı. Benim hedeflerim hep çok büyük oldu. Zor işleri başarmanın keyfi de büyüktür."
Mustafa Denizli: "Hedeflerimiz inşallah gerçekleşir. Önemli olan bu hedefleri görebilmek. 23 yıl önce ne söylediysek hala aynı hedefimiz var."
Mustafa Denizli: "Podolski ile konuştum, kendisi çok üzgün. Benim de keyfimi kaçıran bir hadise."
Mustafa Denizli: "İzlenen takımların bilinmeyen yönleri olmaz. Takım başına geldiğimiz günden bu yana detaylar üzerinde durmaya çalıştık."
Mustafa Denizli: "Gün geçtikçe üzerine koya koya gideceğimizi düşünüyorum. Böyle de olacak."

Mustafa Denizli´yi Hamza zannedenler var, Semih´i keser zannediyorlar... Denayer ile Carole dönünce merak ediyorum savunma hattini.

Ilk başta Hamzo gibi yerli fetişçisi olacağını zannetmiştik ama iyi ki bizi yanılttı. Transfer döneminde gereken oyuncuları aldırırsa ciddi şampiyon adayı oluruz

İşte sorun o zaten semihin sağı solu belli değil güvenilecek bir oyuncu değil.

Chedjou ve Hakan Balta bireysel anlamda cok daha fazla hata yapiyor, bir kere pozisyonlari da paylastim. Kime güveneceksin ozaman ?

Türk taraftari hata olmayan yerde hata da görebilir, ama Prandelli ve Mancini gibi savunma konusunda dünya lideri bir kültürden gelen insanlarin fikirlerine karsi, tüm forumun birikimini toplasan, bir ceyregi bile etmez.

Mustafa Denizli’nin gelişiyle formasına kavuşan Semih Kaya’yı ateşleyen hocası oldu.

Denizli’nin, göreve gelir gelmez özel olarak görüştüğü Semih’e güven aşılayarak işe başladığı ifade edildi.

Tecrübeli teknik adamın, “Bu forma senindir Semih... İyi de oynasan, kötü de oynasan bu forma bundan sonra sana emanet” dediği ve bu sözlerin Semih üzerinde çok olumlu etkiler yarattığı dile getirildi.

Bir Çin kulübü tarafından mercek altına alınan ve önceki gün TT Arena’da izlenen Semih Kaya, Bursaspor karşısında takımın iyileri arasında yer almıştı.

Semih Kaya: "3 yildir düzenli giydigim formamdan, yaptigim bir hata sonrasinda uzak kalmaya basladim. Ama artik bana güvenen bir teknik adam var."

Chedjou ve Hakan Balta bireysel anlamda cok daha fazla hata yapiyor, bir kere pozisyonlari da paylastim. Kime güveneceksin ozaman ?

Türk taraftari hata olmayan yerde hata da görebilir, ama Prandelli ve Mancini gibi savunma konusunda dünya lideri bir kültürden gelen insanlarin fikirlerine karsi, tüm forumun birikimini toplasan, bir ceyregi bile etmez.

Denayer - ched olmadı , denayer - semih oda olmadı , denayer - hakan ikilisi denenmeden bi sonuca ulaşılmaz dediğin gibi hakanda ve chedde bu aralar iyi değiller ama semih o ikiliden daha kötü görmek isteyen görür prandelli de mancini de gitti artık geçmişi bırak ileriye bak.

Şeytanın avukatı oynamak istemiyorum ama Mancini reyiz Semih hakkinda 1-2 pozitif kelime ettiğini hatırlıyorum ve RB oynarken gayet verimliydi.

Hocam Remy ( kira+opsiyon) - Carillo - Linnes ve bir ön libero al şampiyon yap bizi.

Geri
Üst Alt