- 21 Ocak 2010
- 72.762
- 51.200
- 5.003
Dany 》semih
t★p★t★p★
t★p★t★p★
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer - ched olmadı , denayer - semih oda olmadı , denayer - hakan ikilisi denenmeden bi sonuca ulaşılmaz dediğin gibi hakanda ve chedde bu aralar iyi değiller ama semih o ikiliden daha kötü görmek isteyen görür prandelli de mancini de gitti artık geçmişi bırak ileriye bak.
Denayer ve Semih Kaya Eskiesehirspor gibi kötü bir takim olsa da, birlikte oynadiklari ilk macta, gayet iyidiler. Macta gol yemedik, pek pozisyonda vermedik. Ondan önce de CL disinda, hic oynamadilar birlikte. Sag bek olsa takimda, benim tercih edecegim ikili olur.
Bu geride yasamak degil, kadro halen nerdeyse ayni kadro. Onlarda yapti zamaninda degerlendirmelerini. Ah ah bugün halen atki Reis olsaydi keske takimin basinda.
Mancininin kalmasını bende isterdim ama ne taraftar tipimiz ne maddi imkanımız yeterli değil öyle bi hoca için , denayeri sağ bekte harcıyoruz resmen stoperde oynamalı sağ bek içinde devre arası en kötü cavanda alınmalı stoper mevkimiz sorunsuz olsa denayer sağ bek olsun derdimde ordada sorun var.
Bence beklerde yasadigimiz sorun cok daha büyük. Takim savunman kötüyse, ve beklerin de savunma yapmayi bilmiyorsa, stoperlerini atesin icine atarsin. Carole sakatlandigindan beri takimin gol yeme ortalamasi acik bir sekilde yükseldi. Cünkü bekler Olcan, Sabri oldu. Hakan ziya yine bekte oynayabilecek fizik gücü yok, ileride hic cikmiyor, sadece geride kaliyor artik.
Bence bek isini hallederse Galatasaray, stoper konusunda büyük sorun yasamaz.
Bence devre arası 1 sağ bek alınsın carole gibi ucuz olsun gitsin gelsin denayerde geçsin stopere.
Yada ne yapsınlar etsinler kevini ikna etsinler sağ bekte oynatalım.
Yes, ben Cavanda´nin serbest kalmasini umuyorum. Cavanda, Denayer ve Meunier su an Belcika´daki sag bek sorununu cözmek icin birer opsiyon gibi duruyor ülkelerinde. ücüde begendigim oyunculardi.
Cavanda - mbia yı alalım bide adam gibi 1 forvet tamamdır kadromuz sanıldığı kadar kötü değil ama hep aynı isimler oynadığı için taraftar artık çok fazla sıkıldı 2 3 taze kanla fena bi kadromuz olur.
Cavanda, Mbia, Carillo ve Remy, Ramos tarzinda böyle uzun, güclü, teknik ve süratli bir forvet alsak keske. Ikisi bedava, biri kiralik, diger kücük bir ücretle...
Mustafa Denizli´yi Hamza zannedenler var, Semih´i keser zannediyorlar... Denayer ile Carole dönünce merak ediyorum savunma hattini.
Bildigim bildik, dedigim dedik hoca. 2000 Avrupa Sampiyonasina, UEFA sampiyonu GS takimi yerine, Ogün,Abdullah, Tayfun vs. fb&bjk karmasi ile cikarak vizyonunu, inatciligini göstermisti. Simdi de gelir gelmez fantazi bir defans dörtlüsü kurup bizi Sampiyonlar Liginden eledi. Astana ya karsi ayni fantezi defans ile cikar, bundan eminim. Asil sorun yolgecen hani haline gelmis, Selcuk, JPK, Rodriguez, Bilal kagnilarindan olusan orta saha. Bunlarin dördünüde takimdan kesmedi, dönüsümlü olarak oynatiyor. Kendine oynayan sakar Burak in yeri de garanti artik. Orta saha Denayer-Emre ikilsinden olusmali, rakip kovalar gibi yapan kagnilarin Gs da isi olmamali.
Haoydaaasenden de bi yol olmaz .olcan önlibero ha?aklına kursun sıkayım senin.
Sergen yine yolculuğa çıkacak gibi duruyor renktaş.Haoydaaa