Chedjouyu on libero oynatin dedik defalarca bunu ilk bu hoca oynatti daha ne istiyorsunuz beyler sakin.

elinde rezalet bir kadro var. hamzaya tşkler.

Herşeye eyvallah 11 için laf edemeyiz. ama Buragi oyundan almaman rezil bir durumdu. Bunuda kabul etmek lazim.

Ocak'a kadar idare edecegiz, umarim bol bol transfer ister

Hamza'nın halt yemesini sen çekiyorsun hocam ama biraz daha dikkatli davranmalısın

Kariyerinin en zor maçıymış :red:

Mustafa Denizli: "Bu kadar yıllık teknik adamlık hayatımın en zor 90 dakikasıydı diyebilirim. Bunlar çok zor maçlardır."
Mustafa Denizli: "Ne maçlar gördüm yaşadım bunca yıldır ama koşullar itibarıyla bu kadar zorunu hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım."
Mustafa Denizli: "Bu akşam kim olursa olsun Galatasaray takımının futbolcuları bu kadar rahat pas hataları yapmamalı."
Mustafa Denizli: "Astana'ya karşı kazanan takımlar bile zorlanarak kazandılar. Golü bu kadar yakın bulmasak daha fazla baskı hissederdik."
Mustafa Denizli: "Bu baskıyı üzerimizden atacağız. Oyun açısından sıkıntılı günler yaşıyoruz, bunlar problem değil."
Mustafa Denizli: "En azından ligimize baktığımızda iki maç oynadıktan sonra üstteki rakiplerle aramızda 1 puan farkı lehimize çevirdik."
Mustafa Denizli: "Son tercihte sıkıntı yaşadık ama oyuncularım iyi pozisyonlar da yakaladılar."
Mustafa Denizli: "Çok da söyleyebilecek bir şey yok. Çok zor maçtı. Bu tür maçlar farklı algılar ortaya çıkarıyor."
Mustafa Denizli: "Bazı bölgelerde sıkıntı yaşıyoruz. Düşündüğümüz kadronun oldukça gerisinde kaldık. Bu sıkıntıları yaşıyor ama aşacağız."
Mustafa Denizli: "Chedjou için zor bir akşamdı. 10 sene sonra o bölgede görev yaptı. Memnundum performansından, kullanacağım orada."

Elinde rezalet bir kadro var bu bir gerçek. Bugün Chedjou'yu ön libero oynatması beni memnun etti, inşallah devre arasında nokta atışı transferler yapılır.

Ne yapsa kızamayız bu aşamada, elindeki kadro öyle böyle rezil değil.

Son düzenleme:
Chedjou'yu savunmanın önünde denedi, performansını az çok gördü Beşiktaş maçı öncesi. Aksayan Olcan'ı oyundan çıkarıp, Jose'yi alması doğru hamle. Yalnız sahada sürünen Burak'ı, kaybetmemek adına da olsa 90 dakika sahada tutması doğru bir seçim değildi.

Carrillo
Linnes
Cisse
Donk veya Mbia

bunlari al hoca sana hicbir lafim olmaz.

Hoca en son eleştirilecek kişi bence...

Keşke şu Burak'ı çıkartıp ıslıklartırsaydı...

Chedjou'yu savunmanın önünde denedi, performansını az çok gördü Beşiktaş maçı öncesi. Aksayan Olcan'ı oyundan çıkarıp, Jose'yi alması doğru hamle. Yalnız sahada sürünen Burak'ı, kaybetmemek adına da olsa 90 dakika sahada tutması doğru bir seçim değildi.
Renktas adamin elinde tecrubeli forvet yok ne yapsin su deli dana gibi umutu mu alsin Buraktan beter yahu.

Devre arasına kadar 1 şey demiyorum.Devre arasından sonra burak 11'de oynamaya devam ederse sana da Hamza muamelesi yaparım hoca.

Enkaz devraldi

Takim ilk yari iyi oynadi ama 2. Yari stress ve kalitesizlik ten dolayi zorlandik

Gelirken ben de haz etmedim ama en son eleştirilecek adam çünkü adam ağzıyla diyor kadro yetersiz Sayı az vs diyorlar dokunuş yapsın ne yapacak Allah'ınızı severseniz Burak yerine umut mu oynasın Yasin yerine tecrübesiz Sinan ya da şu yabancı Sabri kılıklı Rodrigez Semih yerine Koray yani ne yapsın adam ÇÖP Takımı'n az çöplerini oynatıyor boşuna bekliyoruz devre arası en fazla bir iki tane alınır o da yetmiyor zaten alsalar da real Madrid b Fransa ikinci liginden alırlar çapsızlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt