Bu adam benim için her zaman et kafa olarak kalıcak.

Hamzaya ve yönetime lafı çaktı, iyi oldu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bravo denizli

Gala Brothers ‏@GalaBrothers 1 dk.1 dakika önce
Mustafa Denizli: "Bazı başarılar vurulması gereken neşterlerin vurulmasına mani olur. Bunlar doğaldır."

Bu adamı yorumcu iken sevmiyordum ama şu an izlediğim adam Bambaşka neşter başarı 3 kupacı hazmaoğlan yorumu helal olsun dedim eğer böyle devam edersen valla yerin ayrı olur bende

Sent from my iPhone using Tapatalk

Devre arası en az 4 transfer bekliyorum...

Cisse
Carillo
Martin Linnes
DMC

Adamın hiç bir suçu yok. Ben yapabilirim dedi ve kulübün zor zamanında geldi. Yoksa deri koltukta kafa sallayarak tonla para kazanıyordu zaten.

Edit: Adam görüyor lan biliyor neyin ne olduğunu ve eldeki malzeme bu. Fatih ağaya gösterdiğiniz sevgiyi saygıyı biraz da bu adam gösterseniz bi zahmet. Fatih'ten eksiği yok fazlası vardır Denizli'nin.

Son düzenleme:
Daha önce de söylemiştim isterse kupa kazanmasın, takımı bu yerli kanserinden kurtarması benim için efsane hoca olması demek.

Hamza'nin biraktigi lesh kadroyu temizlemek/güçlendirmek kolay degil.

Transfer dönemine kadar sabir etmeliyiz.

Dogru düzgün transfer yaptirmazsa elestirmek o da ayni Hamza gibi saç bas yoldurur

Ama su ana kadar kötü karar vermedi. Bu iyi.

Belki Yasin yerine Emreç, Sinan veya José'yi oynatmasi lazim

Vur-kır-parçala hoca. Valla bu takımı şu dönemde almak bile mucize. Yanlış da yapsan sana bir şey demeye dilim varmaz valla. Neresinden tutsan elinde kalır, sen temizle sene sonuna kadar yeter. Artık Lig-Avrupa ne olur, şapkadan tavşan çıkar mı Allah Kerim. İnşallah istediğin gibi olur her şey.

Mustafa Hoca için biraz tereddütlüyüm fakat geldiğinden beri bütün tespitleri doğru. Söylediği gibi kadroyu temizleyebilirse şampiyon yapmış kadar sayılır.

söylediği sözleri sevdim kadro en doğru kadroydu ısrar etmesi gerekiyor bu kadroda Denayer ve Carole döndükten sonra tabi ki takviye yapılır ama bence bu yıl çıkan kadrolar arasında en doğru kadro bu. Değişikliklerde geç kaldı uyumaması lazım, değişikliklerini de beğenmedim

Sezon sonuna kadar kredisi var devre arası çöpleri yollasın yeter bunu yapsın şahsen kupa felanda istemiyorum

Anlamadığım son yorumu oldu transferle mi hallolur dedi o da az zaman var adamlar gelecek kendi içimizden çözmeye çalışıyoruz falan dedi yani ne evet hallederiz anlamı çıkıyor ne de yok kendi içimizden halledeceğiz çoğunu çıkıyor ne dedin anlamadım ama sanırım iyi bir şey dedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt