Burak için böyle konuşma sebeplerinden biride devre arasına kadar maximum verim almak...

Burak açıklaması bence zorunlu bir şey

-Tapatalk-

Medyayı ne kadar güzel yönetiyor değil mi? İletişimin önemi bu işte. Adam mantık çerçevesinde cevaplar veriyor, neyse onu söylüyor. Gerektiği zaman koruyup gerektiği zaman eleştirisini de yapıyor. Birkaç hafta öncesini hatırlayalım. Ne koşulda olursa olsun, her basın karşısına çıktığında takımdan çok memnunum, çok güzel işler yapıyoruz, hedefimiz Avrupa'da kupa almak gibi klişe cümleleri kullanan bir hocamız vardı ve oyuncularına pardon evlatlarına asla laf söyletmezdi. Doğru iletişim kurmadıkça Hamza Hamzaoğlu gerçek bir hoca olamayacak.

Elinde Cisse falan olacak bak bakalım burak malını kesiyor mu kesmiyor mu...

Hep kısa vade çare 2 hafta diyordu bugün de budama neşter falan dedi yapbozu birleştirirsek güzel bir foto çıkacak ama bunun niteliği ve niceliği öebmli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aciklama zorunluluktan degil.Burak yuruyene kadar oynayacak gibi 1 sey dedi.1 an Hamza var zannettim karsimda

Devre arasinda belli olur her sey bu aciklamaya bakmayin..
Forvet transferinde israe etmezse ozaman elestirin elestirebildiginiz kadar.

İnşallah toparlarsın hocam takımı ne diyeyim işin zor
Ama sana güveniyorum inşallah üstesinden geleceksin.

Burak,Sabri,Umut uclusu ile bu is olmaz.Olcan ve Yasin yetersiz bakiye.Transfer sart hoca gazoz olma efsane ol

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamit ve denayerin durumuna göre stoper ve orta saha hamlesi gelecek sanırım sakatları da göreceğim dedi ya,ama forvet ve kanat transferi kesin gelecek bence grosskreutz da giderse kesin stoper,ön libero,sağ bek,sol açık,forvet lazım grosstan biraz para gelir tellesten para gelirse bir de semihi 3e 5e bakmadan gönder yap transferleri

Ergün Penbe: "Devre arası için Mustafa Denizli'ye transfer sözü verildiğini ben biliyorum. Maddi sıkıntılara rağmen oyuncu alınacaktır."

Ergün Penbe: "Devre arası için Mustafa Denizli'ye transfer sözü verildiğini ben biliyorum. Maddi sıkıntılara rağmen oyuncu alınacaktır."

Alınsın....

Sıçtığımın ffp bize taktı. Bazı takımlara verdikleri cezayı kaldırıyorlar ama bize gelince "adaletli" davranıyorlar aklı sıra..

İnter devre arası Telles'i akırsa 8 m orada bizde üstüne bir kaç bir şey eklersek çok sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
Sergen Zeren

bak işte yine baharlar geliyor

Geri
Üst Alt