- 6 Eylül 2014
- 94.072
- 64.853
- 4.608
Burak açıklaması bence zorunlu bir şey
-Tapatalk-
İnşallah öyledir ama ben sanmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak açıklaması bence zorunlu bir şey
-Tapatalk-
Bu yavşak yönetim ne zaman sözünde durmuş?Ocak sonu D. Özbek" Yeni transferimiz Grosskreutz." haberine hazırlanalım.@Sergen Zeren
Ergün Penbe: "Devre arası için Mustafa Denizli'ye transfer sözü verildiğini ben biliyorum. Maddi sıkıntılara rağmen oyuncu alınacaktır."
bak işte yine baharlar geliyor
Belki ben abartıyorum ama burada bir başka bir mesajda Burak yürüyor diye laf sokmasıda olabilir mi?
Valla bu anlamı çıkartıyorsan helal olsun dostum ne diyeyim.![]()
burak-10 m euro
semih-8 m euro
chedjou-8 m euro
=Çinden gelecek 26 m euro.
+8.5 m euro telles
=34,5 m euro
+5.5 m euro yönetimden.
=40 m euro ile takıma seviye atlatacak 5 tane A sınıf oyuncu alınabilir...
-Stoper
-Sağ bek
-Merkez
-Santrafor
-Kanat Forvet
Tamam takım kötü ama az da olsa bir farklılık görmek istiyor insan. Geldi geleli 3 maç oldu takım her geçen maç daha da geriye gidiyor. Sneijder bile geriledi resmen. Devre arasında über transferler gelmeyecek, takımı komple değiştireyim desen o da imkansız. Gene ne yapacaksa büyük ölçüde eldeki kadroyla yapması gerekecek. O yüzden bir etki görmemiz lazım yoksa bjk maçı ölüm kalım maçı, kaybedildiği anda zaten sezon çöpe gitmiş olacak.
Tapa
burak-10 m euro
semih-8 m euro
chedjou-8 m euro
=Çinden gelecek 26 m euro.
+8.5 m euro telles
=34,5 m euro
+5.5 m euro yönetimden.
=40 m euro ile takıma seviye atlatacak 5 tane A sınıf oyuncu alınabilir...
-Stoper
-Sağ bek
-Merkez
-Santrafor
-Kanat Forvet
dünya üzerinde ched semih ve burak yılmaza toplamda 20 m vericek bir tane kulup yok biraz az yaz kardeşim
burak 10 milyon ne yadünya üzerinde ched semih ve burak yılmaza toplamda 20 m vericek bir tane kulup yok biraz az yaz kardeşim
Bekleyelim kardeşim beklemeye de, derbi kaybedildiği an havlu attığımızın resmidir, ondan sonra devre arası da kurtarmaz. Bide devre arasında ne kadar değişiklik yapabilirsin ve yapsan dahi ne kadar faydalı olur bu da ayrıca tartışılır. Tabi olur da lige havlu atmak takımda geleceğe yönelik radikal kararlar alınmasına ve gelecek sezona daha sağlam hazırlanmaya vesile olacaksa o zaman hiç sıkıntı yok benim açımdan.Hocam takımın başına şuan Guardiola da gelse olmayacak , oyuncular yıprandı devre arasını beklemek şart