Sözleşme imzalarken FFP nin ne olduğunu öğrenmiştir. Transfer diye tutturacağını sanmıyorum.

CWByBaNWcAECZ__.jpg

Yarın kufurbaz şenolun eline ver gerçek imparator.

bu herifin yardimcisi niye yok ya

ornegi gorulmemis bir sacmalik

1084177_620x410.jpg

Cok uzakta öyle bir yer var
O yerlerde mutluluklar
Alınma
ya hazır bir kupa var

Son düzenleme:
Denizli: "Neticede İtalyan, Fransız, İngiliz, Alman bir tanesi çıkacaktı. Bir İtalyan takımı geldi." (GSTV)
Denizli: "İtalyan takımlarıyla son yıllarda bayağı oynama imkanı oldu Türk takımlarının, özellikle bizim."
Denizli: "Kuranın iyisi kötüsü olmaz. İyiysek kim gelirse gelsin problem değil. Ümit ediyorum ki o tarihte çok daha iyi bir çizgide olacağız"
Denizli: "Turnuvanın içinde alan her takım zorlu ve güçlüdür. Biz Galatasaray olarak gücümüzü hem biliyoruz hem de geliştiriyoruz."
Denizli:"Umarım daha önce İtalyan takımlarına karşı özellikle de son yıllarda Juventus’a karşı aldığımız başarının bir tekrarı olur"
Denizli: "Turu nerede geçersen geç avantaj odur. İster evinde geç ister dışarıda geç ama geç."
Denizli: "Bunu İstanbul’da ya da Roma’da yaptığımız hiç önemli değil. Yeter ki yapalım, yapacağız.”
Denizli: "Lazio’nun iyi oyuncuları var ama Lazio cephesi Galatasaray’ı sayarken daha çok isim sayacak."

senden de bi yol olmaz.yasın her maç dökulyo ama hala ilk 11..

Devre arasında yapacağı hamlelere kadar susuyorum. Bu kadroya 3 üst düzey kalıteli adam 2 de f/p açısından yararlı olacak adamlar getirmezse tekmeyi yer.

yorumcu iken sinan gümüs hayrani olan denizli adami mac kadrosuna dahil almiyor

Geri
Üst Alt