Sinan yalakalık yapmıyodur bence ondan oynamıyodur.

Bende senin gibi düşünüyordum renktaş ama Sinan gerçekten iyi olsa Denizli'i oynatmamaya cesaret etmez. Denizli'de diken üstüne aslında. Onun için böyle toplara girmez...

Eğer şu rezil kadroda bile aradan çıkıp formayı kapamıyorsa Sinan'ı suçlarım. Bakınız Denizli yorumcuyken Jose'ye az sallamadı ama takımın başına geçince ilk 11 oynattı. Demek antreman performansı iyi değil...

Bende senin gibi düşünüyordum renktaş ama Sinan gerçekten iyi olsa Denizli'i oynatmamaya cesaret etmez. Denizli'de diken üstüne aslında. Onun için böyle toplara girmez...

Eğer şu rezil kadroda bile aradan çıkıp formayı kapamıyorsa Sinan'ı suçlarım. Bakınız Denizli yorumcuyken Jose'ye az sallamadı ama takımın başına geçince ilk 11 oynattı. Demek antreman performansı iyi değil...

Antreman performansı ne kadar berbat olursa olsun bi maçta denemeliydi yasin mesela aşırı berbat yasine top geldiği zaman o an hücum bitiyo ama her maç 11 de.

Yat kalk elleri küçük dediğin adama dua et.

Denizli ile göze hoş gelen hücum futbolu bekleyenler çok yanlış bir beklenti içerisindeler,hele deplasmanda derbi oynuyorken.

Hoca Poldi'yi forvete alip orta saha almaliydin. Umut bize ilerde birşey vermez. Hele şu sistemde.

Sistemimiz süper. Otobüsü park et. Doldur fakat boşaltama.

Kadromuz kötü ama oyun anlayışımız daha da kötü. Zaten az sayıda olan artılarımız da son 3-4 maçtır eksiye düştü. Takımda bariz bir geriye gidiş var.

Muslera tarihi farkın gelişini engelledi ilk yarı. Son dönemlerde ligdeki en kötü ilk yarı belki de...

Umarım ikinci yarı bir mucize olur da bir şekilde kazanırız.

Son düzenleme:
...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Denizli kötü kadrodan iyi şeyler çıkaran bir hoca değildir, hiçbir zamanda olmadı. O yüzden denizli gelince takımın ne kadar kötü olduğu ortaya çıktı.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eldeki kadro bok gibi. Ben denizliyi sevmediğim halde şu durumda eleştiremem. ABV HAMZA demekten başka yapacak bir şey yok.

Çıkanlar leş, girenler leş. Bu ortamda bu adama bir şey diyemem. Hamza adlı keko takımın içinden geçti.

tapatalk

Hocam 3ü yememek istiyor. Skordan memnun herhal

Bu adamın yaptığını ben de yaparım, hem de yarı fiyatına.
Ne yararı olacak acaba ?

İyi taktisyen değil, iyi hoca değil. Yasini çıkarıp Tarıkı alan birisi ne kadar iyi hoca olabilir ?

Bizim gelecek için hoca getirmemiz gerekiyordu. Dünya üzerinde bu rezillerle şampiyon olabilecek bir hoca yok.

tapatalk

Tarık 'ı galiba kızına filan düşünüyor.
İhtiyar tazminatci.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Geri
Üst Alt