25 yas altı gencler alacaz diyor. scout ağın bu kadar genis mi sayın denizli ?

ne ara keşfettiniz yetenekli cocukları ?

bal gibi de taraftara oynuyorlar. kabak adamlar gelecek, 3-4 maç hmm bu cocuk aslında fena degil diyilecek ligin sonlarına doğru hepsi çöp olacak.

yönetim bosuna zamanımızı calmasın, derhal ünal aysal göreve davet edilsin ve vizyonlu, yeniliklere acık, kimsenin gözünün yasına bakmayacak alman bir;

teknik hoca ile sportif hoca getirtsin..

2.devre göreceğiz şimdi yapılan eleştiriler pek haklı görünmüyor

Puan kaybı kontenjanını doldurdu. 2. yarı 17/17 yapması lazım efsane t.d. Aykut KocamaL gibi :D

Kadro bok gibi tamam ama Hamza varken daha iyiydik çok net.

Teshisi koysa bile tedaviyi yapamaz bu adam.
Dursun Özbek Galatasaray'in geleceğini de çalıyor.

Ulan gerideydik filan ama sampiyonluk yarisindaydik. Bu adam bizi o yarisin tamamen disina atti 4 haftafa. Bizde biliyoruz kadro kotu, Hamza enkaz birakti vs de,ulan sen Kayseriye bilr ustunlul kuramiyosun,nerede kaldi Denizli faktoru.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

hamza varken bal vardı trabzon macını hatırlayın erkan boş kaleye direğe nişanlamıştı onu atsa o akşam giderdi bide başakşehir,mersin,antep de podolski aldı hep ipten

Sen kadrona güven asilamazsan, kendin inanmazsan, zaten bastan itibaren kaybedersin. Bu takim bu sezon en azindan sampiyonluga oynardi her türlü, 88% oran ile anadolu ile oynuyorsun, ama bu durus ile bu olmaz. Kurt hoca, fazla populizim yapti, nester nester dedi, ki ne nesteri vurulacak kis sezonunda oda süpriz, takimda bu sonuclari cikardi ortaya...
Mustafa Hoca´dan daha zeki olmasina beklerdim, sen yine vur nesteri, vurma demiyoruz, ama taraftara sirin gözükecem diye, bunlari caktirma...

Ikincilik bile mucizelere kaldi artik...

Mustafa hoca istedigi transferleri yaptirir, kimseyi dinlemez. Ama onlarda fiasko cikarsa, Mustaf Denizli "projesi" cok pahaliya mal olur.

Son düzenleme:
Ne neşteri yahu? Denizli neşter vurmak için mi geldi?

Galatasarayı ve Türk futbolunu yakından tanıdığı için, şampiyonluğa doğrudan gidecek biri olduğu için getirildi. Aranılan neşter vurup takımı gelecek seneye hazırlayacak bir hoca olsa, iyi bir yabancı getirilirdi.

Sezonu devre arasında kapadık ama hala ikinci devreyi beklemek lazım diyenler var.

Bugün itibariyle sabri-umut-jem karacan-semih gibi oyuncuları kadro dışı bırakmazsan veya yollamazsan seninde sonun hamza gibi olur sezon soununda şutlanırsın.

Denizli gelsin isterken futbol anlayışımız değişecek, Hamzaoğlu döneminden çok daha farklı, müthiş top oynatcak diye gelsin istemedik zaten.

Futbol iyi oyuncuyla oynanır, Hamza çapsızı gibi en azından "kadromuz yeterli", "3 kupa almış kadro" vs. tatavası yapmaz, adam gibi transfer ister düşüncesiyle istedik.

Ben hatırlamıyorumki herhangi bir hocanın maç sırasında oyuncu değişikliklerinden vs. çok memnun kalalım. Hepsinin bu tarz hataları vardı zaten o yüzden geçtim artık oraları. Şu takıma devre arasında adam gibi 4 tane nokta atışı transfer yaptırsın, 2.yarı bu kötü oyun devam etmez diye umuyorum.

hamzanın izinden gitmeye devam edeceksen hemen bırak git. devre arası transfer döneminde senin de ne olduğun ortaya çıkacak

puan farkı 11 olmasına rağmen kimse merak etmesin yukarda olucaz diyor. umarım bildiği bişey vardır hocanın. Çok zor yoldayız, da olur da gerçekleştirirse ender dönüşlerden biri olur.

puan farkı 11 olmasına rağmen kimse merak etmesin yukarda olucaz diyor. umarım bildiği bişey vardır hocanın. Çok zor yoldayız, da olur da gerçekleştirirse ender dönüşlerden biri olur.

bu sene şampiyon olursak bjk ile fb futbolu bırakıp baskete yönelir.

hani adamlarda artık bizimle mücadele edecek gram güç kalmaz :)

yaptığı en büyük hata,az çok işleyen chedjou-balta ve selçuk-bilal ikililerini bozmasiydi bana kalırsa.

bu adamın yapacagı pek bişe yok.chedjouyu ortasahada oynaddı ki sizi bunu cok istediniz...sabriyi kesdi, jose'ye şans verdi.sinanı az da olsa kullandı.iki yanlışı vardı...semihe guvenmek,yasinde ısrar edip emre çolagı yok saymak..

En cok pozisyona giren,bol sut ceken takimdik ovundugumuz tek ozelligimiz buydu belkide onuda kaybettik, benim acimdan hoca buyuk hayal kirikligi

Bizde ki hocaların tek problemi rotasyon aşığı olmaları. Bir öyle bir böyle takım çıkarırsan ne yapacağını sende bilemezsin. Sen önce bi kemik kadro oluşturmaya bak. Tamam elindeki kadro pek iç açıcı olmaya bilir her ne olursa olsun sen bi belirlemeni yap ard arda aynı kadroyla bi çık şu maçlara sonra nasıl devam edeceğini belirle. Bu çokta zor değil

Geri
Üst Alt