Strangers in the night

9d91fd9561d8daae1cb3d5eb1a7cdebc.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Yapacağı transferden hayır gelmez. Hamza nın bile ne olduklarini görüp yedeklere bile almadigi Tarık ve Korayi kadroya alan kisinin yaptigi transferden hayır gelmez.

Amerikayi tekrar kesfetmeye calisiyor.

*

Bizde ki hocaların tek problemi rotasyon aşığı olmaları. Bir öyle bir böyle takım çıkarırsan ne yapacağını sende bilemezsin. Sen önce bi kemik kadro oluşturmaya bak. Tamam elindeki kadro pek iç açıcı olmaya bilir her ne olursa olsun sen bi belirlemeni yap ard arda aynı kadroyla bi çık şu maçlara sonra nasıl devam edeceğini belirle. Bu çokta zor değil

Mrhb Hanife hnm

Çok haklsınız

Bizde ki hocaların tek problemi rotasyon aşığı olmaları. Bir öyle bir böyle takım çıkarırsan ne yapacağını sende bilemezsin. Sen önce bi kemik kadro oluşturmaya bak. Tamam elindeki kadro pek iç açıcı olmaya bilir her ne olursa olsun sen bi belirlemeni yap ard arda aynı kadroyla bi çık şu maçlara sonra nasıl devam edeceğini belirle. Bu çokta zor değil

Güzel tespitler valla,futbolu bizim Şükrüden daha iyi anladığın açık Renkdash

Gelir gelmez yaptigi ilk icraat takımin belkide tek istikrarli yeri olan defansı, hakani solbeke,
Semihi stopere alıp, Denayeri sagbekte sakatlayip takimi atletico maçında CL den resmen elemesidir. Ilk maçında perde arkasindan ilk 11 belirleyecek kadar korkak. Sirayla Orta saha ve ofansida halletti. Aziz Yildirim bile takima bu kadar kötülük yapamazdı. Kaplumbaga Orta sahalar Selçuk Jose Chedyou yeni prensleri. Böyle pasif, yavas, pas hatali bir Orta sahada Sneijderin, Podolski nın sakatlanmasi, Yasin in aptallasmasi. normal. Genç genç diyor Emre, Sinani taraftarın önüne atmak icin kumpas kuruyor.

Hamza bundan iyi oynatıyordu takımı net. Bilal'i kesmesinin nedeni belli ama pas oyununda ve asist anlamında yararlı bir eleman.
Hamza'yı savunmuyorum yanlış anlamayın onun hataları başka ve tam fail .
Ched Balta ikilisini bozması mecburen Umut'u oynatması 4 maçta havlu atmamıza neden oldu.
Umut nedir ya koy poldiyi koy yanına sinanı bitti.
Derbide bu kadar ezilen bir takım en son 3:1 kazandığımız fener maçında gördüm.
Bu sene geçmez bu çile bitmez.

Dursun'a küfür çapına tükür !

Note4

Henk ten Cate sözlü anlaşmaya varmıştık Galatasaray ile 2.5 seneliğine HH gönderilmesinden sonra ama neden oraya gitmedim hala bende bilmiyorum demiş bir Hollanda gazetesine. Adamdan vazgeçiyorsunuz ulan nedenini bari söyleyin adama, nasıl bir mantıktır bu.

Takım çöp ama bu takımı daha nasıl çöp yaparım diye çok uğraştı ilk 2 nin 10 puan gerisine attı. Ligin en iyi tandemi dediğimiz Ched-Hakan ikilisini bozdu hem de Semih denen kazmanin uğruna . O zamana kadar ligin en az gol yiyen takımıydık belki de. Rize maçında Semihin girmesiyle o periyottan sonra gol yeme rekoru kirdik.
Bilalin oynadığı maclarin genelini kazandık ama adam gitti Bilali de kesti Bilal oyuna girince iyi şeyler yaptı ertesi maç bir daha kesti . Yerinde o mevkiinin oyuncusu olmayan Emreyi Joseyi oynattı sonra yamalı bohcaya döndük dedi yahu oynat işte Bilali niye macera aradin ?
Hala isinamadik hala hoca falan diyemiyorum sanki geçici 6 aylığına gelmiş alt yapı antrenörü gibi geliyor gözüme
İnşallah da sezon sonu defolup gider.

Laf ebesi ya van rij filan alıcaksa direg istifa etsin

Jose, Chedyou, Selçuk kaplumbagalarinin on milyon hatasina, vurdumduymazligina haftalarca göz yumup Emre Çolak ve Denayeri
Yedekler harcayacaksa,
Umutu, Buraki vazgecilmez sayip Sinani unutacaksa hiç genclestirmeden bahsetmesin.

Prandelli ve Rijkaard yanlis oyunculari secerek takimi sabote etmiştir. Konu Taktik problemi falan d eğil başında. Sen takima Koray, Tarik, Jose, Burak, Selçuk, Chedyou,,Jem gibi vurdumduymazlari koyarsan, mücadele Eden ve iyi oynayan futbolculardan verim alamazsin.

Yilmaz Vural 15 transfer istemis, Cavcav rekor sürede kovmus. Bu banna sunu hatirlatti, artik TD ler klübten aldigi maaslarla gecinmiyor, ne kadar transfer o kadar ek gelir, anlayin yani. Dolayisiyla futbolcunun oynatilmasi icin iyi kötü, uygun olmasi degil lobi, komisyon, tanidik, ün, piyasa gibi faktörler öne cikiyor. Bu tüm TD ler icin gecerli. Günümüzde ligde bircok futbolcu icin bu niye oynuyor, bu neden oynamiyor deyip sasirdiginiz olumusdur cogu dek. Denizli ye bile bu konuda güvenmiyorum maalesef, özellikle transferde futbol kalitesine degil, insani iliskilere daha cok önem veren birine benziyor.

Son kötü sonuclarda sadece denizliyi suclayamayiz. Taraftar ayni sekilde sucludur. Taraftar Jose müthis jose dedi, Jose yi as futbolcu yapti, taraftarin vazgecemedigi Selcuk a dokunamiyor, Sabri tu kaka dedikce Denayeri sagbete oynatti sakatladi, Tariki oynatti batirdi, bir macta Sinani linc eden taraftari dinleyen denizli onu oynatmiyor, Emre ile dalga gecen asagilayan taraftar, oynatmayan Denizli. Firsat varken Buraki bahanelerle sattirmayan taraftar, oynatan Hamza ve Denizli. Chedyou ön libero olsun diyen taraftar, oynatan Denizli, taraftar Carole Carol dedi en mücadeleci futbolcumuz Olcani yedek biraktirdi, Carol sakatlanmasa Olcan da oynamazdi. 4-5 mactan beri Chedyou-Selcuk-Jose orta sahasi takimi yerin dibine batiriyor, ama taraftar yeterli tepkiyi göstermiyor. Burak sakat, Sinan Podolski varken Umuta tepki göstermeyen taraftar, Sinani bir macta linc edebiliyor. Defans yazboz tahtasi olmus, orta saha yolgecen hani olmus, taktikte olmadik fantezi yok, tek tepki tu kaka Sabri.

ben mustafa denizliye hiç birşey demiyorum hem kadroyu o kurmadı ve elinde kadroda maçı degistirebilcek 1 tane oyuncumuz yok geri yan pas oynayan selcuk yıllardır kulüpte istatikçi resmen hocaların hepsimi kötü hayır oyunculara fahiş fiyatlar verirsen bide garantiye alırsan yan gel osman ultra aslan dediginz tayfa arda turanı yuhaladılar ne yapılması lazım iş bilen yöneticiler gelmesi lazım otel sahibi holding sahibi felan hikaye kulüp böyle yönetilmez elin dinamo zagreb takımı yıllık altyapı bütcesi 6-7 mn€ bizim 1mn ve gelir olarak 3e 4e katlarsın altyapını iyi oluşturman lazım kimseye peşkeş cekmemen lazım yıllık bütçeyi geçmicek şekilde maaş ödemen lazım bir sürü sey var onun için kimse maça gitmez insanlar aptal deil

londra seferinin sebebi ortaya çıktı

şınayderle aynı takımda oynamaz yalnız

Hoca buyuk hayal kirikligi,antrenorlugu bitirmis bence kafasinda,geldiginde umutluydum revizyona gider transfer garantisi almadan gelmez diye ama bildigin yonetime boyun egmis durumda sacma sapan adamlar ile ilgileniyoruz ,sen su ocak ayinda yapacaksin revizyonu sezon zaten bitti 6 ay daha niye bekliyoruz!!

Geri
Üst Alt