1-Santrfor al.
2-Balta'yı sol bek oynatma.
3-Basın toplantılarına ağzımıza 1 parmak bal çalıp Hamza'nın yaptıklarını yapma.
4-Bizdeki 4 sezonunda 1 şampiyonluk yaşamış,Aziz ve tüpçüye ilk şampiyonluklarını yaşatmış 1 adamsın.Camiada sandığın kadar kredin olmadığını bil.
5-Seni buraya 5 puanlık farkı aç diye getirmedik dalları budamayacaksan defol git.

Burak'ı nasıl yalayacak merak ediyorum.
Cidden çok merak ediyorum.

Tahminim

''Her forvet gol kaçırır bunlar futbolda olan şeyler Burak'da,Umut'da çok değerli kendilerini kanıtlamış isimler bu aralar biraz şanssızlar ancak ilerleyen haftalar da kendilerine geleceklerdir''

Ayrıca oyuna hakimiyeti eksilerde. Bence yaşından dolayı oyuncu değiştirme hakkımızın olduğunu unutuyor arada böyle bir hakkımızın olduğu hatırlatılmalı.

Tahmin ettiğim gibi Burak'ı savundu.

Staddaki atmosferde iyi bir karakter ortaya koymuş.

Tribünde ıslıklar kendi içinde hallolurmuş.

Gecen beni sasirttin demistim ama bugün konusmalara bakinca bi cacik olmaz senden de.

carole'ı artık oynat.denayeri kesme!carole ,denayer ve linnes savunmada hep oynamalı.chedjou ve hakan konusunda seçim senin hoca.ayrıca oyuncu değişikliklerini de doğru yap...

Yönetim isteği adamları alamamış öyle görünüyor gün geçtikçe beklenti düşüyor

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu hocalari anlamiyorum abi. Hamza gibi bu da illa gol yememizi bekliyor oyuna müdahele etmek icin.

Bariz bir sekilde takim yine uyuklamaya baslamisti ve gol yiyecegimiz acik acik gözüküyordu ama bu da ayni Hamza gibi illak golü yememizi bekliyor. Biraz oyunu okuyun yahu, saha kenarindan en güzel yerden maci izliyorsunuz mübarek.

Mustafa Denizli: "Sahadaki oyuncularımızın %40'ı problemli bir dönemden çıkan oyunculardı."
Mustafa Denizli: "Rakip kolay bir rakip miydi? Hayır. Daha fazla gol pozisyonu var mıydı? Vardı. Kolay bir şey değil galibiyetle başlamak."
Mustafa Denizli: "Bugün bizim için fevkalade artı puanlarla tamamladık 90 dakikayı. Kazanma isteği arzusu, oyunda var olmak en önemli artı."
Mustafa Denizli: "Sonuç ve oyun olarak artılarımızın fazla olduğunu düşünüp mutlu oluyorum bugün."
Mustafa Denizli: "Bu takımın taraftarı da futbolcusu da, herkes çok daha iyilerine layık ve olacaktır da."
Mustafa Denizli: "Karşımızda oynayan takımlar belli amaçları olan takımlar. Hiçbir maç kolay geçmiyor."
Mustafa Denizli: "Var olan taraftarımız bizi sayı olarak tatmin etmedi ama onları misli olarak bu stada getireceğiz."
Mustafa Denizli: "Oyunun temposunu daha da yükselteceğiz, kolay değil. Birkaç arkadaşımız bir hayli geriden başladılar çalışmalara."
Mustafa Denizli: "Galatasaray iyi yolda, kimse merak etmesin. Bu yolda bazen çelme yersiniz, sorun değil."
Mustafa Denizli: "Bu takım güçlü ve karakterli bir takım. Burak da bunu bugün ortaya koydu. O atmosferde penaltıyı atmak kolay değil."
Mustafa Denizli: "Oyuncular, taraftar, hepimiz bir bütünüz. Bu sevgiyi çığ gibi büyüterek devam edeceğiz, kimse bundan şüphe etmesin."
Mustafa Denizli: "Bunlar bizim önleme şansımız olmayan hareketler ama kendi içinde önlenir onlar." (Burak'ın ıslıklanması)
Mustafa Denizli: "Donk'un performansından memnunum, onun gelişi orta sahadaki mücadele gücümüzü daha da yukarı çekiyor."
Mustafa Denizli: "Bazı yerlerde alternatifimiz yok, kabul etmek lazım. Bazı yerlerde tek oyuncuya kalmış durumdayız."
Mustafa Denizli: "Kendi içimizdeki rekabeti ve alternatifleri arttırmaya çalışıyoruz, bunun peşindeyiz."

senin, fatih terimim, ersun yanalın en iyi teknik adam olduğu ülkenin futbolunun neden hiç gelişemediğini çok iyi anlıyorum.
burak yılmazın şu takımda oynayamayacağını göremiyorsan ben iyi teknik adamım falan deme...

Dayı Sneijder elindeyken forvet arkasında Olcan oynamaz. Saçma saçma hareketler yapma şu yaşından sonra bi amigodan daha kafa yeme

Haftaya semihi oynat da olmayan kredini sıfırla.

İki tane parazit var takimda hem kanka hem çete, takımı iliğine kadar sömürüyor, yetersizliklerinden kaynaklanan komplekslerini her an ortaya çıkacak türlü çesit tafra ile örten. Işte hoca bu ikilinin kulu kölesidir, sahada uyusalar sözleşmeleri biteseye kadar as oyuncu olarak yillarca kesmeden oynatacaktır. Kimse umutlanmasin o konuda.

Haftaya semihi oynat da olmayan kredini sıfırla.
Benim için dönüm noktası odur ya bakalım Denizli biricik sevgilisini oynatacak mı yoksa olması gerekeni yapıp yedek mi oturtacak.
Şayet oynarsa çok büyük küfürler yer.

Objektif olarak bakarsak Hamza'nın bile gerisinde kalmış teknik adamdır. Yaptığı saçma sapan tercihlerle en az Hamza kadar bizi şampiyonluktan koparmıştır.
Bknz: Hakan Balta'nın bir çok kez anlamsız şekilde sol bek oynaması
Bknz: Tarık'ın sağ bek oynaması
Bknz: Semih'in bok gibi oynamasına karşın her maç kupa lig avrupa ayrımı olmadan ilk 11 oynaması
Bknz: İyi kötü elinde Bilal varken anlamsız şekilde oranın oyunları olmayan Jose,Emre gibi adamları denemesi
Bknz: Ortasaha can çekişirken onu Donk gibi bir hamleyle çözmek istemesi
Bknz: Yasin ısrarı
Bknz: Oyuna müdehalelerinde geç kalışı hatta bazen yaşından olsa gerek değişiklik hakkının olduğunu unutması
Bknz: Hamza'nın yaptığı yanlışı kendisinin de ısrarla devam ettirişi sırf Yasin için Podolski'yi istememesine rağmen sağ kanatta kullanışı
Bknz: Takımı budayacam deyip takıma elini sürmemesi

Uzaaar gider bu liste.

Ayrıca Hamza iti varken bile olan kadroya rağmen deli gibi pozisyonlara giriyorduk Denizli ile buda gitti.

Son düzenleme:
Kaliteli forvet aldırmazsan Allah seni bildiğin gibi yapsın.

Hala boktan boktan isimler geçiyor.
Ulan ne günahımız var ulan bizim ne günahımız var. Bize gelen teknik adam sapıtıyor anasını satayım.
Şerefsiz Burak ve beceriksiz Umut da ne görüyonuz lan ? Senin beyin hücrelerin ölmüş bunak herif. Hamza iti olsa bile devre arası forvet transferi isterdi bu sefer.

YA FORVET ALDIR YA DA BAS GİT.

Bu hafta transferlerde gelisme olmazsa istifa eder benden size soylemesi...

Bu hafta transferlerde gelisme olmazsa istifa eder benden size soylemesi...
''alternatif oyuncu eksikliğimiz var''
''her golcü gol kaçırır önemli olan kazanmak''

Bunu diyen bir kafa istifa falan etmez.

Bunak herif.
Ulan Dursun bu adamı bizim başımıza bela ettin be.

Geri
Üst Alt