''alternatif oyuncu eksikliğimiz var''
''her golcü gol kaçırır önemli olan kazanmak''

Bunu diyen bir kafa istifa falan etmez.

Bunak herif.
Ulan Dursun bu adamı bizim başımıza bela ettin be.

Bence denizli kendini ateşe atmaz kac gündür transfer diye bagrio adam napsın bu beceriksiz yönetmden bi cacık olacagı yok istifa eder bence

Dedem sen ne zaman yardimci alacaksin ya?

En azından sadece oyuncu değişikliklerini hatırlatacak bir yardımcıya ihtiyacın var hodjzam.

Dedem neşteri vurdu helal olsun.

Şu değişiklik yapmama işi beni deli ediyor. Saha dışı icraatlarını beğendim şuana kadar Umut'u oynatmasına kızmıyorum. Hamza gibi Umut'u oynatmak için 4-4-2 falan oynatmıyor en azından :D Talibi çıksa gönderir onlardan birini anında diye düşünüyorum.

Neşter vurmadığını söylemek saçmalıktır dar oyuncu rotasyonunda mecburen oynatıyor ancak Semih'i kesti herkesin istediği Denayer'i oynatıyor, Yasin'i kesti taraftarın iki yıldır merakla beklediği Sinan'ı oynatıyor, Bilal'i kesti iyi kötü bir ön libero aldı oynatıyor, Umut'u kesti 4-4-2 belasından kurtardı. Sabri'yi kesecektir Linnes transferiyle,Forvet alınırsa Burak kesilir, 1-2 aylık süreçte daha nasıl neşter vurabilir?

Şu linnesi sağ bekde değilde lk maçında sağ açık oynatarak kendinden nefret ettirmeyi başardın.
Bir bk bildiğiniz yok şu egolarınızdan kurtulamıyorsunuz.Farklılık yapacam diye kçnızı yırtıyorsunuz.
Bunlar birde türkiyenin en iyi teknik adamları. Türk futbolu neden gelişmiyor daha iyi anlaşılıyor.
Oynatın ulan, herkesi yerli yerinde oynatın.......

arajantin primier ligini göz kırpmadan izleyen td gibi td.

Rıdvan Dilmen: "Mustafa Denizli'yi aradım sordum. Yardımcı antrenör almayacağını söyledi."

Denizli her işi kendi yapmaya çalışan kimseye pek güvenmeyen akıl almayı sevmeyen egosu tavan biridir en az terim kadar ama bunu çok dışa vurmaz laf ebeliği yaparak yumuşatır bejekedeki yardımcısınıda kimse hatırlamaz ben bir roland kochu hatırlıyorum oda kondisyonerdi

Tayfur'du yardımcısı hatta ameliyat olduğu sıra takımın başına geçmişti, bir tane de kaleci antrenörü vardı yine.
En son Rize'de deli İbo, Yusuf yardımcılarıydı ayrıca.

Yardımcı almayacaksa bunu gitmeden evvel daha fazla zarar vermek istemeyişine mi yoralım, bilemedim. Transferlerin söz verildiği gerçekleşmemesinden memnun değil zaten. Başka transfer olmazsa bırakın yardımcıyı hocaya gerek kalmaz, kepenkleri indirebiliriz malum ceza tehdidi de varken.

Kulüp amatörce yönetilmeye devam ediyor. Transferler yolunda gitse, ceza tehdidini atlatsak bile maazallah yarın Denizli sağlık problemi yaşasa hoop yeni antrenör aramaya çıkacağız.

Kameralar ne zaman bunu gösterse adamın suratından çaresizlik akıyor ya.

Cidden ilk başlar da hiç istemiyordum kendisini ama artık hele bu zamandan sonra araksında durmak gerekiyor.
En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Denizli ile bu zor günleri atlatmaya bakacağız.

O yüzden bu adamın istediği 2 transferi de yönetimin ne pahasına olursa olsun yapması gerekiyor.

Sansar seni bekliyor, maratona dönme vakti geldi emeklerin için teşekkür ederiz.

fft99_mf911907.Jpeg

bu aralar mustafalar bir bir dökülmeye başladı
sırada inşallah sen yoksun hocam

Geri
Üst Alt