Yerli sevici iye hamzadan nefret ettik sen ondan da beter çıktın.denizleeeeeeee.

Sana böyle uçasım geldi

CZaqTtsWQAAssWo.jpg

Son yabancı bükücü!!!

Yerli teknik direktör almayacaksın. Alacaksan da Şenol güneşten başkasını almayacaksın. Sert hoca alacaksın. Adam gibi idman yaptıracaksın. Hak etmeyen adamı oynatmayacaksın. Adam gibi transfer yapacaksın..

Var mı vizyonu olan yönetim?

Savunmada büyük zaafiyet yaratan Olcan, sol bek olarak en azindan hücumda etkili olabiliyor. Ama nedense bu sol/sag acik diye aldigimiz adam, bu pozisyonda kabyoluyor gidiyor. Yeteneklerini hic bir sekilde sahaya yansitamiyor, Yasin Öztekin bile hic yoksa o kanadi yipratiyor... Göbek Reis´in birseyler yapmasini istiyorum, ama bu durumda, israr etmeye lüzüm yok. Emre Colak (ki hoca kesti gibi), yada Yasin bile daha faydali olur Poldi iyilesene kadar... Dünyanin en iyi forvetini de aldik mi, eger puan kaybetmeden gidersek, belki biraz zorlariz en azindan zirveyi...

Galatasaray´in bir 2-3 maclik sansa ihtiaci var...

yardımcısı olmayan td olarak not düşelim
böyle bir egoist

dürülülü mustafa hiç bir şey beceremeyen laf ebesi hoca eskisidir,geldiğinde demişdik...

Onurun varsa defol git istifa et. Transfer yapmadılar dersin biz de yemiş numarasi yapariz medyadaki serefsizler de seni kollar falan. Hadi babus zie go sen de.

Gittikçe saçmalamaya başladı

Hamza seviyesine ulaşacak bu gidişle

Teşvikçi Ersunla bu kadar kötü olmazdık

senin allah belanı versin buda adam kayırıcı çıktı,kapattım maçı destek mestek isteme artık ölü

Son düzenleme:
Resmi twitter hesabı "dakika 31 Burak ilk şutunda golü buluyor" bu mesaj bile takım kötü oynuyor diyor.Burak Beyin gol atması için onu pozisyona sokmalıyız.Sen git Sinanı çıkar Umutu oyuna sok :) Umut Burakı coşturur şimdi :)

Çok farklı bir Galatasaray izleyeceğiz
_____Bilal__Selçuk_____
Umut___Sneijder__Olcan
________Burak________ :red:
At yalanı

Geri
Üst Alt