Hoca çok savunduk seni istedik ama senle olmayacak gibi bu iş.Cidden parantezi adam gibi kapatmaya mı geldin yoksa para yemeye mi geldin?

hoca moca olmadığı kesin bizimde böyle çöpleri toplamakta üstümüze yok.. hepsi aysalla terimin suçu cillop gibi takımı iki deli bölüsemediler ne hallere düştük..

Ffp diyoruz buna 3 milyon veriyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne dedik vaktiyle , laf ebesi,hiç birşeyi beceremeyen hoca eskisi, bu herifi getirende ondan medet umanda haindir.

Demirkol bunu o kadar ovdu ki , iste o zaman anlamaliydim ne bok oldugunu...

Ya adam gibi bir yabanci yada FT baska turlu olmuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Budama budama dedi hala aynı takım defol git

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gündeme geldiği ilk günden beri söylüyoruz.

30 sene öncesindeki başarılara göre hoca getirirsen, takımın sonu da böyle olur.

Yani bu işi taraftar görüyor, yönetenler nasıl göremiyor ben anlamıyorum.

Çok da zor bir durum değil halbuki.

defol git

Moderatör tarafında düzenlendi:
bakalim hangi masallari anlatacak simdi

Lan bu sabri size ne veriyor da banko oynatiyorsunuz?????

Yapacağın tek şey gereksizleri yollamaktı, kimse oynattığın topla ilgilenmeyecekti bile.

Kadro tercihlerini hadi bir noktada anlayabiliyorum. Sonuçta takımla yaşayan o , isterse Muslera'yı forvet oynatır.

Ancak takımın oynadığı oyundan sorumlu olan kişi odur ve sonuna kadar eleştirilir, sonuçlarına da katlanır.Hiç bahane üretmesin takımda gram gelişme yok aksine bana sorarsanız Hamzalı dönemden daha kötü top oynuyoruz. Hamza döneminde takım hücum yapıyordu savunmada problemleri vardı, şimdi hiçbir şey yapamıyoruz maalesef.

Bizim ihtiyacımız transferden ziyade oyuncusunu geliştirebilecek taktik ve antrenman uzmanı bir teknik direktör. Bu yönetim bulabilir mi, bulursa getirebilir mi onu da hiç bilmiyorum açıkçası...

Ulan Linnes hazir degil bu herifler mi hazir. Canavar gibi oynuyordu herif. 4-5 tane pozisyon yaratti bir başina. Sabri ve Umut'unu al koyun koyuna yat bu gece OH YE.

Buna da (!) koyma vakti geldi sanırım.

Bu adam kadar şişirilen başka bir antrenör yoktur türk futbolunda.Bülent korkmazı bile getirsen ne oynatacağını bilirsin üç aşağı beş yukarı ama bu adamın yıllardır ne oynattığını bilen olmamıştır.

Medyada o kadar güçlü desteği vardır ki herkes bunu duayen sanar...

Maalesef şu oyuncu kadromuz,uefa durumu,artı bu antrenörle şu anda dibi görmüş durumdayız..

Geri
Üst Alt