şutlayın şu moruğu. o kadar dedik favre gelsin diye

Tribun Dergi ‏@tribundergi 5 dk.5 dakika önce
Mustafa Denizli: "Bu dönemi böyle geçireceğiz gibi gözüküyor. Burak'ın transferi konusunda bize ulaşan bir şey olmadı. Sıcak da bakmıyorum."

Moderatör tarafında düzenlendi:
prandelli den daha kötü bir teknik direktör aldığı parayı haketmeyenlere yeni birini daha ekledik laf ebesi denizli evlad diyede kovamayız bunuda

Hamza giderse daha kötüsünü alacak bir yönetim var diye 10 kere dedim.

Bu haini başımıza Galatasaray efsanesi diye getirdiler birde.

Lig Tv'de her hafta ne konuştuğunu unuttu herkes hemen Hamza nefreti ile.

Denizli gibi fırsat oppurtunisti adam ile gelecek mi kuracaksın.

Mustafa ya kızmayın. Kim ömrünün sonbaharında bu mevkiyi ve parayı reddeder? Onu getirene kızın.

Ulan bunak Donk'un defansif anlamda ne gibi artılarını gördün de takıma istedin Dursun zaten futboldan anlamıyor o tamamda sana ne oluyor. Kendi cebinden mi ödedin. Hiç mi akıllanmayacaksınız ulan

En başında söyledim; Sezon başında takım sabote edildikten sonra bu sene artık gitti gelecek seneyi düşünün diye!

Başarıya aç ve kaliteli yabancı bir hoca ile anlaşıp bu sene şampiyonluk beklenmemeliydi. Bu sene takımı ve ligi tanır, kendi düzenini ve sistemini oturtmaya çalışır, gelecek sene de bu hocanın isteği doğrultusunda takım kurulur demiştik. Böyle olmalı demiştik. Günü kurtarmaya çalışmayın, bu seneyi gözden çıkarıp gelecek senelerimizi kurtarın demiştik. Lakin sene başında hanzo hocaları ile beraber takımı sabote eden sözde başkan ve yönetim ne yaptılar?? Kendilerinden bekleneni yaptılar ve küçük düşünüp günü kurtarma peşine düştüler. Sonuç; Mustafa Denizli ve zaten az bir umudu olan takımın 19. haftada lige tamamen havlu atmış olması :red:

Hayır bari Linnes'i oynatsaydın ne olurdu? Linnes - Denayer - Balta - Carole dörtlüsü ile başlasaydın ne olurdu? Belki 3 gol yemeyip şu maçı ite kaka bir şekilde kazanmıştık. Şampiyon Kulüpler Kupası döneminden bir sempatin vardı o da bitti bitiyor hoca haberin olsun!

geldikten beri ne katti

yanliş ligtv yorumcuyu aldik

ersun gelmeliydi

transfer yapamıyoruz anladıkta.buragın satılmasına nasıl ızın vermezsin.bu kadar GS dusmanı olunmaz.

bi yaz hazırlık dönemi görmeli :(

adettendir

Çek git maç sonu açıklamalarına bak. Bugüne kadar destek oldum ama sende büyük yalanciymissin denizli.

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki bu sezon sampiyon olamayacaktik ama bu kadar erken kopmamizin bas aktoru bu bunaktir.

Nasıl bir bunak ya bu.geldiğinde kaç puan fark var idi şimdi kaç var?
Sol beke hakan'ı çivilemiş çıkarmıyor.Defansda Semih gözbebeği. Olcan'ı sol kanat oynatıyor, olcan kanatta vasat.Linnes varken Sabrı fetişisti gibi sağ bek Sabrı yapıyor.
Fossil, bildiğin fossil.

Dallar budanmayacaksa, filizler ekilmeyecekse Denizli, Galatasaray'daki misyonunu yeniden açıklamalı.

olmaz dedik,bu adam laf ebesi ,bunamış hoca eskisi dedik,bu adamın becerdiği bir şey yok dedik.. yazık oldu Galatasaraya iyice battık maalesef...

Şu adama 3 milyon nasıl verilir ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt