c-uuml-neyt-arkin-caps-39-leri-751564.jpg

1. Bu sezonu cöpe atan Hamza´yi göndererek Dursun Özbek yönetimidir. O kritik dönemde TD degisikliginin negatif yansimasi yüksek ihtimaldi, ve bu sorumlulugu aldi yönetim üzerine...

2. Transfer konusu kulübün maddi durumu ile alakali, kim gelirse gelsin, bu kulüp transfer yapamaz. Maaliyeti cok yüksek olmayan, iki oyuncu alinabildi ancak yine.

3. Mustafa Denizli ile kulüp sportif anlamda son yillarin en kötü dönemlerinden birini yasiyor, bunun basta sorumlusu yine 6 yildir TD´lük yapmayan adami, büyük bir risk ile takimin basina getiren yönetimdir. Prandelli döneminden beri, bu kulüp transfer konusunda cok zorlaniyor.

Mustafa denizli nekadar fail olsa da, en azindan Sinan Gümüs´ü bu yok olmus sezonda kazandirdigi icin takima, tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Podolski sakatlanmasa Sinan'i da oynatmaya niyeti yoktu.

Mustafa Denizli: "Yarın sürpriz bir transfer olabilir mi, zor ama yine de açık kapı bırakmak lazım."

Mustafa Denizli: "3. golden sonra tempomuz biraz düştü. Bu doğaldır. Nedense Türkiye'de hemen hemen her takım bu durumda yavaşlıyor."
Mustafa Denizli: "Linnes tam hazır değil. Maç yeteneğini geliştirerek hazır duruma gelecek. Yavaş yavaş uyum sağlayacak."
Mustafa Denizli: "Sinan yolunda başında bir futbolcu. Fırsatlarını kullanıyor. Abileriyle arası gayet iyi."
Mustafa Denizli: "Hem golleri ile hem asistleri ile gayet iyi. Onunla bol bol konuşuyoruz."
Mustafa Denizli: "Bu seviyeye gelen oyuncuların sağlam basması lazım. Sinan'ın sağlam basması için elimizden geleni yapıyoruz."
Mustafa Denizli: "Podolski'ye teklif bir tek gazetelere geldi herhalde."

maç boyunca kulübedeydi bu kadar dandik bir hoca görmedim heycanı yok

Allahtan kork ya.
Tariki kovup bir forvet kiralayabilirdik bunu bile yapmadik ya.

Hayatınız yalan be. Hepsi alacağı paranın peşinde. Cukladı tabi peşin kemiksiz 1.5m$'ı, takar mı taraftarı falan. Pavalı köpeklev..

Son düzenleme:
Ulan bu kadar beceriksiz insanlar hep bizim camiaya mı toplanmış aga?

Üyelik hakkı sadece liselilerde olursa yabancı sınırı gibi rekabet olmaz. Biz öncellikle bu saçma sistemi bozmalıyız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

son günün de icine etti

Geri
Üst Alt