transferler Agustos ta geliyormus :D

Geldiği zaman da söyledim bülent korkmazı bile getirsen bilirsin ki savunma futbolu oynatacak,aykut kocaman gelse pas oyunu,fatih terim gelse hücum falan hemen her antrenörle ilgili kafanda bir fikir vardır çünkü bu antrenörlerin hemen hepsinin doğru yanlış bir mantaliteleri vardır.Ama allah aşkına 30 yıldır antrenörlük yapan mustafa denizliyle ilgili akla oyun tarzıyla ilgili ilk ne gelir?..hiç...

O yüzden diyorum bu adamla gelecek hayali falan kurulmaz.

Ama emin olun mustafa denizlinin bu bitik sezonda takımın başına gelmesi iyi oldu.Çünkü yıllardır medyada mustafa denizli goygoyu vardı ve eninde sonunda bizim başımıza geçireceklerdi. En azından kayıp bir sezonda mustafa denizlinin yetersiz kere yetersiz bir antrenör olduğu görüldü taraftar nezdinde ve o goygoydan böylece kurtulduk.

O değil yapışıp bırakmayacak gibi duruyor. Önümüzdeki sezonun sonuna kadar düşünmem diyor Çin'i.

@Ozan Puki

Yeni bir KTB'ci bulduk

Merte davet göndermenin vakti geldi
v40vhq.jpg

tam bir korkak iseyaramaz biri. volkan pala'yi kadroya almiyor bile kadroda bitane forvet oldugu bile bile. bakalim beles biletciler nezaman istifa diye bagiracaklar. mancini zamaninda masllah 2.ken adama salladilar

takımın icine daha da etti. her macta bu konuda üzerine koyarak gidiyor.

hamza denizli'nin yanında hoca'ydı arkadas.

sezon basında niasse alınsa bugün cok farklı yerlerde olabilirdik.

Geldiği zaman da söyledim bülent korkmazı bile getirsen bilirsin ki savunma futbolu oynatacak,aykut kocaman gelse pas oyunu,fatih terim gelse hücum falan hemen her antrenörle ilgili kafanda bir fikir vardır çünkü bu antrenörlerin hemen hepsinin doğru yanlış bir mantaliteleri vardır.Ama allah aşkına 30 yıldır antrenörlük yapan mustafa denizliyle ilgili akla oyun tarzıyla ilgili ilk ne gelir?..hiç...

O yüzden diyorum bu adamla gelecek hayali falan kurulmaz.

Ama emin olun mustafa denizlinin bu bitik sezonda takımın başına gelmesi iyi oldu.Çünkü yıllardır medyada mustafa denizli goygoyu vardı ve eninde sonunda bizim başımıza geçireceklerdi. En azından kayıp bir sezonda mustafa denizlinin yetersiz kere yetersiz bir antrenör olduğu görüldü taraftar nezdinde ve o goygoydan böylece kurtulduk.

Kayıp bir sezonda gelmedi. Sezonu kendisi kaybetti.

Denizlinin takimi simdiki seviye ye getirecege basdan beli idi...bu sezon Bari koray sinan yesilyurt u banko oynatsin bi iyilik yapmis olur

Ne zaman elestirilecek bu besiktasli bunak ?

Adamin dokunulmazligi var sanki.
Takim kazanmayi unuttu bu gelecek seneden bahsediyor.

Senin oynattığın futbola değil oynatmak istediğin futbola tüküreyim ben.

Aldığın paraları güle güle harca. Gram katkın olmadan aldığın paralar.

Geldiyinden beri takim geriye gitmis irelleme yok

Отправлено с моего SM-A500H через Tapatalk

Geri
Üst Alt