Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.987
- 16.596
- 2.648
Dede ne vaadlerle geldin be... ellediğimiz iki meme, yediğimiz ****** haddi hesabı yok...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle.Sezonu bitirsin bir an evvel gitsin
Sezonun geri kalanından bir kazanç elde etmek istiyorsa Koray Günter'i oynatsın mesela. Hakan Balta bundan sonra her yıl azalarak bitecek. En iyi hali bile Galatasaray seviyesinde olamadı adamın üstelik.
Allahtan Sinan önünde duramayacağı bir çıkış yaptı. Onun hakkında bir şey yazmaya gerek kalmadı.
Sonra Rodriguez'i oynatsın. Bakın Real Madrid maçı da dahil, bu sezon Rodriguez ve Emre Çolak'ın oynadığı anlarda Galatasaray taraftarına en azından bir şeyler izletebildi. Evet pas hatası yapıyor... E Selçuk ve Bilal yapmıyor mu? En azından bu adam insiyatif kullanıyor. Yaratıcı oynarken yapıyor pas hatalarını.
Sonra Emre. Transfermarkt sitesi orada. Açın bakın. Geçen sezon ligde 1258 dakika oynamış. 4 gol 3 asistlik katkı sağlamış skora. Kupada da 488 dakika oynamış. 2 gol 2 asist yapmış. Takımda dakika başına skora katkı istatistiği daha yüksek oyuncu yok. Kullansın, kazansın. Olcan'dan, Yasin'den medet umacağına bu çocuktan umsun.
Bu sezon bu 4 oyuncuyu gerçekten kazanırsa önümüzdeki transfer dönemine bir forvet bir de adam gibi ön libero takviyesiyle taş gibi takım kurar. İşte Klopp gibi adamlar, Lucescu gibi adamlar, Simione gibi adamlar bunları başardıkları için büyük teknik direktör oluyorlar.
Yoksa FM'de rakip takımı yöneten yapay zekası düşük bot gibi hala Selçuk'la, hala Umut Bulut'la oynamakla teknik adam olunmuyor.
Neyse Denizli miadını geçen bin yılda doldurmuştu Galatasaray için. Kimden neyi umuyorum ben de...
tam bir hamza vol 2 tek fark çimpiyon yapmıştı hamzaİstifa etmediği sürece seneye de takımın başında olması muhtemel.
Yönetim değişmezse -ki değişecek gibi de görünmüyor- kolay kolay görevine son verilmez.
"Bu takımı hoca kurmadı, bir transferlerini yapsın öyle karar verelim" zihniyetiyle önümüzdeki sene de aynı şekilde devam ederiz yani.